sağol canım, dediğim gibi sezeryanı hiç istemediğim ve fikre alışmak için zamanım olmadığı için biraz nanemollayım ama annem dikişlerimin falan çok iyi olduğunu söyledi çizgi var sadece gayet güzel dedi, ağrı da çok yok dikkat etmeye çalışıyorum, karnımı yün bişeyle sardılar o da dikişlerime iyi geliyor anladığım kadarıyla gıcığı bile temizleyemiyordum ilk günler boğazımdaki geçen akşam öksürdüm bile ölürüm acıdan diyordum öyle çok büyük bir acı olmadıcanım gözünaydın,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...nasılsın şimdi?ağrıların felan nasıl?memnun kaldın mı?
olumunekankayizsmile
selam kızlar evin kalabalıgından fırsat bulup gelemıyorum nete doğum yapanların gözü aydın olsun. bugün 10. gün ve ve haka göbeği düşmedi benim oğlumun neden olabilir bilmiyorum. dr 14. gune kadar düşer normal dedi ama
ne güzel yine eşnlenmiş buralar, maşaşllah herkesin bebeklerine rahat bırakıyorlar da siz de nette gezebiliyorsunuz demek ki bizim daha ilk hadftamız alışmaya çalışıyoruz birbirimize, annem de yarın gidecek sonrasında ne olur nasıl yaparım hiç bilmiyorum
sağol canım, dediğim gibi sezeryanı hiç istemediğim ve fikre alışmak için zamanım olmadığı için biraz nanemollayım ama annem dikişlerimin falan çok iyi olduğunu söyledi çizgi var sadece gayet güzel dedi, ağrı da çok yok dikkat etmeye çalışıyorum, karnımı yün bişeyle sardılar o da dikişlerime iyi geliyor anladığım kadarıyla gıcığı bile temizleyemiyordum ilk günler boğazımdaki geçen akşam öksürdüm bile ölürüm acıdan diyordum öyle çok büyük bir acı olmadı
selam kızlar evin kalabalıgından fırsat bulup gelemıyorum nete doğum yapanların gözü aydın olsun. bugün 10. gün ve ve haka göbeği düşmedi benim oğlumun neden olabilir bilmiyorum. dr 14. gune kadar düşer normal dedi ama
canım erkek bebekler ayda enaz 600 gr almalıymış yani günde 20...sağlıkocağına götür tarttır için rahat olsun gerçi ben burdakilere sinir oldum anne sütüyle 15 günde 350 gr aldığı halde kilo alımı az dediler..kendi dr.umuza götürcem önümüzdeki ay
Merhaba kızlar.Nidahcım biz başladık vitamine.Bana 10. günden itibaren vermemi söyledi.Bittikçe sağlık ocağından tekrar alacakmışız.Bana da demir hapı verdiler.Kızlar aklınızda bulunsun benim sağ göğsümü emzirmek daha kolayıma gidiyodu.Sanırım solu daha az verdiğim için solda süt azaldı.Sol göğsüm küçüldü ve boş bilmiyorumkismile Umarım düzelir eyvahedigeldismile
Selam güzel anneler,
En son doğumdan 1 gün önce girmişim siteye... Sonra bir kaç kere maillere falan bakmak için girdim, ama buralara uğrayamadım... Görüşemediğimiz süre içinde Ege' me kavuştum...17 Mayıs 2010 saat 8:012de doğdu Ege... Normalle başlayıp, uzun süre uğraştıktan sonra, sezeryene dönüşen bir doğum oldu... O an çok moralim bozuldu, korktum falan bir terslik olacak diye... Ama inanın sağlıklı görünce hiç bir şeyin önemi kalmıyor... Eğer hala bekleyenler varsa böyle bir olay başlarına gelirse hiç üzülmesinler, önemli olan sağlıkla kavuşmamız bebişlerimize... Ege ile hayat çok güzel, tabi ki alışma dönemindeyiz birbirimize... Ancak çok keyif alıyorum. iyi ki anne oldummmmm
bir elimde süt pompası bir elimde su şişesi :)çok komik halimiz ya,bizde bugun 2.kez topuktan kan aldırdık,çok ağlamadı allahtan
kızlar bu sağma olayı hakkında fikriniz varmı?gögüs ucum yok,silikonla çok az emebiliyor geri kalanını biberondan verebiliyorum,sütüm artmıycak diye korkuyorum,gerçi gögüs ucum sağdıkça çıkmayada başladı ama imkansız almıyor bir türlü
selam kızlar yeni doğum yapanlar olmuş gözünüz aydınnn
bişey sorcam hanımlar sağlık ocağına gittiğimizde bi d vitamini verdiler 15günden itibaren bebeğe vercekmişiz. size verdilermi doktora sormadan kullansammı acaba? 1 yaşına kadar hergün 3 damla veriliormuş başlayan varmı bu vitamine?
