2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selamlar kızlar

zinco kullanan annişler..bende kullanmaya başladım ve bebişim çok uyumaya başladı..
acaba rahatladığındanmı yoksa bu damla uykumu yapıyor?
içeriğini okudumda anason yağıda var çünkü..mahmure oldu kızım:)

slm kızlar,
çatlağı olanlara müjde,
madecassol aldım iki gündür sürüyorum baya iyi geldi azaldı kullanın mutlaka
çok sevindim bende alıp deneyeceğim,benim çatlamadı çatlamadı hamileliğimin son 2 haftası çatladı.sinir oluyorum,sezeryan izi bir yerde,çatlaklar kırmızı kırmızı....

valla bende aldım kullandım zıncoyu gazı ıcın ama bıze o bıle fayda etmedı hala gaz nöbetlerı gelıyo yavruma sız ne kadar ve nasıl verıyorsunuz zıncoyu

günaydın kızlar gece del oldum oğlum uykuya geçemiyo en sonunda battanyesinin arasında salladık da uyudu nasıl geçicek kızlar yaaa...

benim paşamında burnu tıkalıydı aspiratör kullanmadık onun yerine sütümden biraz sağıp burnuna damlattım açıldı

işe yarıyomu gerçekten ohaoldumsmile deneyeyim bendekaydirigubbakcemile5
dün bu saatlerden beri düzgün uyumadı,burnu dolmuş benimkininde,birde öksürüyor gibi sendede oluyormu
evet öksürük de oluyo hırıltı da oluyo bazen geçiyo bazen yine oluyo anlamadım gitti

benimkini kesmedi galba uykusu hala düzensiz ve gaz prob. hala devam ediyo..
günde 3 kere 4er damla veriyorum yanlış mı kullanıyoruz bilmiyorumki işe yaramadıbilmiyorumkismile

günaydın kızlar gece del oldum oğlum uykuya geçemiyo en sonunda battanyesinin arasında salladık da uyudu nasıl geçicek kızlar yaaa...

bizimki de uykuya dalıyo 30dk max. 1 saat sonra başlıyo.. tabi ben uyuyamıyorum bu aralardaa.. ay nezaman düzene gircez-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar, hepimizin sıkıntısı aynı meşhur beyfendi ve hanfendilerin gaz problemi ama sabır kırkı çıkmayanların kırkı çıksın herşeyi düzene giriyor. benim artık ikinci ayını doldurmasına az kaldı uyku düzenide oluşmaya başladı şükürler olsun bende gaz için zinco kullanıyorum rahat uyuyor bende çok tedirgin oldum içerisindeki anasonmu çocuğumu bayıyor diye ama baya bi danıştım ben dr.olsun eczacı olsun hiç bir sıkıntı vermeyeceğini söyledi hatta uyuyan bebeğin daha çabuk kendini toparlayacağını söylediler o yüzden iç rahatlığıyla kullanıyorum

eşim ilaaç ve kozmetik firmasında çalışıyor,orda gaz için bir karışım hazırlamışlar ama ben kullanmadım,sıkıntımız artarsa kullanırırz

biz de neo baby kullanıyoruz gaz için tamamen bitkiselmiş ama iki hafta işe yaradı son bi haftadır işlevselliğini yitirdi, oğlum yine 10 dakkada gaz sancısıyla uyanıyor birinci ayımızı doldurduğumuzda biz de zincoya mı sab'a mı ne başks bi ilaca başlıycaz

kızlar merhaba

zinco işe yarıyor dedim ama dünden beri bebişim kakasını yapamıyor resmen kıvranıyor
daha yeni uyutabildim
kakasını rahat yapsın diye biraz zeytinyağı sürdük yaptı neyseki..
yok bu zincoyu bırakcam ben ilk zamanlar iyiydi şimdi daha kötü oldu yavrum

benimde oğlum bugün hiç uyumadı kakasını yapamadı yavrum zeytin yağı sürdüm poposuna fayda etmedi hiç çok usluydu nazar olduma bebeğime ne zormuş uykusuzluk ve ağlaması

normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz iyileştimi benim hala aynı oturamıyorum 20gün oldu üstelik

ben tam 25 gün oturamadım..sık sık konrole gidiyordum dr.umun son yazdığı merhemler sayesinde iyileştim..ama şuanda bile dış eside elimle bastırdığımda çok hafifbi sızlama var ama dr.a gitmek istemiyorum umarum buda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…