2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yüzüstü yatıran var mı bebeğini...

ben oynarken yatırıyorum, kafasını kaldırıp bakınıyor çok şirin oluyo öyle bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 bi kerede yumuşak bi yastığın üstünde uyudu, çok rahat görünüyodu çevirmedim başında bekledim, yarım saat uyudu çevirdim uyandı

normal doğum yapıp 40ı çıkan anneler, kanamanız ne zaman bitti? sıkıldım ben pedle dolanmaktan yaaaaw sempatiksalakcinni

senlede aramızda bir gün vaar :)

kızlar babysling alıcam,kanguru 4 aydan önce önerilmiyor,anakucağında taşırken çok zorlanıyorum,bebek kadar ağırlığı var,kucağımdada yorucu oluyor,en iyisi babysling

burun tıkanıklığına çöüm benim oğlumun burnuda tıkanıyo hele 10 günlük falandı o kadarzorlandık ağlıyo uyuyamıyo biraz araştırdım eczanede orti bebenin bi aspiratörü var aldık 5 dak önce serum fizyolojik damlatıyor sonra onunla çekşyoruz bi ucu bebeğin burnuna dayanıyo diğer ucuyla siz nefesinizle çekiyorsunuz o kadar memnun kaldım süper bişey nasıl meğer nasıl dolu oluyomuş yavrumun burnu kesinlikle deneyin

canım sütünden sag burnuna faydası oluyor rahatlıyor benim oğlumunda tıkalı yapıyorum ben

Merhaba güzel annelerrrr,

Burun aspiratörü ben bir tarafı çocuğun burnuna yerleşen, bir yanından ağzınla çektiğin cinsinden almıştım. Ancak doktoru henüz erken dediği için hala cesaret edemedim. Burnu tıkanınca serum fizyolojik damlatıyorum. 1-2 dk bekleyip, selpağı huni şekline getirip burnundaki fazlalıkları alıyorum. Sık sık tıkanıyor ama...

Kızlar gÖĞsÜmde uyuyo yaa yatırıyorum kalkıyooo delİ olcemmm

Bizim gecelerimiz hala sorunlu. Cok gazli benim kizim yaa, kimse almayacak, evde kalacak valla :)

Daliyor, yarim saat uyuyor, gaz sancisina yine basliyor. Bazen gaz sancisina ememiyor bile.
Yedirdikten sonra mutlaka gazı çıkarıp (uyusa bile), sonra yarım saat dik tutacakmışız. Hemen uynmasının nedeni gazının çıkmayıp, sindirimin olamamasıymış... Yani en azından bu olasılığı ortadan kaldırmak için deniyorum. Çoğunlukla işe yarıyor. Ben de bayılmazsam :)))

gunaydin, benim bugun 1.5 ay doktor kontrolum var, bakalim yasaklar kalkacak mi

Kalkar kalkar, diyet biter de, Can izin verir mi bilmem :)))

Gaz ya da kaka çıkmazsa ayaklarla bisiklet hareketi öneriliyor. İki ayağı tutup karna doğru götürüyorsun, bir kaç kere yapınca rahatlıyor... bir de mercimek kadar bepanten merhem alıp popo çıkışına sür, iyi geliyor..

benim kızımda sıcaktan uyumuyo heralde ne giydircemi şaşırıyorum azcık üstünü açsam hemen hapşırıyo ama normalde de ter içinde ne yapcamı şaşırdım
sizler ne giydiriyosunuz

Biz bugün şortlu tuluma geçtik... çok sıcak, içinde kolsun bir atlet, üstünde kısa kollu şortlu tulum, ayağında mutlaka çorap...

Aspiratöre doktor onay verdi mi?

ÖZLEMCO evet canım biz zaten kullanmaya başlamıştık eşim doktor benim o birşey olmaz dedi bend güvendim valla sonra kontrole gittiğimizde çocuk doktoruna sordum bebeğin burnu tıkanıyo dedim o da bizim aldığımız aspiratörü tarif etti eczaneden alın kullanın çok faydalı oluyo dedi normal pompalı olanlardan almıştım önceden ama çekmiyo o sadece burun ucunda olanı çekiyo eczaneden aldığımız bayağı genizdekini çekiyo fırt fırt diye ben çok memnunum hala kullanıyoruz hergün tabi çocuğu huzursuz etmeden çekmek lazım bide ucunu burnuna fazla sokma içine içine doğru

sezeryanlı anneler ağda yapabildinizmi? çook zor oluyoo

benim oğlanın boyun çevresi çok isiliklendi pudra döktüm terini alsın diye bakalım işe yarıcakmı

kızlar bide şimdi ben de bayb slingleri araştırıken bi siteye girdim hollanda tüm beyb slingleri geri çağırmış Allah korusun tehlikeliymiş bilginiz olsun

teşekkürler canım.opuyorumnanaktan

sürekli anakucağında,sallamasam anında açılıyor gözzler

canım anakucagına nasıl koyuyosun bız arabaya monte ettık ama cocugu koyunca ıkı büklüm oluyo ortası çukur oldugu ıcın .bende o bosluga alt acma ortusunu koydum ama oda düşcek gibi oluyo sen dırek mı koyuyosun oyle koymaK uygun mu

selam kızlar. dün yazmıştım ama pek kimse yoktu. bende mayıs annesiyim. arada giriyordum misafir olarak takip ediyordum. artık fırsat buldukça girerim. bugün kalabalık baya maşallah.

arkadaslar benım oglum 1 aylık olunca asıya gıttık yaklasık 750 gr almıs bır ayda hemsıre kotu deıl ama 1 kg olsa daha ıyıydı dedı.bebekler hareketsız oldugu ıcın.ama benım yavrumun cok gazı oldugu ıcın cok hareketlı annemde gaz cocugu yıpratıp yordugu ıcınde kılo alamaz dıyor.sızce normalmı mamaya baslamalımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…