2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yazınızı okudum bende doğuş marka böğürtlen meyve çayı aldım.fincanın yarısına geldim,midemde rahatlama oldu vücudumda uyku hali bir rahatlama,günlerdir istediğim şey .tek geçmeyen kusma nedeiyle beslenme borusundaki acı hissi.
size sorum zararı olmaz değilmi kızlar,böğürtlen çayının.

birde markette geçen gün lokum görmüştüm.tatlı yiyemediğim halde aklımda kalmıştı aldım ,yedim.lokumun zararı olurmu kızlar.

Merhaba kızlar nasılsınız?
ikili testi iyi çıkan firstday ve nilay gözünüz aydın, darısı başımıza inşallah.

Merhaba kızlar nasılsınız?
ikili testi iyi çıkan firstday ve nilay gözünüz aydın, darısı başımıza inşallah.
canım çok sağol ama benim ikili test sonucumu henüz almadım...
ense kalınlığı ölçümüm iyi çıktı...İnşallah hepimiz güzel haberler alırızz:Saruboceq:

canım çok sağol ama benim ikili test sonucumu henüz almadım...
ense kalınlığı ölçümüm iyi çıktı...İnşallah hepimiz güzel haberler alırızz:Saruboceq:

Ayy pardon canım ya, ama olsun o da iyi çıkacak Allah'ın izniyle.

Geçmiş olsun canım ya. bol bol dinlena.s

of ya dün akşamdan beri canım birşey istiyor eşim aradı bulamadı. deliricem gözümn önünde o şey yamafoldumben

canım googleden ara bı ıstersen aradıgınız seyı
gecen sene kuzenım boyle olmayan bıseyı asermıstı ınternetten sıparıs vermıstık
bıraz pahalıya mal olyo ama

of ya dün akşamdan beri canım birşey istiyor eşim aradı bulamadı. deliricem gözümn önünde o şey yamafoldumben

Nostok çok geçmiş olsun canım, bol c vitamini al ve yat, dinlen bende iki hafta önce griptim 5 gün yattım.

Yaprak sarma canım yaa hiç bulunmayacak birşey mi istiyor canın. Benim kuzen hamileyken o da olmayacak birşeye aşermişti de halden mi ne bulmuştu eşi, orada da tek satmıyorlarmış, polis olmanın avantajını kullanarak almıştı.

ya benım canım hiç bir şey istemiyor neden acaba istesede kocişi yorsam göndersem bir yerlere :dance::dance:

ya niye bana kimse cevap yazmıyor,yoksa burda bir grup varda benimmi haberim yokyani grup üyelerinin konuşma yerimi burası ,acaba ben yanlış yeremi geldim.

Meyve gibi bişey mi Çiğdem? Niye bulunmuyo ki.Of yaaa hamileliğin de en kötü tarafı bu :umursamaz:

canım dimples içiyor galiba böğürtleni, bazı bitki çayları düşüğe neden oluyormuş ama böğürtlni bilmiyorum. Lokumun zararı olmaz bence.

meyve degil görkemcim. tatlı. dediğim gibi bulunabilecek bişey ama yok işte. neyse ya boşverin hayırlısı olsun ne yapalım. aklıma başka şeyler getirmeye çalışayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…