2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bizimde kaka sorunumu oluyo her altını açışta karnına saat yönünde masaj yapın ve yine her altını açışta poposunun deliğini silin yağla mutlaka işe yarayacaktır zincoyuda düzenli verin çok işe yarıyo gece bile zeytinyağı sürüyorum ve gündüz altını açtığımda bez siz açık bırakıyorum bacaklarının rahat haereket ettirdiği için rahat yapıyo kakasını ben yardımcı olmasam yapamıyo

bir arkadaşım bebek zincoya alıştığı zaman artık o olmadan kaka yapamadığını bağımlı olduğunu söylemişti..
bakalım bizim durumumuz ne olacak inşallah bu sorunumuz düzelir kıyamıyorum meleğim nasıl dudaklarını büzüp ağlıyor

annemin söylediğine göre bebek kakasını geç yaptığı zaman anne sütünün yaradığı söylüyor yani bebek için iyi olurmuş boshayallersmile banada kzııyor iilaki bişeylermi arıyorsun çocukda diyor

arkadaşlar bebeğiniz kaka yapmıyomu yapamıyomu...yapmıyosa ve sadece anne sütü alıyosa normal..benimki başlarda 10 gün bile yapmadığı oldu..sonra bi damla yazdı dr.. biogaia diye ve yapmaya başladı..şimdi zaten mama takviyesi yaptımızdan yapıyo hergün şükür...ama yapamıyosa tabi o başka

canım benimde doktor kontrolüm var korkuyorum dikişim çok inş bian önce geçse

yapamamıştı ama şuan yaptı canım anne sütü alıyo sadece ama sıkıntılı oluyor yapamayınca aglıyo kendini kasıyor

kızım yine daldı ama uykusu derin değil
karnına masaj yapıyorum altını açtığımda..nasıl köpüklü yapıyor kakasını..gazı çok canım kızım
onun ağrıları bana geçsin

a.s. merhaba kızlar. bende mayıs annesiyim uzundur takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum. bu ara pek kimse yok herkes bebişlerle meşgul sanırım.bizde 22 günlük olduk oğlumla. allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah.

Aramıza hoşgeldin canım bebişinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

canım bişey rica etsem.alıntı yapmayı bilmiyorum yardımcı olurmusun. nasıl yapılıyo

canım bişey rica etsem.alıntı yapmayı bilmiyorum yardımcı olurmusun. nasıl yapılıyo

mesaj yazdığımız bölümde değilde gelen mesajları okuyorsun ya altta hemen sağda "alıntı yap" diye simge var orayı tıklıyorsun pencere açılıyor hemen alıntının altına sende mesajını yazabiliyorsun

kızlar ben saçıma röfle yaptırmak istiyorum fakat her hangi bir sakıncası olup olmadığını bilmiyorum bilgisi olan varsa cevap lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…