2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün bu saatlerden beri düzgün uyumadı,burnu dolmuş benimkininde,birde öksürüyor gibi sendede oluyormu

benim paşamında burnu tıkalıydı aspiratör kullanmadık onun yerine sütümden biraz sağıp burnuna damlattım açıldı

İnş. geçer 4-5 gündür böyle çok zorlanıyorum..bende deniyim bakalım işe yarar umarım..bende öptüm kızınızı...

ablamda aynı şeyi söylemişti canım onuda deneyeyim..zor oluyo kucakta taşımak..saol

selambu arada kızlar..oğluşumu yıkadım karnını doyurdum mışıl mışl uyuyo..bende kahvaltı ediyorum..size bakayım dedim..ay yaa bebişler büyüdün artık ne zaman tam olarak dönücez topiğe yahu

merhaba;kahvaltımı ettim bu sefer...genelde tam ben kahvaltıya oturuyorum uyanıyor...
şimdi kalkar artık...

benimde boynum çok ağrıyor gece ağladığında aniden kalkıyorum boyun damarlarımı kasıyorum.boyun fıtığı olursam hiç şaşırmam...:1no2:

mrb kızlar oğlum yarın bir aylık oluyo saçları döküldü,anlının üst kısmındaki saçlar bi günde dökülüverdi!sizin bebişlerdede varmı saçlarda dökülme CADIARZU bide hiç doymuyo sürekli emmek istiyo doymuyomu anlamıyorum kafamçokkarıştı

Bizim gecelerimiz hala sorunlu. Cok gazli benim kizim yaa, kimse almayacak, evde kalacak valla :)

Daliyor, yarim saat uyuyor, gaz sancisina yine basliyor. Bazen gaz sancisina ememiyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…