2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar oglum kaka yapmıyoredu uc gundur doktora gıttık bır haftaya kadar normal dedi..ama yınede bı krem verdı..oglum cok az kılo almıs 3050 dogdu suanda 3340 26 gunluk oldu ama doktor cok az almız 15 gun sonra yıne gelın dedı yıne almamıssa kalorı arttırı bısey vercem mamasına dedı..ne oldugunu anlamadım ama.. bende grıp oldum cok fena oksuruk burun akıntısı ogluma emzırme dısında yaklasamıyorum opemıyorum bıle..sadece ıhlamur ve lımon ıcıyorum ılac vermedı doktor..

biz hergün yıkıyoruz,dr da hergün yıkayın dedi

uzmantv.com/yeni-dogan-bebeklerde-emzirme-duzeni-nasil-olmalidir

süt problemi olan arkadaşlar belki faydalı olabilir izleyin

kızlar bugün genel cerraha gittim meme uçlarım iyileşmedi diye çok kötü olmuş dediiii((((((
ilaç verdii ufff ufff yarın kırkımız oluyo iyileşmediii...
bende yan yatırma yastığı kullanıyorum çok da memnunummm..

geçmiş olsun
benimde çok kötü ama geçer diye bekliyorum doktora da gitmedim1 ay oldu geçmedi
benimkiler çatlak deil ucu olmadığı için çok kötü oldu koruyucuyla emziriyorum bir aydır
iltihaplı da seninkileer de öylemiydi öyleyse ne ilacı verdi

kızlar ne zaman iş başı yapacaksınız...ben eylülde başlıcam stresine şimdiden başladım...nasıl yapıcam diye?

kızlar ne zaman iş başı yapacaksınız...ben eylülde başlıcam stresine şimdiden başladım...nasıl yapıcam diye?

benim ağustosta bitiyo izin ama biraz rapor yıllık izin sonra da ücretsiz izin almak istiyorum ya bakalım

bu arada ben sorgunluyum ailem orda siz nerdesiniz

canım şimdiye kadar gitmediğime pişmn oldum iltihap da var bence direk git.antibiyotik verdi ağrı kesici, merhem

canım şimdiye kadar gitmediğime pişmn oldum iltihap da var bence direk git.antibiyotik verdi ağrı kesici, merhem

hangi doktor bakar falan diye düşünüyodum bi de önemsemezler falan gibi geliyodu
bende bebişi cuma doktora götürcem o zaman gideyim bari genel cerrahiyemi gitmeliyim

selam hanımlar;nasılsınız?bebişler nasıl?benim göğüslerim acayip sızlıyor süt dolarken,gündüz değilde geceleri çok ağrıyor,dün gece kızımı zorla uyandırdım emsin diye,zaten 3 te uyumuştu 5 te uyandırdım emsin boşaltsın diye,sağsammı acaba???

kizlar acil yardim {sezeryan olalar} ic dikislerimde sislik ve sertlik var bir ay oldu gecmedi dr ilac verdi kullandim biraz gecer gibi oldu bitince yine basladi ve cok agrim var kizimda cok huysuz butun gun ayaktayim sizin dikislerinizde varmi boyle bir sorun

canım sertlik bendede var,sanki içeride demir varmış gibi,ağrım sadece kabızlık çektiğimde oluyor birde kendimi çok yorduğumda,sertliğin geçmesi 6 ayı buluyormuş...

bendede oluyor sut gelirken sizliyo ben bir gogsumu emerken digeride aciyorum altina mendil koyuyorum oda akiyo drum 3 saate kadar normal uyumasi ama 3 saati gecerse uyandir yada uyandirmadan emzir demisti bana simdi ilk gunki uykulari ariyoruz

bendede oluyor sut gelirken sizliyo ben bir gogsumu emerken digeride aciyorum altina mendil koyuyorum oda akiyo drum 3 saate kadar normal uyumasi ama 3 saati gecerse uyandir yada uyandirmadan emzir demisti bana simdi ilk gunki uykulari ariyoruz

bende deneyeyim,benimde birini emerken diğeride ağrıyor ,içi sızlıyor;3 saat uyumadan uyanıyor zaten,gündüz ve akşamları uyumuyor doğru düzgün en fazla 1-1,5 saat,vallahi bizde arıyoruz ilk günleri...

kızlar sizin bebişler b,zden küçük ama rota virüs aşısı hakkında ne düşünüyosunuz..ben yaptırmak istiyorum ama kararsızım para tuzağı diyenler falan var.. ama ciddi de bi hastalıkmış yani sıradan ishaller gibi olmuyomuş

ne zaman yapılıyormuş canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…