ben tam 25 gün oturamadım..sık sık konrole gidiyordum dr.umun son yazdığı merhemler sayesinde iyileştim..ama şuanda bile dış eside elimle bastırdığımda çok hafifbi sızlama var ama dr.a gitmek istemiyorum umarum buda geçer
arkadaşlar bebeğiniz kaka yapmıyomu yapamıyomu...yapmıyosa ve sadece anne sütü alıyosa normal..benimki başlarda 10 gün bile yapmadığı oldu..sonra bi damla yazdı dr.. biogaia diye ve yapmaya başladı..şimdi zaten mama takviyesi yaptımızdan yapıyo hergün şükür...ama yapamıyosa tabi o başka
canım benimde doktor kontrolüm var korkuyorum dikişim çok inş bian önce geçse
kızım yine daldı ama uykusu derin değil
karnına masaj yapıyorum altını açtığımda..nasıl köpüklü yapıyor kakasını..gazı çok canım kızım
onun ağrıları bana geçsin
a.s. merhaba kızlar. bende mayıs annesiyim uzundur takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum. bu ara pek kimse yok herkes bebişlerle meşgul sanırım.bizde 22 günlük olduk oğlumla. allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah.
[Aramıza hoşgeldin canım bebişinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün/QUOTE] teşekkür ederim canım. bu arada maşallah kızına cok tatlı allah bağışlasın
[Aramıza hoşgeldin canım bebişinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün/QUOTE] teşekkür ederim canım. bu arada maşallah kızına cok tatlı allah bağışlasın
teşekkürler teyzesi opuyorumnanaktan
canım bişey rica etsem.alıntı yapmayı bilmiyorum yardımcı olurmusun. nasıl yapılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?