hayır cnm bana direk amniyosentez denildiBERAYcanım meraba sen ikiliden sora üçlü yaptırdınmı bide dataylı ultrasona girdinmi
hayır cnm bana direk amniyosentez denildiBERAYcanım meraba sen ikiliden sora üçlü yaptırdınmı bide dataylı ultrasona girdinmi
hayır cnm bana direk amniyosentez denildi
hayır cnm bana direk amniyosentez denildi
selam kızlar doktordan şimdi geldik, 2li testimize gitmiştik maşallahhiç bir problem yokmuş gayet sağlıklıymış. birde doktor büyük ihtimalle erkek dediii zemuszemus çok güzeldi tekrar kalp atışlarını dinledik allaha şükür gayet sağlıklıymış. rabbim herkese iyi sonuçlar almayı nasip etsin
amin canım hepimize nasip eder inşallah. :Saruboceq:BERAY hadi gözün aydın cnm
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin. :CüvCüv:UMUTLUYUZ canım benim çok sevindim ne mutlu sana şu an ağzın kulaklarındadır maşallah bebişine darısı başıma artık son 3 günüm kaldı çok heycanlıyım
teşekkürler canım darısı başına inşallah.KELEBEK01 Gözün aydın canım, maşallah bebişine
bu arada topiğin ilk erkek bebişide belli oldu hayırlı uğurlu olsun inşallah
amin canım inşallah bütün bebekler hayırlı evlat olur.allah inşallah gönlüne göre verirSESİ canım Allah hayırlı evlat nasip eylesin sana. çok sevindim.. bu arada benimde gönlümden erkek geçiyor ama hayırlısı tabi.
sağol canım inşallah doktor kesin demedi büyük ihtimalle erkek dedi bir daha gittiğimizde kesinleşir heralde.NEFRET mervecim hayırlı olsun ilk damat adayımıs geliyo demekki
ay ne güzel gözün aydın canım heyecanlandım ya ilk oğluşumuzda geliyo hepsi sağlıkla gelirler inşallahhihoyyyt
kızlarr ben geldim gezdim gezdimmmm...10merveeecnnmmm çok sevindimmm gözün aydınnn maşallaah
Merve çin takvimine göre cinsiyeti tutuyormu.
Gamze sende bilgi verirsen sevinirim.
kızlar ben geldim yemekten ya bu belirtilern çoğu bende oluyor kızmı erkek mi acabaaa ??? akannehirKızlar bakın ne buldum.
Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.
Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.
ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.
KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.
Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.
ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.
Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.
Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.
Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
kelebek benimde tutuyor çin takvimine görekaydirigubbakcemile2
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?