ya niye bana kimse cevap yazmıyor,yoksa burda bir grup varda benimmi haberim yokyani grup üyelerinin konuşma yerimi burası ,acaba ben yanlış yeremi geldim.
selam kızlaaaar
biliyorsunuz ben midemden çok çekiyorum reflü+gebelik beni mahfetti
dün akşam hıçkıra hıçkra ağladım
3 gün önce de mide druna gittim bi kaç ilaç verdi içerde o kadar gaz var ki böbrekleri perde gibi kapatmış hiç göremiyorum dedi.normal mide bulantı kusmalarım geçti ohhh rahatladım derken reflü kusmaları basladı
sağol cnm benim önerebilceğiniz bişeyler var mı kızlarcanım ya çok geçmiş olsun
hadi gözün aydın cnmselam kızlar doktordan şimdi geldik, 2li testimize gitmiştik maşallahhiç bir problem yokmuş gayet sağlıklıymış. birde doktor büyük ihtimalle erkek dediii zemuszemus çok güzeldi tekrar kalp atışlarını dinledik allaha şükür gayet sağlıklıymış. rabbim herkese iyi sonuçlar almayı nasip etsin
selam kızlar doktordan şimdi geldik, 2li testimize gitmiştik maşallahhiç bir problem yokmuş gayet sağlıklıymış. birde doktor büyük ihtimalle erkek dediii zemuszemus çok güzeldi tekrar kalp atışlarını dinledik allaha şükür gayet sağlıklıymış. rabbim herkese iyi sonuçlar almayı nasip etsin
selam kızlar doktordan şimdi geldik, 2li testimize gitmiştik maşallahhiç bir problem yokmuş gayet sağlıklıymış. birde doktor büyük ihtimalle erkek dediii zemuszemus çok güzeldi tekrar kalp atışlarını dinledik allaha şükür gayet sağlıklıymış. rabbim herkese iyi sonuçlar almayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım ya. bol bol dinlena.s
of ya dün akşamdan beri canım birşey istiyor eşim aradı bulamadı. deliricem gözümn önünde o şey yamafoldumben
sanırım hamilelik nedeniyle fazla alıganlık gösterdim,ben de mayıs annesiyim dedim.hiç kimse cevap yazmadı,soru sordum yine cevap gelmeyince bende sanırım burda bir grup var,kendi arasında konuşuyor ,o nedenle cevap yazmıyorlar diye düşünmye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?