sabah 5 buçuk olduğunda açılıyo kızımın gözleri en az 3 saat ayaktayız sonra ne var sabah sabah bilmem uyumak istıyorummm:))
benım oglumda erken kalkıyor dun gece yatmadan once banyo yaptırdık daha rahattı bu gece bıraz uykumu aldım cok sukur 1 gun oyle 1 gun boyle ıdare etcez artık
benimde azaldı bana göre,benim bayağa çoktu,120ml e felan çıkmıştı,şimdi sütüm taşıyor,sağıyorum ama 40ml felan çıkıyor,ama devrim çok iyi kilo alıyor,bişey anlamadım bu iştenmerhaba kızlar, moralim çok bozuk, sütüm çok azaldı( 2-3 gün önceye kadar sağdığımda en azından 50-60 ml çıkıyordu şimdi 10-15 anca çıkıyor, zaten ek olarak mamaya başlamıştık ama çarşamba dr kontrolümüz var muhtemelen tamamen mamaya geçeceğiz... çok üzülüyorum...
benimde sağ memede sıkıntı var,bende gögüs ucundaan sanıyordum,emerkende canımı feci yakıyor,horon tepiyorum evin içinde,çok uykum varsa ben hemen solu veriyorum,sağı sağıp bir sonraki kalkışında biberonla veriyorumbenim kızımda sağ mememi tutmuyor...ben de orayı her gün sağıp biberonla veriyorum...memeyi zorladığım zaman çok ağlıyor...ben de diğer memeyi veriyorum hemen...bu durum beni çok üzüyor....bu duruma canım çok sıkılıyor...tersten veriyorum...o zaman biraz uğraşıyor ama tekrar ağlamaya başlıyor.....acaba zamanla alışır mı?
bizimki tam 4gün çok düzensiz uyudu,şimdi eski düzenine döndü nihayetdün bizde banyo yaptırdık 3 er saat uyudu bende uykumu aldım çok şükür. dün cinnet geçircektim 3 te uyandı 9 a kadar uyumadı sürekli ağladı ben de uykusuzdum gergindim o ağladı ben ağladım .sıcaklar uyutmuyo ya bu bebişi
değişiyor canım merak etme,bizimkinin akşam 6 12seansları vardı,geçti şükürgünaydın kızlar
benim cimcime sabah ezanıyla kalktı az önce uyudu..ayağımda salladım çok bağırdı..
her sabah aynı..huy edindi..napıcam bilmiyorum çok yoruluyor meleğim yorgun düşüyor
kızlar bebeğim kakasını yapamıyor
bezine bakıyorum bi damla yapmış sancıdan ağlıyor hep..emmek istiyor ememiyor çok üzgünüm
biraz zeytinyağı içirdim
ne güzel biraz rahatlamıştı bugün ama şimdi yine aynı
merhaba kızlar, moralim çok bozuk, sütüm çok azaldı( 2-3 gün önceye kadar sağdığımda en azından 50-60 ml çıkıyordu şimdi 10-15 anca çıkıyor, zaten ek olarak mamaya başlamıştık ama çarşamba dr kontrolümüz var muhtemelen tamamen mamaya geçeceğiz... çok üzülüyorum...
kızlar merhaba canım çok sıkkın bebeğim kakasını köpüklü yapıyor doktora gittik kaka tahlili yapıldı kakasında iltihap varmış ve hafif ishal yavrum,,,ilaç verdi doktor 1 hafta onu kullanacakmışız,,,inşallah düzelir
eeee bende gidiyorum küstümm :umursamaz:
memede uyuyakalıyor yani sonra yerine yatırıyorum. :))
kızlar benim göbiş bayağı çatlamış.madecassol kremi duyudum okudum kk dan çatlaklar ve sivilce izleri için kullananlar olmuş.doktor bana göğüs ucu için vermişti çok onarıcı etkiye sahipmiş.nasıl geçecek bizim çatlaklar birde sıkılaştırıcı istiyorum kullandığınız bir ürün var mı??
canım anakucagına nasıl koyuyosun bız arabaya monte ettık ama cocugu koyunca ıkı büklüm oluyo ortası çukur oldugu ıcın .bende o bosluga alt acma ortusunu koydum ama oda düşcek gibi oluyo sen dırek mı koyuyosun oyle koymaK uygun mu
canım o sivilcelerden benim kızımdada var cumartesi doktora gitmiştim sordum bizim annelik hormonlarımızdan kaynaklanıyormuş hiç müdahele etme kendiliğinden geçer 40ından sonra yavaş yavaş biter dedi.
arkadaslar benim ğöğüs fena halde yara oldu benimde sag mememi almıyodu zorla aldırdım şimdide ğöğüsümün ucunu tutuyor kahverengi kısmı tam alamıyor buda yarayı geçirmiyor yarası olanlar ne önerirsiniz
benim kızımın da dilinde beyazlıklar var....pamukçuk neden oluyor acaba...
merhaba kızlar, moralim çok bozuk, sütüm çok azaldı( 2-3 gün önceye kadar sağdığımda en azından 50-60 ml çıkıyordu şimdi 10-15 anca çıkıyor, zaten ek olarak mamaya başlamıştık ama çarşamba dr kontrolümüz var muhtemelen tamamen mamaya geçeceğiz... çok üzülüyorum...
cnm garmastan kullan..bende çok işe yaradı..kesinlikle tavsiye ederim ama emzirmeden önce göğsünü yıka sonra tekrar sür
yaralarda geçer tatlım ben neler çektim:)bağıra bağıra emzirirdim.. ama bitiyor şimdi rahatım çok şükür
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?