kızımın yüzünde çıkan şeyler isilik olabilirmi acaba?
öyle gibi duruyor konyadayız serin diye iyce sarmalıyorum..bugün hafi sönmüş günden güne değişiyor
uyutmuyorum ama 1 2 dakika gazını rahat çıkarsın diye bırakıyorumkızlar yüzüstü yatıran var mı bebeğini...
kızlar yüzüstü yatıran var mı bebeğini...
senlede aramızda bir gün vaar :)ben oynarken yatırıyorum, kafasını kaldırıp bakınıyor çok şirin oluyo öyle bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 bi kerede yumuşak bi yastığın üstünde uyudu, çok rahat görünüyodu çevirmedim başında bekledim, yarım saat uyudu çevirdim uyandı
normal doğum yapıp 40ı çıkan anneler, kanamanız ne zaman bitti? sıkıldım ben pedle dolanmaktan yaaaaw sempatiksalakcinni
4gündür burun tıknıklağı yüzünden uyumuyoruz,imdatki ne imdat,imanım gevredi,2 3 saat hiç uyumuyor,sonrada anakucağında sürekli sallıyarak 40 45 dk uyuyup uyanıyor,serum fizyolojikde fayda etmedi,çıldırcam,bu arada benim oğluşum çok kaka yapıyor,küçük olduğundanmıdır acaba
Burun aspiritörü kullanan varmı? paşamın burnu dolmuş ama ben kullanmaya korkuyorum ya..
devrimim yorgunluk artık bizim için kaçınılmazkaydirigubbakcemile gerçi şükür halimize tatlı yorgunluklar bunlar..
Kızlar gÖĞsÜmde uyuyo yaa yatırıyorum kalkıyooo delİ olcemmm
Yedirdikten sonra mutlaka gazı çıkarıp (uyusa bile), sonra yarım saat dik tutacakmışız. Hemen uynmasının nedeni gazının çıkmayıp, sindirimin olamamasıymış... Yani en azından bu olasılığı ortadan kaldırmak için deniyorum. Çoğunlukla işe yarıyor. Ben de bayılmazsam :)))Bizim gecelerimiz hala sorunlu. Cok gazli benim kizim yaa, kimse almayacak, evde kalacak valla :)
Daliyor, yarim saat uyuyor, gaz sancisina yine basliyor. Bazen gaz sancisina ememiyor bile.
gunaydin, benim bugun 1.5 ay doktor kontrolum var, bakalim yasaklar kalkacak mi
slm kızlar anlasılan hepımızde aynı sorunlar var.. benım oglumda ıkı gundur kaka yapamıyor.. geecen gun doktora gıttık 200 gr almıs oglum dr az dedı mamaya baslattı..sımdı emzırdıkten sonra 30 cc mama verıyorum.. kaka ıcın onerınız varmı zeytınyagını agızdan verdınız demı zararı olmazmı acaba..
benim kızımda sıcaktan uyumuyo heralde ne giydircemi şaşırıyorum azcık üstünü açsam hemen hapşırıyo ama normalde de ter içinde ne yapcamı şaşırdım
sizler ne giydiriyosunuz
burun tıkanıklığına çöüm benim oğlumun burnuda tıkanıyo hele 10 günlük falandı o kadarzorlandık ağlıyo uyuyamıyo biraz araştırdım eczanede orti bebenin bi aspiratörü var aldık 5 dak önce serum fizyolojik damlatıyor sonra onunla çekşyoruz bi ucu bebeğin burnuna dayanıyo diğer ucuyla siz nefesinizle çekiyorsunuz o kadar memnun kaldım süper bişey nasıl meğer nasıl dolu oluyomuş yavrumun burnu kesinlikle deneyin
mesaj yazdığımız bölümde değilde gelen mesajları okuyorsun ya altta hemen sağda "alıntı yap" diye simge var orayı tıklıyorsun pencere açılıyor hemen alıntının altına sende mesajını yazabiliyorsun
sürekli anakucağında,sallamasam anında açılıyor gözzler
ecrinle devrim arasında bir gün var :)
selam kızlar. dün yazmıştım ama pek kimse yoktu. bende mayıs annesiyim. arada giriyordum misafir olarak takip ediyordum. artık fırsat buldukça girerim. bugün kalabalık baya maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?