2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah 5 buçuk olduğunda açılıyo kızımın gözleri en az 3 saat ayaktayız sonra ne var sabah sabah bilmem uyumak istıyorummm:))

benım oglumda erken kalkıyor dun gece yatmadan once banyo yaptırdık daha rahattı bu gece bıraz uykumu aldım cok sukur 1 gun oyle 1 gun boyle ıdare etcez artık

benım oglumda erken kalkıyor dun gece yatmadan once banyo yaptırdık daha rahattı bu gece bıraz uykumu aldım cok sukur 1 gun oyle 1 gun boyle ıdare etcez artık

dün bizde banyo yaptırdık 3 er saat uyudu bende uykumu aldım çok şükür. dün cinnet geçircektim 3 te uyandı 9 a kadar uyumadı sürekli ağladı ben de uykusuzdum gergindim o ağladı ben ağladım .sıcaklar uyutmuyo ya bu bebişi

günaydın kızlar

benim cimcime sabah ezanıyla kalktı az önce uyudu..ayağımda salladım çok bağırdı..
her sabah aynı..huy edindi..napıcam bilmiyorum çok yoruluyor meleğim yorgun düşüyor

benimde azaldı bana göre,benim bayağa çoktu,120ml e felan çıkmıştı,şimdi sütüm taşıyor,sağıyorum ama 40ml felan çıkıyor,ama devrim çok iyi kilo alıyor,bişey anlamadım bu işten
benimde sağ memede sıkıntı var,bende gögüs ucundaan sanıyordum,emerkende canımı feci yakıyor,horon tepiyorum evin içinde,çok uykum varsa ben hemen solu veriyorum,sağı sağıp bir sonraki kalkışında biberonla veriyorum

bizimki tam 4gün çok düzensiz uyudu,şimdi eski düzenine döndü nihayet
günaydın kızlar

benim cimcime sabah ezanıyla kalktı az önce uyudu..ayağımda salladım çok bağırdı..
her sabah aynı..huy edindi..napıcam bilmiyorum çok yoruluyor meleğim yorgun düşüyor
değişiyor canım merak etme,bizimkinin akşam 6 12seansları vardı,geçti şükür

merhaba kızlarrrr...........

benim pontik te biraz önce uyuduu...sabah 5 te kalkıyor kuşum.sonra 4-5 saat uyanık.bende kalkıyorum onunla biraz konuşuyoruz ve sabahtann uzun uzun emziriyorum onu bu bebeğimi çok sakinleştiriyor olmalı diye düşünüyorum çünkü sonra 9:30 - 10:00 gibi uyuyor memede bir 3 saat uyuyor kuşum..ama 5 saat sadece onunla ilgileniyorum .sonra günümüz rahat geçiyor......

memede uyuyakalıyor yani sonra yerine yatırıyorum. :))

kızlar benim göbiş bayağı çatlamış.madecassol kremi duyudum okudum kk dan çatlaklar ve sivilce izleri için kullananlar olmuş.doktor bana göğüs ucu için vermişti çok onarıcı etkiye sahipmiş.nasıl geçecek bizim çatlaklar birde sıkılaştırıcı istiyorum kullandığınız bir ürün var mı??

eeeee kızlarrrrr ::::::::)))))))))

bebişşer uyumuyor galibaaaa.....
yaramaz pontikler.. benim size tavsiyem bebişlere gerginliğinizi huzursuzluğunuzu uykusuzluğunuzu kaygılarınızı yansıtmamaya çalışın.çok etkileniyorlar.ben ilk bebişte çok kaygılıydım hiç uyumazdı bebişim yansitırdım çünkü kendimi yorgun kötü hissederdim hep şikayet ederdim.şimdi rahatım.sakinim bebişte çok huzurlu çok şükürrr....... kaygılarınızı yansıtmayınnn....ilk bebişte biraz zor oluyor ama bebek arabasına koyup yürüyüşe falan çıkın sakinleşin.sizede iyi gelir...

