kızlar ben saçıma röfle yaptırmak istiyorum fakat her hangi bir sakıncası olup olmadığını bilmiyorum bilgisi olan varsa cevap lütfennnn
gunaydin, benim bugun 1.5 ay doktor kontrolum var, bakalim yasaklar kalkacak mi
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
geçmişi okudum biraz gaz problemlerinden bahsetmişsiniz. benim kızımda gece gaz sancısı nöbetleri başlıyormafoldumben colınox veriyorum ben gaz sancısı için en fazla 5 dk içinde kuzum uyuyan prensese dönüşüyrsositososito anında kesiyor yani. gerçi biraz pahalı ve sanırım ssk karşılamıyoryasakkelimebenim de kızım kakasını yapamıyor çok kafama takılıyormafoldumben. dr aradım muayene etmeden birşey söylemem 3 günden fazlasını tıb normal kabul etmiyor dedibilmiyorumkismile.Birde fitil ismi verdi ikiye böl ver dedi ondan sonra hemen yaptı kakasını. ama ben bagırsaklarını tembelleştirmek istemiyrum çarşamba dr götürcegiz.Kimisi sütün yarıyordur yaglıdır ondan yapamıyordur normal takma kafanı dişyorlarCADIARZU kimide doymuyordur bagırsakları boştur ondan yapamıyordur diyorCADIARZU. çıldırıcam. doymasa aç oldugu için aglamaz mı yafisfisfis. oysa benim kuzum sadece gazı oldugu zman aglıyor:2:. bu arada kızım fena kucaga alıştı imdattttttttttttttttt:sinifsinif:
merhaba kızlar benim kızımda 2 gün kaka yapmadı yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim bayağı fazlasıyla yaptı demekki varmışta yapamıyomuş. doktorunu aradım karnında şişlik varsa ve yarında yapmazsa kesin getirin dedi sizin de aklınızda bulunsun karnında şişlik sertilk olup 3 gün yapmazsa tehlikeli olabiliyomuş
bi de burnu çok tıkalı uykudan uyanıyo nefes alamayıp ben deniz suyu damlası veriyorum ama anlık açıyo sanki.
siz nasıl açıyosunuz
slm kızlar anlasılan hepımızde aynı sorunlar var.. benım oglumda ıkı gundur kaka yapamıyor.. geecen gun doktora gıttık 200 gr almıs oglum dr az dedı mamaya baslattı..sımdı emzırdıkten sonra 30 cc mama verıyorum.. kaka ıcın onerınız varmı zeytınyagını agızdan verdınız demı zararı olmazmı acaba..
evet ağızdan verdim yoksa fitil veriliyomş o da bi kaç verişte alışkanlık yaptırabilirmiş
ama zeytinyağınıda çok verirseniz ishal yapıyomuş yarım çay kaşığı falan yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?