hayırlı olsun bebişin cnm hoşgeldinzemuszemus
ben yastık koydum altına öyle yatırıyorum düz yatıyo o zaman dene istersencanım anakucagına nasıl koyuyosun bız arabaya monte ettık ama cocugu koyunca ıkı büklüm oluyo ortası çukur oldugu ıcın .bende o bosluga alt acma ortusunu koydum ama oda düşcek gibi oluyo sen dırek mı koyuyosun oyle koymaK uygun mu
ben yastık koydum altına öyle yatırıyorum düz yatıyo o zaman dene istersen
arkadaslar benım oglum 1 aylık olunca asıya gıttık yaklasık 750 gr almıs bır ayda hemsıre kotu deıl ama 1 kg olsa daha ıyıydı dedı.bebekler hareketsız oldugu ıcın.ama benım yavrumun cok gazı oldugu ıcın cok hareketlı annemde gaz cocugu yıpratıp yordugu ıcınde kılo alamaz dıyor.sızce normalmı mamaya baslamalımıyım
teşekkürler canım hoşbulduk. hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş
Cici çok teşekkürler, ben de deneyeyim bir aspiratörü o halde...
Kızlar bir de bebeklerinizi aylık kontrole götürdünüz mü? Neler yaptılar? Aşıda ağladı mı?
Bir de bizim 1 aylıkkken kontrol için kalça ultrosonografisi istendi, bunu yaptıran var mı? Nasıl bir şey?
kızlar benim bebişin yüzünde sivilceler çıktı baya var bide içi beyaz iltihap gibi isilik o mu? yada anlattığım gibi sivilce olan var mı varsa bişey kullanıyomusunuz onun için? bilmiyorumkismile
sezeryanlı anneler ağda yapabildinizmi? çook zor oluyoo
benim oğlanın boyun çevresi çok isiliklendi pudra döktüm terini alsın diye bakalım işe yarıcakmı
benim kızımda da var ama sivilce kadar büyük deil minik minik banyodan sonra azalıyo bizimki
normal koyuyorum,evet 2büklüm ama çok rahat uyuyor,bende anlamadım,hele arabadayken deliksiz uyuyorcanım anakucagına nasıl koyuyosun bız arabaya monte ettık ama cocugu koyunca ıkı büklüm oluyo ortası çukur oldugu ıcın .bende o bosluga alt acma ortusunu koydum ama oda düşcek gibi oluyo sen dırek mı koyuyosun oyle koymaK uygun mu
benden 2 4 ay arası ultroson istedi,ilk ay hepatit dedi sadeceCici çok teşekkürler, ben de deneyeyim bir aspiratörü o halde...
Kızlar bir de bebeklerinizi aylık kontrole götürdünüz mü? Neler yaptılar? Aşıda ağladı mı?
Bir de bizim 1 aylıkkken kontrol için kalça ultrosonografisi istendi, bunu yaptıran var mı? Nasıl bir şey?
ÖZLEMCO den tatlım DEVRİMİM sen de den gerçekten çok işe yaradı
kızlar yaa neden konuşmuyosunuzzz
kızlar benim bebişin yüzünde sivilceler çıktı baya var bide içi beyaz iltihap gibi isilik o mu? yada anlattığım gibi sivilce olan var mı varsa bişey kullanıyomusunuz onun için? bilmiyorumkismile
kızlar benım oglumun agzında pamukcuk cıkmıs 2 tane yasayan var mı gecmesı ıcın ne yapabılırım
kızlar benım oglumun agzında pamukcuk cıkmıs 2 tane yasayan var mı gecmesı ıcın ne yapabılırım
arkadaslar benım oglum 1 aylık olunca asıya gıttık yaklasık 750 gr almıs bır ayda hemsıre kotu deıl ama 1 kg olsa daha ıyıydı dedı.bebekler hareketsız oldugu ıcın.ama benım yavrumun cok gazı oldugu ıcın cok hareketlı annemde gaz cocugu yıpratıp yordugu ıcınde kılo alamaz dıyor.sızce normalmı mamaya baslamalımıyım
maden suyu geçiriyor pamukla hafifçe sürebilirsin hayatım
tesekkurler canım onu da deneyım hangısı gecırırse artıkcanım geçmiş olsun. gögüs ucuna krbonatlı su sürersen emzirmeden önce bebeğinin ağzındaki pamucuklara iyi gelir.. benim kızımda olmadı ama annem ve kayınvalidem gögüslerim yara iken sürdürmüşlerdi ve ağzında pamucuk çıkmasınıda engeller demişlerdi.. umarım işe yarar..
canım benim oğlum 2.600gr doğmuştu bugün aylık kontrole gittik 4kilo olmuş yani 1kilo600 gr almış..ben oğlum minik olduğu için günlük bir öğün 40yada 50ml lik mama verdim sabah yada gece yatmadan önce.bugün dr sordum süt yeter eğer ayda 500grdan az alıyosa sorun vardır demişti ben yinede mama verdim.senin oğlun iyi almış bence sorun olsa drun söylerdi yerimseniben
saol canım denıycem
tesekkurler canım onu da deneyım hangısı gecırırse artık
benım oglum 3800 dogmustu doktor da su an ıcın mamaya gerek yok dedı ama burda fazla alan bebıslerı gorunce ozenıyorum tombıs bebegı cok sevıyorum cunku.tabı saglıklı olsunlarda en onemlısı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?