aklima geldikce sorucam,,kizlar bebeklerin dilinde tomurcuk oluoyrmus beyaz beyaz ondan bulanirmis midleri kusarmis bilen var mi nasil gecer
günaydın kızlar
bende 23 mayıs saat 00,22 de kızıma kavuştum, 41 haftamda olmama ragmen 1 cm açılabilmiştim sadece bu yüzden cumartesi günü suni sancı çektim gün bittiginde doktor sezaryana almaya karar verdi, aglaya aglaya girdim ameliyathaneye ama çok şükür kızıma kavuştum.
bu arada size sormak istedigim birşey var , ben epirural anestesi ile sezaryan oldum, salı günü sol ayagımın şiştigini farkettik, çarşamba günü de hafif hafif bel agrısı başladı. ameliyatı yapan doktora sordum önemli değil fln dedi ama açıkcası ben pek ikna olmadım zira kendi doktorum degildi ve pek ilgili bir doktor olduguda söylenemez.
günaydın kızlar
bende 23 mayıs saat 00,22 de kızıma kavuştum, 41 haftamda olmama ragmen 1 cm açılabilmiştim sadece bu yüzden cumartesi günü suni sancı çektim gün bittiginde doktor sezaryana almaya karar verdi, aglaya aglaya girdim ameliyathaneye ama çok şükür kızıma kavuştum.
bu arada size sormak istedigim birşey var , ben epirural anestesi ile sezaryan oldum, salı günü sol ayagımın şiştigini farkettik, çarşamba günü de hafif hafif bel agrısı başladı. ameliyatı yapan doktora sordum önemli değil fln dedi ama açıkcası ben pek ikna olmadım zira kendi doktorum degildi ve pek ilgili bir doktor olduguda söylenemez.
selam ipekcimmm, oğluşun ve sen nasılsın canım
canım bi kaç yere baktım ama ayak şişmesine dair birşey okumadım , o sebepten foruma sordumcanım bu konuda bilgim yok ama netten epirural anestezinin yan etkileine bir bak istersen.geçmiş olsun canım.
günaydın canım bebeğinin yaşı uzun olsun Allah analı babalı büyütsün yavrunu, benimde doğumum epiduralli oldu hatta bende burada paylaşmıştım bel ağrılarını ve sonrasındaki rahatsızlıkları ben çok kafama takmıştım ama herkesde olabiliyormuş şimdi 37 günlük olduk artık rahatım ben çok ayakta kaldığım zamanda belimde çok kötü baskı ve ağrı oluyordu ama zamanla geçiyor bol sıvı şeyler tüketmeye bak faydası oluyor
selam canım opuyorumnanaktan
iyiyiz, emzirdim anneme bıraktım, internete girmeye geldim :)
sen nasılsın, eyşan nasıl
bu arada devrimim gözün aydın canımmm...
geçmişi pek okuyamıyorum kızlar...doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın olsun
kızlar benim kızım hergün huy değiştiriyor önceden çok uyuyordu 4 saatte zorla uyandırıyordum 3.saat uğraşmaya başlıyorduk 4.5. saat ancak uyanıyordu ama şimdi uyumuyor sürekli memede bir ortasını bulamadık şunun şimdi de memede uyuyor koyunca aranıyor ağlıyor dün gece toplasan 3 saat uyumamışımdır bir ara kafamın düştüğünü hissettim
emzirirkende uyumaktan korkuyorum offf bir ortasını bulsaydık şunun
birde göbeği düşen anneler sonradan kan ne kadar süre geldi
bizim 5. gün göbeğimiz düştü ama hala ara ara kan geliyor gazlı bez ve alkol sürüyoruz ama daha tam olarak iyileşemedi ne yazık ki(
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?