2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yastık koydum altına öyle yatırıyorum düz yatıyo o zaman dene istersen

Cici çok teşekkürler, ben de deneyeyim bir aspiratörü o halde...

Kızlar bir de bebeklerinizi aylık kontrole götürdünüz mü? Neler yaptılar? Aşıda ağladı mı?
Bir de bizim 1 aylıkkken kontrol için kalça ultrosonografisi istendi, bunu yaptıran var mı? Nasıl bir şey?

cnm bence mamaya başlama..sütün yeterli geliyorsa sorun yok..

teşekkürler canım hoşbulduk. hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş

amin:Saruboceq:

biz gitmedik daha aylık kontrolümüze..
aşı olurken ağlıyorlar ama susmaları çabuk oluyor:)

kızlar benim bebişin yüzünde sivilceler çıktı baya var bide içi beyaz iltihap gibi isilik o mu? yada anlattığım gibi sivilce olan var mı varsa bişey kullanıyomusunuz onun için? bilmiyorumkismile

kızlar benim bebişin yüzünde sivilceler çıktı baya var bide içi beyaz iltihap gibi isilik o mu? yada anlattığım gibi sivilce olan var mı varsa bişey kullanıyomusunuz onun için? bilmiyorumkismile

benim kızımda da var ama sivilce kadar büyük deil minik minik banyodan sonra azalıyo bizimki

normal koyuyorum,evet 2büklüm ama çok rahat uyuyor,bende anlamadım,hele arabadayken deliksiz uyuyor
benden 2 4 ay arası ultroson istedi,ilk ay hepatit dedi sadece

ÖZLEMCO den tatlım DEVRİMİM sen de den gerçekten çok işe yaradı

ne cnm anlamadım

kızlar benım oglumun agzında pamukcuk cıkmıs 2 tane yasayan var mı gecmesı ıcın ne yapabılırım

canım o sivilcelerden benim kızımdada var cumartesi doktora gitmiştim sordum bizim annelik hormonlarımızdan kaynaklanıyormuş hiç müdahele etme kendiliğinden geçer 40ından sonra yavaş yavaş biter dedi.

kızlar benım oglumun agzında pamukcuk cıkmıs 2 tane yasayan var mı gecmesı ıcın ne yapabılırım

canım geçmiş olsun. gögüs ucuna krbonatlı su sürersen emzirmeden önce bebeğinin ağzındaki pamucuklara iyi gelir.. benim kızımda olmadı ama annem ve kayınvalidem gögüslerim yara iken sürdürmüşlerdi ve ağzında pamucuk çıkmasınıda engeller demişlerdi.. umarım işe yarar..

canım benim oğlum 2.600gr doğmuştu bugün aylık kontrole gittik 4kilo olmuş yani 1kilo400 gr almış..ben oğlum minik olduğu için günlük bir öğün 40yada 50ml lik mama verdim sabah yada gece yatmadan önce.bugün dr sordum süt yeter eğer ayda 500grdan az alıyosa sorun vardır demişti ben yinede mama verdim.senin oğlun iyi almış bence sorun olsa drun söylerdi yerimseniben

Son düzenleme:
maden suyu geçiriyor pamukla hafifçe sürebilirsin hayatım

saol canım denıycem

tesekkurler canım onu da deneyım hangısı gecırırse artık

benım oglum 3800 dogmustu doktor da su an ıcın mamaya gerek yok dedı ama burda fazla alan bebıslerı gorunce ozenıyorum tombıs bebegı cok sevıyorum cunku.tabı saglıklı olsunlarda en onemlısı o

canım zamanla daha hızlı kilo alır meraklanma bence,doktorun iyi diyorsa iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…