2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bendde bu sabah başladım sürmeyeee bakalım ne olacak.gerçi 43 günlükz ve beyazladı çatleklar bilseydim daha önce sürerdim

selam kızlar nasılsınız. ben pek iyi değilim oğlum her gelen misafirden sonra düzen değiştirmeye çalışıyor mesela kucak istiyor başında durup sürekli konuşmamı istiyor. bende düzene yeniden sokmak için uğraşıyorum bebeğim üzülüyor ağlıyor ama bende sürekli başında duramam ki onun sinirlerim çok bozuluyor bu duruma. dün doğum günümdü eşime kimseyi istemiyorum diye sabahtan söyledim akşam görümcem aradı tlf kutladı pasta yapmış sürpriz yapıp geldiler. neden söylemedin dedim nasıl söyliyeyim dedi. ne kadar iyide olsa çok görüşmek sıkıyor insanı. aramızın bozulmasından da korkuyorum açıkçası.

cnm öncelikle mutlu seneler..meleğinle eşinle nice yaşlara..
skma canını herkesin bir sıkıntısı var..hatta çoğumuzun doğumdan beri sıkıntıları aynı..
Rabbim sabrınıda verir..geçicek bu günler a.s.

kızlar yan yatırma yastığı kullanan varmı

ben kullanmıyorum cnm ama yan yatırmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum
geçen gece bizimki kusuverdi yarı uykudayım nasıl fırladım yan çevirdim çok şükür gözlerimi o an açmıştım yavrumun sesi bile çıkmadı böğ diye ince bir ses arkadan öksürdü boğuk boğuk..senağlama
artık arkasına yastık dayayıp muhakkak yan yatırıyorum

kızlar yan yatırma yastığı kullanan varmı

ben kullanmıyorum ama yan yatırıyorum. onu niçinde normal bebek yastığını dayıyorum sırtına ama artık iyice hareketlendikleri için yatağa dayamak lazım yastığı yoksa kurtulup sırtüstü yatıyor ama kafası yine yan pozisyonda oluyor

Merhaba kızlar;
Benim oğlumda hep yan yatıyor. Sırt üstü yatmayı sevmiyor hiç. O kadar çok emiyor ki arkasından geri çıkartıyor. Bugün 19 günlük oldu ve ilk kıyafetleri artık gelmiyor
Göğsümün ucu yarıldı resmen, emerken ağladığım zamanlar oluyor. Lansinoh u hep kullanıyorum ama geçmedi bir türlü

Kızlar bir de benim bebeğimin çok gazı oluyor o yüzden Zinco diye bir damla kullanıyoruz. Belki daha önce yazan olmuştur ama takip edemiyorum artık, var mı aranızda bu damlayı kullanan.

Kac dakika kaynatiyorsun? Butun gun mu iciyorsun bu karisimi yoksa birkerende mi?

Tesekkurler

selam herkesee :)
dun doktora gittim kendi kontrolum icin yasaklar kalkti :) normal yasantina basla dedi super haber.

bugun de SSK hastanesinden dogum sonrasi isbasi tarihimi aldim ama bir sure de ucretsiz izin alacagim sanirim.

benim de sutum sag tarafimda az, sinirleniyorum ben de, cocuk sirf soldan besleniyor sanki..

Kizlar sizde kepeklenme sorunu yok galiba, kimse cevap yazmamis. Benim bebegimin yuzunde kaslarinda kepeklenme var. Ne yapmaliyim?

Kizlar sizde kepeklenme sorunu yok galiba, kimse cevap yazmamis. Benim bebegimin yuzunde kaslarinda kepeklenme var. Ne yapmaliyim?

şimdilik bizde olmadı kepeklenme ama yanlış hatırlamıyorsam badem yağı sürünce düzeliyormuş, annemden duymuştum. belki ne yapılacağını bilen arkadaşlar vardır...

maşallaj oğluna..kıyafetler küçüldükçe insan çok seviniyor değilmi..opuyorumnanaktan

kızlar bu arada bişey keşfettim..biz oğluşla 10.30 gibi yataktan çıkıyoruz..ve hemen ardından yıkıyorum çok rahat ediyo..bu arada hergün yıkayan varmı kızlar havalar iyice ısındı hergün yıkasam diyorum hasta edermiyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…