2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya niye bana kimse cevap yazmıyor,yoksa burda bir grup varda benimmi haberim yokyani grup üyelerinin konuşma yerimi burası ,acaba ben yanlış yeremi geldim.

canım olurmu öyle şey ne sordun sen ben görmedim hepimiz beraer bir grubuz

sanırım hamilelik nedeniyle fazla alıganlık gösterdim,ben de mayıs annesiyim dedim.hiç kimse cevap yazmadı,soru sordum yine cevap gelmeyince bende sanırım burda bir grup var,kendi arasında konuşuyor ,o nedenle cevap yazmıyorlar diye düşünmye başladım.

biliyorsunuz ben midemden çok çekiyorum reflü+gebelik beni mahfetti
dün akşam hıçkıra hıçkra ağladım
3 gün önce de mide druna gittim bi kaç ilaç verdi içerde o kadar gaz var ki böbrekleri perde gibi kapatmış hiç göremiyorum dedi.normal mide bulantı kusmalarım geçti ohhh rahatladım derken reflü kusmaları basladı

canım ya çok geçmiş olsun

selam kızlar doktordan şimdi geldik, 2li testimize gitmiştik maşallah hiç bir problem yokmuş gayet sağlıklıymış. birde doktor büyük ihtimalle erkek dediii zemuszemus çok güzeldi tekrar kalp atışlarını dinledik allaha şükür gayet sağlıklıymış. rabbim herkese iyi sonuçlar almayı nasip etsin

selam arkadaşlar nasıl gidiyor bir yaramazlık yok değil mi ben bu ra hep geziyorum çünkü evde çok gerginim arkadaşlarım sağolsun yalnız bırakmıyorlar beni bu arada misafirlerimiz 5 misafirimiz var hayırlı uğurlu olsun :)

Son düzenleme:
hadi gözün aydın cnm
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş:emir_bebek
:

canım benim çok sevindim ne mutlu sana şu an ağzın kulaklarındadır maşallah bebişine darısı başıma artık son 3 günüm kaldı çok heycanlıyım

Gözün aydın canım, maşallah bebişine
bu arada topiğin ilk erkek bebişide belli oldu hayırlı uğurlu olsun inşallah

Geçmiş olsun canım ya. bol bol dinlena.s

of ya dün akşamdan beri canım birşey istiyor eşim aradı bulamadı. deliricem gözümn önünde o şey yamafoldumben

canım canın ne çekiyor özleden yazar mısın...

bitanem hoşgeldin aramıza. hepimiz tek bir grubuz alınma canım. bende dün alınma gibi bir gaflete düştüm. sonra ağzımın payını aldım :) kaydirigubbakcemile :kedi:.
burda herkes birbirine yardımcı olmak için seferber oluyor dün bunu birkez daha gördüm. sadece çok kişi olduğumuz için bazen arada kaynıyoruz... Bozma moralini..

canım Allah hayırlı evlat nasip eylesin sana. çok sevindim.. bu arada benimde gönlümden erkek geçiyor ama hayırlısı tabi.

BERAYcanım meraba sen ikiliden sora üçlü yaptırdınmı bide dataylı ultrasona girdinmi

BERAYcanım meraba sen ikiliden sora üçlü yaptırdınmı bide dataylı ultrasona girdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…