2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben saçıma röfle yaptırmak istiyorum fakat her hangi bir sakıncası olup olmadığını bilmiyorum bilgisi olan varsa cevap lütfennnn

cnm kızkardeşim kırkı çıktıktan sonra boyatmıştı saçlarını..
şimdi annem banada öyle diyor..
ben boyatmayı düşünüyorum temmuzda

Kizlar, benim bebisimin kafasinda ve yuzunde kepek oldu. Kafasindakine zeytinyagi ile karbonati karistirip her banyodan once suruyoruz ama kasindakine ne yapsak bilmiyorum. Bir fikri olan varmi? Cok kotu gorunuyor.

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
geçmişi okudum biraz gaz problemlerinden bahsetmişsiniz. benim kızımda gece gaz sancısı nöbetleri başlıyormafoldumben colınox veriyorum ben gaz sancısı için en fazla 5 dk içinde kuzum uyuyan prensese dönüşüyrsositososito anında kesiyor yani. gerçi biraz pahalı ve sanırım ssk karşılamıyoryasakkelime benim de kızım kakasını yapamıyor çok kafama takılıyormafoldumben. dr aradım muayene etmeden birşey söylemem 3 günden fazlasını tıb normal kabul etmiyor dedibilmiyorumkismile.Birde fitil ismi verdi ikiye böl ver dedi ondan sonra hemen yaptı kakasını. ama ben bagırsaklarını tembelleştirmek istemiyrum çarşamba dr götürcegiz.Kimisi sütün yarıyordur yaglıdır ondan yapamıyordur normal takma kafanı dişyorlarCADIARZU kimide doymuyordur bagırsakları boştur ondan yapamıyordur diyorCADIARZU. çıldırıcam. doymasa aç oldugu için aglamaz mı yafisfisfis. oysa benim kuzum sadece gazı oldugu zman aglıyor:2:. bu arada kızım fena kucaga alıştı imdattttttttttttttttt:sinifsinif:

Son düzenleme:
4gündür burun tıknıklağı yüzünden uyumuyoruz,imdatki ne imdat,imanım gevredi,2 3 saat hiç uyumuyor,sonrada anakucağında sürekli sallıyarak 40 45 dk uyuyup uyanıyor,serum fizyolojikde fayda etmedi,çıldırcam,bu arada benim oğluşum çok kaka yapıyor,küçük olduğundanmıdır acaba

günaydın kızla. herkes bebeklerin peşinde koşturuyor anladığım kadarıyla aman onlar iyi olsun da

günaydın kızlar bemkide kucağa alıştı bırakınca kalmıyo yalnız..
vee gece zor uyuttum yaınca uyumuyooo sabah da hep ayağımda salladom öle uyudu...

aç olsa ağlar canım kendimden biliyorum..dr.um karnında sertlik yoksa ve yapınca yumusak yapıyosa sorun yok demişti..bebekler bazen anne sütünün tamamını sindirebiliyolarmış...bize bi damla yazmışlar onunla yapmaya başladı..mamayada başlayınca yapıyo artık hergün maşallah...

merhaba kızlar benim kızımda 2 gün kaka yapmadı yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim bayağı fazlasıyla yaptı demekki varmışta yapamıyomuş. doktorunu aradım karnında şişlik varsa ve yarında yapmazsa kesin getirin dedi sizin de aklınızda bulunsun karnında şişlik sertilk olup 3 gün yapmazsa tehlikeli olabiliyomuş
bi de burnu çok tıkalı uykudan uyanıyo nefes alamayıp ben deniz suyu damlası veriyorum ama anlık açıyo sanki.
siz nasıl açıyosunuz

slm kızlar anlasılan hepımızde aynı sorunlar var.. benım oglumda ıkı gundur kaka yapamıyor.. geecen gun doktora gıttık 200 gr almıs oglum dr az dedı mamaya baslattı..sımdı emzırdıkten sonra 30 cc mama verıyorum.. kaka ıcın onerınız varmı zeytınyagını agızdan verdınız demı zararı olmazmı acaba..

bizdede aynı sorun var,3 saat mışıl mışıl uyuyan çocuk uyuyamıyor,4gündür kafayı yiyorum,serum fizyolojik veriyoruz ama faydsı olmuyor

evet ağızdan verdim yoksa fitil veriliyomş o da bi kaç verişte alışkanlık yaptırabilirmiş
ama zeytinyağınıda çok verirseniz ishal yapıyomuş yarım çay kaşığı falan yetiyo

bebişler bizi çok uğraştırıyor:) iyi olsun hepsi sağlıklı olsunlar gerisini hallederiz Allahın izniyle..
ben altını açıp masaj yaptım karnına yine..zeytinyağınıda poposuna sürüyorum..
ilaçlar olmadan kendi kendine yapmaya alışsın vücudu..
fazla sızlanıyordu ama bugün daha iyi maşallah..
bu arada kızımın ensesinde doğum lekesi var:)

evet ağızdan verdim yoksa fitil veriliyomş o da bi kaç verişte alışkanlık yaptırabilirmiş
ama zeytinyağınıda çok verirseniz ishal yapıyomuş yarım çay kaşığı falan yetiyo

cok saol tatlım bende verıyım bakalım ınsallah ıse yarar bızdede..

yatırdım geri uyandı bende soydum çıtçıtlı badyle bıraktımsıcak belki ondan uyumuyodr...dicemama sanmm....

benim kızımda sıcaktan uyumuyo heralde ne giydircemi şaşırıyorum azcık üstünü açsam hemen hapşırıyo ama normalde de ter içinde ne yapcamı şaşırdım
sizler ne giydiriyosunuz

kızımın yüzünde çıkan şeyler isilik olabilirmi acaba?
öyle gibi duruyor konyadayız serin diye iyce sarmalıyorum..bugün hafi sönmüş günden güne değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…