2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız,bugün doktora gittim,sivilcelerim azdı.doktor azitro ve aknilox isimli ilaç yazdı.emzirme döneminde çocuğa geçmesi veya ne tür bir zarar vereceği bilinmemektedir yazıyor,aklım karıştı kızlar sivilceler öyle böyle değil fena çoğaldı ve kaşınıyor.ne yapmalıyım,sizin fikrirniz ne?

ıyıce emın degılsen kullanma bence canım bıldıgım kadarıyla sıvılceler ıcın verılen ılaclar genelde agır antıbıyotık oluyor.doktoruna tekrar sor baska bır alternatf varsa onu versın

aynen ben de oyl eyapıyorum cnaım demekkı yalnız degılmısız normal bır durummusvereliniortak

daha öncedende yazmıştım ama eğer sümüksü ise kakası sancılı olduğu için oluyor çok ciddi bir problem değil ayağına sıcak su koymanın çok faydası oluyor.

burun tıkanıklığı için ise burnuna sütünüzden sağın ben öyle yapıyorum hemen bir kaç damla sütümden damlatıyorum burnu açılıyor ben burun aspratörünü çok sağlıklı bulmuyorum keza oğlumda da kullanmıştım nede olsa çocukların canı yanıyor. guclubacismile

bugün kızımı göz druna götürdüm gözünde çapaklanma ve sulanma oluyordu daha önce masaj yapıyordum ve iltihap akıyordu gözünden drda bugün baya bir iltihap çıkardı damla ve krem yazdı gözyaşı kanalları tıkalıymış anne karnında öyleymiş bir yaşına kadar geçebilirmiş canım sıkıldı birde böbrek problemimiz var inşallah o ilerlememiştir

bizim yaramaz kucağa alıştı o kadar da dikkat etmiştim
ama başka türlü sakinleşmiyo umarım 2 saat uyur şimdi

geçmiş olsun umarım çok önemli bi problem değildir

günaydın herkese park yatak kullananlar sorum olcak daha önce de yazmıştım ama arada kaynadı heralde ara kata yatakmı koydunuz yoksa direk şiltedemi atıyor yoksa başka bişemi serdiniz yatak koyarsam çok yüksek olur gibi geldi olmazsa yatak yerine şiltenin üzerine yorgan sermeyi düşünüyom alınca

kabus gibi bi geceydi:) selam kızlar kafayı sıyırcam sandım ya gece dk da bi uyandıı...
gerçi oğlumun burnu tıkalı gibiydi ondan mı uyuyamadı bilmiyorum. hoş ondan önceki gece de pek uyumamıştı. ilk haftalar ne güzel uyuyo akıllı uslu diyodum nazar değdirdim çocuğa:)

canım onun içine göre yatak var biz onu aldık ince

aynen yaaa kabustu sinirlerim tavan yapmıştı...4 de uyuduk o da omzumda...sonrası da yat kalkla geçti armut gibi sallanıyorum...-tatlicadiarzu-

bu arada herkese günaydın...şuan emiyo uyursa atıştırıp hemen çukkk yatak....uyursa tabiiiikafamçokkarıştı

benim annem yatak yaptı onu koyduk şimdilik yatak almadım.üst kat için olan yataklar çok ince alta geçince pek bi işe yaramaz bence. alt katın yüksekliğine göre alıcam yatak. şilte çok ince ve terletir yatılmaz onda

selam kızlar nasılsınız?
benimde elektrikli pompa almam lazım ama birtürlü karar veremedim hangisini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…