2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
s_g canım ben göremedim bebişini, nasıl iyimi ? gelişimi nasıl ?

Kızımı bugün dr. kontrolüne götürdüm geçenlerde grip olmuştu geçti ama yine bi kontrol olalım diye dr. gelişimimizi çok beğendi ama bana hala minik geliyor cimcime kızım

gokkusak bebişimin fotosunu koyacaktım herkes gitmiş( koyup kaldırıcam babiş gorurse beni boşar vallahi:)) tembihledi cok:)) avatar mı yapsam foto topiginde fırtınalar esmiş:))

kızlar bebişi koydum kaldırcam hemen bakın:) avatarımda..

kimse bi masallah bile demedi(( cok uzuldum.... neyse kaldırıyorum artık(

aaaayyyyyyy görmedim kuşumm yaaaa........canım tühhhhh......buraya tam resim koysaydın...yine koyarsın.....
görsem demem mi ? hiç??opuyorumnanaktan

selam kızlar.. opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım.
dün karpuz yemiştim bebeğim çok rahatsız oldu gazdan çok kıvrandı yavrum. karpuz okadar gaz yapıyomuydu ya
kızlar ben bütün yediğim yemeklere kimyon koyuyorum hem pişerken hemde tabağımda üzerine serpiyorum. hem benim gazım olmuyo hemde bebeğim rahat ediyo tavsiye ederim. her türlü yemeğide yiyebiliyorum. bu arada sütüde arttırıyomuş netten okuduğuma göre.

ay benimkide pırtından korkuyo

ben 1saatte bir uyanmasına felan bişey demiyorum ama şöyle yatağına koyunca gözler açılıyor ya,birde bunu son 6saattir sürekli tekrarlıyorsa,çıldırıyorum
uyudu bakalım,kaç dakika sürcek

canım ben daha 1 kontrole gidebildim 2. si ayın 23 unde bide kaka problemimiz vardı zaz yapıyodu ozaman gittim olcup tartmadılar gıcık oldum hatta ben evde tartmaya calısıyorum.. tam sonuc vermiyor ama gelişiyor galiba bana kucuk geliyor hala??? gecen ayın 23unde kaybettigimiz kiloları almıstık ve 4 kilo olmustuk boyumuzda 54 cm?? sizinki nasıl??
ben suan evde tartıyorum 4500 bazen 4800 falan cıkıyor ??? emin olamıyorum?? boyuda sanki 58 olmus??? ama ben hata payı veriyorum kesin degil...

evet haklısın

selam hanımlar;
s_g bende görmedim canım canım bebişini...
dün doktor kontrolümüz vardı,herşey iyi çok şükür..sadece anne ütüne devam,gaz için damla verdi doktorumuz ona başlayacağım,birde milupanın rezene çayını verdi,akşamları vereceğim biberonlar,korkma alışmaz biberona dedi...siz nasıl veriyorsunuz rezene çayını?
ayyy birde aşısı vurulunca çok ağladı,bende ağladım,içim gitti kuzuma,2.ay kontrolünde daha çok aşısı var,bakalım o zaman ne yapacağız...

bugun ogrendim kefir sutun yerine geciyormus ve gaz yapmıyormus.. insanların yuzde 70 i süt içindeki sekeri laktozmuymus neymişşş işte adını bilmiyorum hazmedemiyormus bide bebişleri düşün... yani sutte karpuzda kavunda cok gaz yapıyor evet dogru bir tespit kimyonda gazı gideriyor.... engellemiyor ama cıkısı kolaylastırıyor... haaa kefir sutde yapıyor unutmadan:)

:roflol:
ay benimkide pırtından korkuyo

ben 1saatte bir uyanmasına felan bişey demiyorum ama şöyle yatağına koyunca gözler açılıyor ya,birde bunu son 6saattir sürekli tekrarlıyorsa,çıldırıyorum
uyudu bakalım,kaç dakika sürcek

ayyyy şaka gibi ya 3dk uyudu,offff yardımmmmmmmmmm istiyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy kıyamamm yaa bazen benimkide öyle yapıyorrrr

canım bebğine maşallah. çok tatlı

canım boy ve kilosunu öğrenmek için sağlık ocağına götürüver hem için rahatlarrrr........

bebişlerimiz öğrenecek büyüyecekkkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…