geçmiş olsun, popişine de zeytinyağı sürmek iyi geliyormuş diye duydum, denemek istersin belki

yaaaaaaaaaaa, ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü senağlama aynı dert bende de var, sütüm azaldı emince bitiyo hemencecik, süt bitince de mememi çekiyo sağa sola uzatıyo, diş etleriyle sıkıştırıyo, zaten yaraa, sıkıyorum sıkıyorum bi damla çıkmıyor resmen, bende arada mama vermek zorunda kalıyorum, Rabbim şükürler olsun bana bu meleği verdin, rızkını da ver diye dua ediyorum hep, Allah ım yavrularımızı esirgesin inş, bol bol süt versin bize de :Saruboceq:

çook geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin, başka dert göstermesin inş :Saruboceq:

eeee bende gidiyorum küstümm :umursamaz:

küsme küsmeeeeeeeeee olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

bunlar bi bende işe yaramıyo sanırım..krem sera kullandım sadece rengini beyazlaştırdı geçirmedi..madecassaol u de 2 gündür sürüyo hiçbi değişiklik yok..tubada 2 günde farketmiş..umarım sende de işe yarar canım..

NıLÜFER... HÜLYA moralinizi bozmayın..bende aynı durumdayım..size tavsiyem s_g nin dediği karışım anason tohumu rezene ve kimyon tohumu va ıhlamur u 1 er tatlı kaşığı 1 lt suda kaynatıp için..birde beyaz üzümmmmm...oğlum emmeye öyle hevesliki umarım enaz 6 ayemzirebilirim

canım ben annemde kalıyorum beşiği yok onun için sürekli ana kucağında yatırıyoruz annem iki bebek battaniyesini katlayıp yatak gibi koyup düzlemişti ama çok çabuk bozuluyodu bide iyice ağır oluyodu bir hafta önce burda e bebek mağazasından bel desteği diye bişey aldık ana kucakları için özel yapılmış süngerden onu ana kucağının içine yerleştiriyorsun yatak gibi dümdüz oluyor çok rahat etti yavrum öneririm

arkadaslar benim ğöğüs fena halde yara oldu benimde sag mememi almıyodu zorla aldırdım şimdide ğöğüsümün ucunu tutuyor kahverengi kısmı tam alamıyor buda yarayı geçirmiyor yarası olanlar ne önerirsiniz

canım o sivilcelerden benim kızımdada var cumartesi doktora gitmiştim sordum bizim annelik hormonlarımızdan kaynaklanıyormuş hiç müdahele etme kendiliğinden geçer 40ından sonra yavaş yavaş biter dedi.

canım teşekkürler bende doktora sormayı düşünüyordum gerek kalmadı.

cnm garmastan kullan..bende çok işe yaradı..kesinlikle tavsiye ederim ama emzirmeden önce göğsünü yıka sonra tekrar sür
yaralarda geçer tatlım ben neler çektim:)bağıra bağıra emzirirdim.. ama bitiyor şimdi rahatım çok şükür
geçmiş olsun

benim kızımın da dilinde beyazlıklar var....pamukçuk neden oluyor acaba...

benim oğlumunda çok fazla vardı pamukcukdilin üstü görünmüyodu bile hatta dudaklarının dışına kadar yayılmıştı hemde bi günde.karbonatlı su ile sildim bi kaçgün geçmedi. doktora sordum. bi ilaç verdi mikostatin süspansiyon. bi kaç kez kullanınca geçti. hatta şuan hiç yok dili 2 hafta falan geçti yinelemedi.mantarlar neden oluyomuş bu arada pamukcuğa

canım süt olmasada emzir bebeğini bebek emdikçe sütün artacak pes etme bence. süt bezleri ne kadar cok uyarılırsa o kadar cok süt üretiyo. benim de başlarda pek yoktu sütüm. bol bol su içtim ve bebiş ağladıkca emzirdim şimdi baya arttı. zaten anne sütünün yüzde 70 i su imiş. allah yardımcın olsun moralini de yüksek tut

saol canım çok zor bi durum inş geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…