slm kızlar nasılsınız,bugün doktora gittim,sivilcelerim azdı.doktor azitro ve aknilox isimli ilaç yazdı.emzirme döneminde çocuğa geçmesi veya ne tür bir zarar vereceği bilinmemektedir yazıyor,aklım karıştı kızlar sivilceler öyle böyle değil fena çoğaldı ve kaşınıyor.ne yapmalıyım,sizin fikrirniz ne?
benim kızımda gece emdikten sonra gazını çıkarmıyor uyuduğu için direk yatağına yatırıyorum ağlamıyorda gündüz hemen yatırsam 5 k sonra bağırmaya başlıyor benede derin uykuda olduklarındardır ama çokta iyi oluyor emiyo uyuyo
ya şu kaka konusunda benimde kızım yeşil kaka yapıyo önceden sarı yapıyodu arada yeşil oluyodu dr normal demişti ama kaç gündür yeşil yapıyo ben humanada içmiyorum fazla iki günde bir bi bardak bazen üç dörtgün oluyo içediğim bu ara sancısı çok var ondanmı ki
geçmiş olsun umarım çok önemli bi problem değildirbugün kızımı göz druna götürdüm gözünde çapaklanma ve sulanma oluyordu daha önce masaj yapıyordum ve iltihap akıyordu gözünden drda bugün baya bir iltihap çıkardı damla ve krem yazdı gözyaşı kanalları tıkalıymış anne karnında öyleymiş bir yaşına kadar geçebilirmiş canım sıkıldı birde böbrek problemimiz var inşallah o ilerlememiştir
selam annişler, bizim bugün 40mız çıktııı
canım onun içine göre yatak var biz onu aldık incegünaydın herkese park yatak kullananlar sorum olcak daha önce de yazmıştım ama arada kaynadı heralde ara kata yatakmı koydunuz yoksa direk şiltedemi atıyor yoksa başka bişemi serdiniz yatak koyarsam çok yüksek olur gibi geldi olmazsa yatak yerine şiltenin üzerine yorgan sermeyi düşünüyom alınca
kabus gibi bi geceydi:) selam kızlar kafayı sıyırcam sandım ya gece dk da bi uyandıı...
gerçi oğlumun burnu tıkalı gibiydi ondan mı uyuyamadı bilmiyorum. hoş ondan önceki gece de pek uyumamıştı. ilk haftalar ne güzel uyuyo akıllı uslu diyodum nazar değdirdim çocuğa:)
günaydın herkese park yatak kullananlar sorum olcak daha önce de yazmıştım ama arada kaynadı heralde ara kata yatakmı koydunuz yoksa direk şiltedemi atıyor yoksa başka bişemi serdiniz yatak koyarsam çok yüksek olur gibi geldi olmazsa yatak yerine şiltenin üzerine yorgan sermeyi düşünüyom alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?