farbetter bebeklerimiz aynı gün dogmus kızdı demi senin
bunlar bi bende işe yaramıyo sanırım..krem sera kullandım sadece rengini beyazlaştırdı geçirmedi..madecassaol u de 2 gündür sürüyo hiçbi değişiklik yok..tubada 2 günde farketmiş..umarım sende de işe yarar canım..
selam kızlar nasılsınız. ben pek iyi değilim oğlum her gelen misafirden sonra düzen değiştirmeye çalışıyor mesela kucak istiyor başında durup sürekli konuşmamı istiyor. bende düzene yeniden sokmak için uğraşıyorum bebeğim üzülüyor ağlıyor ama bende sürekli başında duramam ki onun sinirlerim çok bozuluyor bu duruma. dün doğum günümdü eşime kimseyi istemiyorum diye sabahtan söyledim akşam görümcem aradı tlf kutladı pasta yapmış sürpriz yapıp geldiler. neden söylemedin dedim nasıl söyliyeyim dedi. ne kadar iyide olsa çok görüşmek sıkıyor insanı. aramızın bozulmasından da korkuyorum açıkçası.
kızlar yan yatırma yastığı kullanan varmı
yaaaaaaaaaaa, ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü senağlama aynı dert bende de var, sütüm azaldı emince bitiyo hemencecik, süt bitince de mememi çekiyo sağa sola uzatıyo, diş etleriyle sıkıştırıyo, zaten yaraa, sıkıyorum sıkıyorum bi damla çıkmıyor resmen, bende arada mama vermek zorunda kalıyorum, Rabbim şükürler olsun bana bu meleği verdin, rızkını da ver diye dua ediyorum hep, Allah ım yavrularımızı esirgesin inş, bol bol süt versin bize de :Saruboceq:
amin canım, ben de öyle dua ediyorum, oğlumun rıskını kısmetini bol et Allahım diye...
NİLÜFER... HÜLYA moralinizi bozmayın..bende aynı durumdayım..size tavsiyem s_g nin dediği karışım anason tohumu rezene ve kimyon tohumu va ıhlamur u 1 er tatlı kaşığı 1 lt suda kaynatıp için..birde beyaz üzümmmmm...oğlum emmeye öyle hevesliki umarım enaz 6 ayemzirebilirim
benimki de baya hevesli ama gelmeyince sinirlenip ağlıyor, çok üzülüyorum... zaten 1-2 ay sonra işe başlayacağım bari evdeyken güzelce emzirebilseydim..
canım süt olmasada emzir bebeğini bebek emdikçe sütün artacak pes etme bence. süt bezleri ne kadar cok uyarılırsa o kadar cok süt üretiyo. benim de başlarda pek yoktu sütüm. bol bol su içtim ve bebiş ağladıkca emzirdim şimdi baya arttı. zaten anne sütünün yüzde 70 i su imiş. allah yardımcın olsun moralini de yüksek tut
çok sağol, her fırsatta vermeye çalışıyorum..
benimde azaldı bana göre,benim bayağa çoktu,120ml e felan çıkmıştı,şimdi sütüm taşıyor,sağıyorum ama 40ml felan çıkıyor,ama devrim çok iyi kilo alıyor,bişey anlamadım bu işten
maşallah kilo alımı çok iyi devrimin, benimki pek iyi gitmiyor şimdilik, yarın kontrole gideceğiz bakalım büyümüş mü biraz, zaten minik doğdu oğlum...
bu arada bugün kırkımız çıktı, bakalım neler değişecek :))
NİLÜFER... HÜLYA moralinizi bozmayın..bende aynı durumdayım..size tavsiyem s_g nin dediği karışım anason tohumu rezene ve kimyon tohumu va ıhlamur u 1 er tatlı kaşığı 1 lt suda kaynatıp için..birde beyaz üzümmmmm...oğlum emmeye öyle hevesliki umarım enaz 6 ayemzirebilirim
Kizlar sizde kepeklenme sorunu yok galiba, kimse cevap yazmamis. Benim bebegimin yuzunde kaslarinda kepeklenme var. Ne yapmaliyim?
evet tatlımhihoyyyt
bu arada bende şimdi konya ereğlideyim
Kac dakika kaynatiyorsun? Butun gun mu iciyorsun bu karisimi yoksa birkerende mi?
Tesekkurler
Merhaba kızlar;
Benim oğlumda hep yan yatıyor. Sırt üstü yatmayı sevmiyor hiç. O kadar çok emiyor ki arkasından geri çıkartıyor. Bugün 19 günlük oldu ve ilk kıyafetleri artık gelmiyor
Göğsümün ucu yarıldı resmen, emerken ağladığım zamanlar oluyor. Lansinoh u hep kullanıyorum ama geçmedi bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?