kızlar bu arada bişey keşfettim..biz oğluşla 10.30 gibi yataktan çıkıyoruz..ve hemen ardından yıkıyorum çok rahat ediyo..bu arada hergün yıkayan varmı kızlar havalar iyice ısındı hergün yıkasam diyorum hasta edermiyim ki
kızlar bugün genel cerraha gittim meme uçlarım iyileşmedi diye çok kötü olmuş dediiii((((((
ilaç verdii ufff ufff yarın kırkımız oluyo iyileşmediii...
bende yan yatırma yastığı kullanıyorum çok da memnunummm..
hı aynı memleketteyiz yani ne güzel:teytey::teytey:
kızlar ne zaman iş başı yapacaksınız...ben eylülde başlıcam stresine şimdiden başladım...nasıl yapıcam diye?
geçmiş olsun
benimde çok kötü ama geçer diye bekliyorum doktora da gitmedim1 ay oldu geçmedi
benimkiler çatlak deil ucu olmadığı için çok kötü oldu koruyucuyla emziriyorum bir aydır
iltihaplı da seninkileer de öylemiydi öyleyse ne ilacı verdi
canım şimdiye kadar gitmediğime pişmn oldum iltihap da var bence direk git.antibiyotik verdi ağrı kesici, merhem
hangi doktor bakar falan diye düşünüyodum bi de önemsemezler falan gibi geliyodu
bende bebişi cuma doktora götürcem o zaman gideyim bari genel cerrahiyemi gitmeliyim
benim ağustosta bitiyo izin ama biraz rapor yıllık izin sonra da ücretsiz izin almak istiyorum ya bakalım
bu arada ben sorgunluyum ailem orda siz nerdesiniz
kizlar acil yardim {sezeryan olalar} ic dikislerimde sislik ve sertlik var bir ay oldu gecmedi dr ilac verdi kullandim biraz gecer gibi oldu bitince yine basladi ve cok agrim var kizimda cok huysuz butun gun ayaktayim sizin dikislerinizde varmi boyle bir sorun
selam hanımlar;nasılsınız?bebişler nasıl?benim göğüslerim acayip sızlıyor süt dolarken,gündüz değilde geceleri çok ağrıyor,dün gece kızımı zorla uyandırdım emsin diye,zaten 3 te uyumuştu 5 te uyandırdım emsin boşaltsın diye,sağsammı acaba???
bendede oluyor sut gelirken sizliyo ben bir gogsumu emerken digeride aciyorum altina mendil koyuyorum oda akiyo drum 3 saate kadar normal uyumasi ama 3 saati gecerse uyandir yada uyandirmadan emzir demisti bana simdi ilk gunki uykulari ariyoruz
kızlar sizin bebişler b,zden küçük ama rota virüs aşısı hakkında ne düşünüyosunuz..ben yaptırmak istiyorum ama kararsızım para tuzağı diyenler falan var.. ama ciddi de bi hastalıkmış yani sıradan ishaller gibi olmuyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?