2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aklima geldikce sorucam,,kizlar bebeklerin dilinde tomurcuk oluoyrmus beyaz beyaz ondan bulanirmis midleri kusarmis bilen var mi nasil gecer

canım o tomurcuk değil pamukçuk.doğum kanalında içtiği su nedeniyle mantar enfeksiyonu oluyormuş.doktora götür ağzına bir damla veriyor iki günde iyileşiyor.yoksa çoğalıyor.benim bebeğimdede oldu.doktor önce sodalı suyla sil dedi sonra ilacı damlat dedi.şimdi iyileşti.geçmiş olsun bebişine.

canım bu konuda bilgim yok ama netten epirural anestezinin yan etkileine bir bak istersen.geçmiş olsun canım.

günaydın canım bebeğinin yaşı uzun olsun Allah analı babalı büyütsün yavrunu, benimde doğumum epiduralli oldu hatta bende burada paylaşmıştım bel ağrılarını ve sonrasındaki rahatsızlıkları ben çok kafama takmıştım ama herkesde olabiliyormuş şimdi 37 günlük olduk artık rahatım ben çok ayakta kaldığım zamanda belimde çok kötü baskı ve ağrı oluyordu ama zamanla geçiyor bol sıvı şeyler tüketmeye bak faydası oluyor

merhaba kızlar,
süt ve gaz sorunu bizde de var. demek ki bütün büyükler aynı, benimkilerde sütün yetmiyor mama verelim falan deyip duruyorlar. süt sağma makinası aldım internetten gelince göreceğiz artık sütüm ne kadar bende artık yalnızım annem geç vakte kadar kalıyor gündüz de geliyor ama gece yalnızız, çok bunalıyorum bazen. emzir gazını al altını değiştir üçgeniyle yaşıyoruz valla :))
doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, kalan sadece 1-2 kişi galiba onlara da hayırlı doğumlar dilerim...

bu arada kızın çok tatlı maşallah
ne güzel avatarlar bebek resimleriyle şenlenmiş, hepsi çok tatlı maşallah

canım bu konuda bilgim yok ama netten epirural anestezinin yan etkileine bir bak istersen.geçmiş olsun canım.
canım bi kaç yere baktım ama ayak şişmesine dair birşey okumadım , o sebepten foruma sordum

Saol canım , Allah seninde yavrunu analı babalı büyütsün , ya ister istemez kafana takıyorsun, hele ben apar topar sezaryana alındıgım için ve hiç istemedigim için iyice büyütüyorum ister istemez
bel agrılarım, ayagımdaki şişme , ellerimde karıncalanmalar var .
Sıvı şeyler tüketmek konusundaki tavsiyen için teşekkür ederim , daha çok su içmeyi deniyim birde ,

selam kızlarrr........
benim bebişde hep memede durmak istiyor.hepsi aynı bunların .ben mink sülüğüm diyorum bazen..doktorum hergün yıkayın dedi kızlar ben gün aşırı yıkıyorum sizler ne yapıyorsunuzzz.......

birde benimde epidural oldu ama çok şükür hiç şikayetim olmadı.bol sıvı tüketmek iyi geliyormuş gerçektenn........

bu arada devrimim gözün aydın canımmm...

geçmişi pek okuyamıyorum kızlar...doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın olsun

selam canım opuyorumnanaktan
iyiyiz, emzirdim anneme bıraktım, internete girmeye geldim :)
sen nasılsın, eyşan nasıl

pardon canım cevabım geç oldu biraz bende kızı emzirmeye gitmiştim uyuya kalmışım kaydirigubbakcemile3 şükürler olsun bizde çok iyiyiz bizim kırkımızın çıkmasına az kaldı pazar günü inşallah kırkımızda çıkıyor darısı başınıza inşallah canım

bu arada devrimim gözün aydın canımmm...

geçmişi pek okuyamıyorum kızlar...doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın olsun

saol canım,geçmişe bakıyordum bende
benim sezeryandan yana hiç şikayetim olmadı,normal olsa bu kadar olurdu
ahanda kalkıyor benim sıpam öptüm herkesi

bizim de göbeğimizden kan geliyordu doktor k vitamini iğnesi doğunca yapıyoruz bazı bebeklere yeterli gelmiyo ek doz veriyoruz kanama ondan oluyo dedi ve ikinci kez vitamin iğnesi yapıldı şimdi az az geliyor sanırım bitmek üzere artık bu arada topuk kanını kaç defa aldılar biz en son bugün sağlık ocağında da aldırdık 2 kere hastanede aldırdık zor vallar delik deşik oldu çocuğun topuğu

merhaba ,

doğum yapanların gözü aydın,hava çok güzel,sıcacık biz evde kapalı kaldık kızımla...neyse 40 ı çıkana kadar katlanacağız artık,topuk kanı bizim hastanede aldılar,sağlık ocağına felan hiç gitmedik,acaba gerekli mi?

merhaba canım bende epudral sezeryan oldum aynı şekilde benimde ayaklarım hamilelik dönemine nazaran çok şişti bende çok korktum ama doktor normal olduğunu 40 gün geçtikten sonra herşey normale döner dedi ama benimki 1 hafta içinde geçti çok şükür bol su iç canım hem süt için hemde şişlikler için birde ayaklarını yukarıda dinlen geçmiş olsun..

Artık hemen hemen hepimiz doğum yaptık ne güzel Allah tüm bebişlerimizi anneli babalı huzurlu ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin zaman çok çabuk geçiyor benim doğum iznimden 1 ay bitecek nerdeyse çok üzülüyorum nasıl bırakıp gideceğiz bebişlerimizi benimkide hep memede uyuyor her kucağıma alışımda nasıl bırakıp gideceğim işe diye düşünüyorum kızlar siz ne kadar bebişlerle kalacaksınız ben ücretsiz izin almayı düşüyorum 3 ayda doğum izni en az 8 ay bebişimle olmak istiyorum..

bir elimde süt pompası bir elimde su şişesi :)çok komik halimiz ya,bizde bugun 2.kez topuktan kan aldırdık,çok ağlamadı allahtan
kızlar bu sağma olayı hakkında fikriniz varmı?gögüs ucum yok,silikonla çok az emebiliyor geri kalanını biberondan verebiliyorum,sütüm artmıycak diye korkuyorum,gerçi gögüs ucum sağdıkça çıkmayada başladı ama imkansız almıyor bir türlü

mrb kızlar bende 24 mayıs saat 11.30da oglumu kucagıma aldım.zor bi dogum oldu.ama oglum için herşeye deger çok güzel bi duygu.

selam kızlar yeni doğum yapanlar olmuş gözünüz aydınnn

bişey sorcam hanımlar sağlık ocağına gittiğimizde bi d vitamini verdiler 15günden itibaren bebeğe vercekmişiz. size verdilermi doktora sormadan kullansammı acaba? 1 yaşına kadar hergün 3 damla veriliormuş başlayan varmı bu vitamine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…