2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benım oglumun agzında pamukcuk cıkmıs 2 tane yasayan var mı gecmesı ıcın ne yapabılırım

ınsallah canım saol

oğlumun dili tabaka haline gelmişti pamukçuk dan dr um karadut u sık suyu ile sil dedi yatarken sıktım ince mendille sildim anaa gece bi kalktım o dildeki tabaka gitmişşş..tavsiye ederimmmm

pamukçuk nasıl oluyor ?benim kızımın dilinin üzeri beyaz sadece,doktora sordum yanak ve dudak içlerinde beyazlık yoksa proble değil demişti...yanak ,damak ve dudaklarında yok ama dilinin üzeri beyaz...

pamukçuk nasıl oluyor ?benim kızımın dilinin üzeri beyaz sadece,doktora sordum yanak ve dudak içlerinde beyazlık yoksa proble değil demişti...yanak ,damak ve dudaklarında yok ama dilinin üzeri beyaz...

pamukçuk o canım ama dudak ve yanlara gelince ilerlemiş oluyo

benim kızımın da dilinde beyazlıklar var....pamukçuk neden oluyor acaba...

kızlar bebeğim kakasını yapamıyor
bezine bakıyorum bi damla yapmış sancıdan ağlıyor hep..emmek istiyor ememiyor çok üzgünüm
biraz zeytinyağı içirdim
ne güzel biraz rahatlamıştı bugün ama şimdi yine aynı

benim kızımda yaparken zorlanıyor 2 gündür;ıkına ıkına bir hal oluyor,canım ben altını açık bırakıyorum ve beliyle beraber sıcak suyla yıkıyorum,rahatlatıyor ve tuvaletini daha rahat yapıyor...

merhaba kızlar, moralim çok bozuk, sütüm çok azaldı ( 2-3 gün önceye kadar sağdığımda en azından 50-60 ml çıkıyordu şimdi 10-15 anca çıkıyor, zaten ek olarak mamaya başlamıştık ama çarşamba dr kontrolümüz var muhtemelen tamamen mamaya geçeceğiz... çok üzülüyorum...

sağol cnm..bunuda denicem..inşallah rahatlar kızım:Saruboceq:

benim kızımda sağ mememi tutmuyor...ben de orayı her gün sağıp biberonla veriyorum...memeyi zorladığım zaman çok ağlıyor...ben de diğer memeyi veriyorum hemen...bu durum beni çok üzüyor....bu duruma canım çok sıkılıyor...tersten veriyorum...o zaman biraz uğraşıyor ama tekrar ağlamaya başlıyor.....acaba zamanla alışır mı?

aynı sorun bizde de var, solu emmek istiyor sürekli, bende tersten emzirmeye çalışıyorum, ay keşke sütüm çoğalsa da o tekini emse (

cnm genelde aynı sorunu yaşıyoruz..bende yaşadım arkadaşlarımdanda duydum..ama bu bizim sağ memeyi bebeğe tutturamadığımızdan kaynaklanıyormuş çünkü tersine geliyor..
yani bebeklerin doğuştan sağ meme almama gibi bi huyları yok:)
ben çok uğraştım ve başardım:lepi: şimdi emiyor en başta bende sıkıntı çektim
sabırla denemeye devam et cnm..

canım 2 saatte bir sıcak suyla göğüslerini yıka,bol bol yeşillik ye,rezene ve humana ... süt çayı iç,birde ısırgan çayı ve en az 4 lt. su faydasını görürsün...

kızlar merhaba canım çok sıkkın bebeğim kakasını köpüklü yapıyor doktora gittik kaka tahlili yapıldı kakasında iltihap varmış ve hafif ishal yavrum,,,ilaç verdi doktor 1 hafta onu kullanacakmışız,,,inşallah düzelir

geçmiş olsun canım,en kısa sürede geçer inşallah...

canım 2 saatte bir sıcak suyla göğüslerini yıka,bol bol yeşillik ye,rezene ve humana ... süt çayı iç,birde ısırgan çayı ve en az 4 lt. su faydasını görürsün...

çok sağol canım, bir kısmını yapıyordum diğerlerini de deneyeyim..

geçmiş olsun, bir ara bizimki de öyleydi ddüzeldi, inşallah çabucak geçer...

canım aynı zorunu bende yaşamıştım.sol memeyi tutamıyordu. çok fena yara olmuştu birde. o yüzden sol memeyi 2 gün sağdım hemde çok süt oluyordu. sağmama rağmen sütü gitti. çok üzüldüm ağladım. doktorum bol su iç, humana still tee al ve o memeyide mutlaka emzir yoksa tamamen gider dedi. dediklerini yaptım ve çok şükür geldi. ağlasada emzirdim o memeyi. çok açsa önce biraz diğer memeyi ver sonra tutmadığı memeyi ver. biraz uğraşsın. çünkü çektikçe süt geliyor. yemeklerini düzenli ye.uykuda önemli.hamur işleri çok süt yapıyor. kendiğinden akıyor sütler o zaman.. ha aklıma gelmişken tutamadığı memeyi vermeden önce lavaboda biraz boşa sağ. ucu boşalsın sonra daha rahat tuttuğunu göreceksin. benim cadı şimdi sol memeyi hemen tutuyor.. kolay gelsin allah yardımcımız olsun.. :Saruboceq:

benim de oğlum bir tanesini almıyordu hangisi şimdi hatırlamıyorum ama gece meme istediğinde o memeyi veriyordum ağzına birde oğlumu yatağa yatırıyordum inek gibi üstünde durup öyle emziriyordum kereta o zamanlar çok çektirmişti

sabah 5 buçuk olduğunda açılıyo kızımın gözleri en az 3 saat ayaktayız sonra ne var sabah sabah bilmem uyumak istıyorummm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…