buarada kızlar doktor bana 2.topuk kanını ne zaman aldıracağımı söylemedi..
ne zaman yaptırmalıyım
doğum kilosuyla kıyaslarken doğduğu andaki kilo mu yoksa hastaneden çıkarken ertesi gün benimkinin 200 gr fln düşmüştü kilosu onu mu baz alıyosunuz? eğer doğduğu kiloyu baz alırsak oğlum taş çatlasa 15 günde 150-200 gr almışş..:sinifsinif:
mamayı gördüğüm kadarıyla çoğu kişi veriyo başlamayı düşünüyorum bendeCADIARZU
birde kızlar ben bebeğimle kırkını falan beklemeden baya baya dışarı çıkıyorumkaydirigubbakcemile3
annemlere geldik 10 günlükken akşamda ablamlara gitcez gezmeye.arabayı sevio bizimki arabada hemen uyuyokaydirigubbakcemile3
selam herkese. galiba lohusalık depresyonuna yakınım. anlamadığım şekilde çok sevdiğim görümcem oğlumu sevince batmaya başladı. böyle vücudunu sıvazlayıp masaj gibi yani saçma sapan bir ses çıkartıyor. hele o sese dayanacak gücüm kalmadı. halbuki kadın yükümün yarısı alıyor üstümden ama elimde değil kuzum kınalı kuzum diye sevdiğinde beynim zonklamaya başlıyor. kendimi zor frenliyorum onu kırmaktanda korkuyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorum deliriyorum sanırım
selam herkese. galiba lohusalık depresyonuna yakınım. anlamadığım şekilde çok sevdiğim görümcem oğlumu sevince batmaya başladı. böyle vücudunu sıvazlayıp masaj gibi yani saçma sapan bir ses çıkartıyor. hele o sese dayanacak gücüm kalmadı. halbuki kadın yükümün yarısı alıyor üstümden ama elimde değil kuzum kınalı kuzum diye sevdiğinde beynim zonklamaya başlıyor. kendimi zor frenliyorum onu kırmaktanda korkuyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorum deliriyorum sanırım
ben de lohusa depresyonu geçiriyorum sanırım, eskiden hiç batmayan laflar beni rahatsız etmeye başladı, hele sütün az doymuyor vs bi şeyler söylenince çok üzülüyorum.bebekle yalnız kalınca da panikliyorum, o ağlarken ben de başlıyorum ağlamaya, ana oğul basıyoruz yaygarayı :)) Allahtan annem yakın oturuyor hemen arayıp çağırıyorum, iyi bir anne olamadım diye üzülüyorum bu sefer kendi başıma halledemediğim için... kırkımız bir çıksa dışarı çıksak moralim de düzelecek sanırım. herkese kolay gelsin, Allah yardımcımız olsun...
ben de lohusa depresyonu geçiriyorum sanırım, eskiden hiç batmayan laflar beni rahatsız etmeye başladı, hele sütün az doymuyor vs bi şeyler söylenince çok üzülüyorum.bebekle yalnız kalınca da panikliyorum, o ağlarken ben de başlıyorum ağlamaya, ana oğul basıyoruz yaygarayı :)) Allahtan annem yakın oturuyor hemen arayıp çağırıyorum, iyi bir anne olamadım diye üzülüyorum bu sefer kendi başıma halledemediğim için... kırkımız bir çıksa dışarı çıksak moralim de düzelecek sanırım. herkese kolay gelsin, Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?