emzirme dönminde kullanılıyo mu
gerçekten mi yaaa..bende 2 tüp var hemen başlıyım..günde kaç kere sürüyosun canım[/QUOTEg
iki kez sürüyom bi sabah bi akşam bacaklarımda vardı geçti baya çok şükür
ayy darısı başıma inş. göbeğimde az ama tam ortada kötü gözüküyo..kızlar bu arada benim hamilelikte oluşan çizgim hala geçmedi ve koyu..böylemi kalıcak yaa
kullanılıyo canım a kategorisi
zaten beyazlamadan çatlaklar sürmek gerek sonra geçmez
çok sevindim bende alıp deneyeceğim,benim çatlamadı çatlamadı hamileliğimin son 2 haftası çatladı.sinir oluyorum,sezeryan izi bir yerde,çatlaklar kırmızı kırmızı....slm kızlar,
çatlağı olanlara müjde,
madecassol aldım iki gündür sürüyorum baya iyi geldi azaldı kullanın mutlaka
ayy darısı başıma inş. göbeğimde az ama tam ortada kötü gözüküyo..kızlar bu arada benim hamilelikte oluşan çizgim hala geçmedi ve koyu..böylemi kalıcak yaa
o çizginin geçmesi 6 ayı buluyormuş canım,,,
anaaa bende alayımmoğlum uymakta zorlanıyorr
benim paşamında burnu tıkalıydı aspiratör kullanmadık onun yerine sütümden biraz sağıp burnuna damlattım açıldı
evet öksürük de oluyo hırıltı da oluyo bazen geçiyo bazen yine oluyo anlamadım gittidün bu saatlerden beri düzgün uyumadı,burnu dolmuş benimkininde,birde öksürüyor gibi sendede oluyormu
selamlar kızlar
zinco kullanan annişler..bende kullanmaya başladım ve bebişim çok uyumaya başladı..
acaba rahatladığındanmı yoksa bu damla uykumu yapıyor?
içeriğini okudumda anason yağıda var çünkü..mahmure oldu kızım:)
günaydın kızlar gece del oldum oğlum uykuya geçemiyo en sonunda battanyesinin arasında salladık da uyudu nasıl geçicek kızlar yaaa...
normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz iyileştimi benim hala aynı oturamıyorum 20gün oldu üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?