2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben rezeneyi aktardan almıştım.
1 kahve fincanı suya 5-6 tane ancak atıyorum fazlası ağır bendede milupanın var ama onu denedim çok etkili olmadı canım..

canım geçen hafta aynısı bende de oldu süt yamış sıtma tuttu ölüyorum sandım o göğsünü sağ ve o kızarık yere önce sıcak su torbası koy yumuşasın sonra sağ benim öyle indi şişi..ilk haftalarda diğer göğsüm olmuştu oradaki beze hala duruyor dr um aynen öle dedi bi çizik atarlar görürsün sivilce sıkar gibi sık dedi...çok geçmiş olsun..

eminim kırkımız çıkınca bizimde başlar gezmemiz eşim evde drmaya alışkın değil iyi bile kaldık...

evet canım havalar çok güzel insan dayanamıyor ruhu daralıyorrrr...szinde çıksında gezin bol bol....opuyorumnanaktan

ben rezeneyi aktardan almıştım.
1 kahve fincanı suya 5-6 tane ancak atıyorum fazlası ağır bendede milupanın var ama onu denedim çok etkili olmadı canım..

çok teşekkür ederim canım bende milupanın pek etkisni görmedim bi seferde 30 ml falan içiyor ama pek işe yaramıyor
kusura bakmazan bişey daha soracağım nekadar veriyorsun bebeğe

kızlar benim oğlan gaz sancısınan ben im kucağımda uyuyoyüz üstü yatıyo gibi göğüslerimde uyuyo şimdi 1 saate yakın uyudu alışırmı dersiniz..sabah da öle uyudu

çok teşekkür ederim canım bende milupanın pek etkisni görmedim bi seferde 30 ml falan içiyor ama pek işe yaramıyor
kusura bakmazan bişey daha soracağım nekadar veriyorsun bebeğe

canım doktorlar su b,ile vermiyor anne sütünün % 70 su diye
birde doktorumuz kilo almını yavaşlatır başka bir şey vermen demişti anne sütü yeterli dedi
30 ml çok değimi?
ne kadarcık mideleri var bir öğünü çaya gidiyor yani ben bir çay kaşığı bile vermeye korkuyorum.doktorlarınıza danıştınız mı?

kızlar benim oğlan gaz sancısınan ben im kucağımda uyuyoyüz üstü yatıyo gibi göğüslerimde uyuyo şimdi 1 saate yakın uyudu alışırmı dersiniz..sabah da öle uyudu

canım alışabilir ama arada ben de yatırıyorum ona da ihtiyaçları var
özelikle huzursuzlukları varsa o şekilde yatarak annenin kalp ritmi rahatlatırmış...
evdesin nasıl olsa ne kadara kadar yatacak kuşummmm.........

alışsın bi şey değil de sonra sıkıntı olur mu ki dedim..
aslında hoşuma gidiyo çok keyif alıyorum..canım zaten yatarken poposunu sıkıyo ayaklarını çekiyor ölyle yatıyor kucağımda sıkıntılı yani...

kızlar benim bebişte gazdan kucagımda yatıyo hep alısırsa alıssın diyorum yeterki aglamasın. ben gaz icin almanyadan bi ilac onerisi aldım yengem getirmişti burda saglık bakanlıgı onayı olmadıgı için dr lar receteye yazamıyor ama oneriyorlar el altından eczaneler satıyor ama bazıları. kacak giriyormus ulkeye.. dun kullandım baya etki etti.. yengemin abisi dr endiselenmeyin yani koca kadın doldurusuna gelmedim almanyadaki en revasta ilacmıs zaten. suan adını hatırlamıyorum ama sap simplex diye bi ilac... damla yani... bide ben kanguru almıstım bebişim hiç rahat etmedi bacakları cok ayırıyor kangurular şimdi baby sling sipariş ettim.. bakalım bebiş begenecek mi:)

canım işte huzursuzluğu vardır ondan seni istiyor.yazık kıyamam kuşuşm yaaaa...aklında olsun ilk 3-4 ay alışkanlık kazanmıyorlar canım.endişelenme o yüzden dahaküçükler 2-3 ay böyle geçecek sanırımm......

:)) güvenle kullan canım ilk kızımda kullanmıştım bir kaç arkadaşımda kullandı..dediğin gibi her eczane satmıyor.
kanguru için çok erken 4-5 aydan önce kullanılmaz kuşum zatennn.......

gokkusak bebişimin fotosunu koyacaktım herkes gitmiş( koyup kaldırıcam babiş gorurse beni boşar vallahi:)) tembihledi cok:)) avatar mı yapsam foto topiginde fırtınalar esmiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…