canım zamanla daha hızlı kilo alır meraklanma bence,doktorun iyi diyorsa iyidir...
kızlar benım oglumun agzında pamukcuk cıkmıs 2 tane yasayan var mı gecmesı ıcın ne yapabılırım
ınsallah canım saol
pamukçuk nasıl oluyor ?benim kızımın dilinin üzeri beyaz sadece,doktora sordum yanak ve dudak içlerinde beyazlık yoksa proble değil demişti...yanak ,damak ve dudaklarında yok ama dilinin üzeri beyaz...
pamukçuk o canım ama dudak ve yanlara gelince ilerlemiş oluyo
kızlar bebeğim kakasını yapamıyor
bezine bakıyorum bi damla yapmış sancıdan ağlıyor hep..emmek istiyor ememiyor çok üzgünüm
biraz zeytinyağı içirdim
ne güzel biraz rahatlamıştı bugün ama şimdi yine aynı
benim kızımda yaparken zorlanıyor 2 gündür;ıkına ıkına bir hal oluyor,canım ben altını açık bırakıyorum ve beliyle beraber sıcak suyla yıkıyorum,rahatlatıyor ve tuvaletini daha rahat yapıyor...
benim kızımda sağ mememi tutmuyor...ben de orayı her gün sağıp biberonla veriyorum...memeyi zorladığım zaman çok ağlıyor...ben de diğer memeyi veriyorum hemen...bu durum beni çok üzüyor....bu duruma canım çok sıkılıyor...tersten veriyorum...o zaman biraz uğraşıyor ama tekrar ağlamaya başlıyor.....acaba zamanla alışır mı?
benim kızımda sağ mememi tutmuyor...ben de orayı her gün sağıp biberonla veriyorum...memeyi zorladığım zaman çok ağlıyor...ben de diğer memeyi veriyorum hemen...bu durum beni çok üzüyor....bu duruma canım çok sıkılıyor...tersten veriyorum...o zaman biraz uğraşıyor ama tekrar ağlamaya başlıyor.....acaba zamanla alışır mı?
merhaba kızlar, moralim çok bozuk, sütüm çok azaldı( 2-3 gün önceye kadar sağdığımda en azından 50-60 ml çıkıyordu şimdi 10-15 anca çıkıyor, zaten ek olarak mamaya başlamıştık ama çarşamba dr kontrolümüz var muhtemelen tamamen mamaya geçeceğiz... çok üzülüyorum...
kızlar merhaba canım çok sıkkın bebeğim kakasını köpüklü yapıyor doktora gittik kaka tahlili yapıldı kakasında iltihap varmış ve hafif ishal yavrum,,,ilaç verdi doktor 1 hafta onu kullanacakmışız,,,inşallah düzelir
canım 2 saatte bir sıcak suyla göğüslerini yıka,bol bol yeşillik ye,rezene ve humana ... süt çayı iç,birde ısırgan çayı ve en az 4 lt. su faydasını görürsün...
kızlar merhaba canım çok sıkkın bebeğim kakasını köpüklü yapıyor doktora gittik kaka tahlili yapıldı kakasında iltihap varmış ve hafif ishal yavrum,,,ilaç verdi doktor 1 hafta onu kullanacakmışız,,,inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?