ne zaman yapılıyormuş canım???
merhabalar kızlar, arkadaşlar hava çok sıcak olduğu için kızımı sadece tek bady ile gezdiriyorum ama çok tedirgin oluyorum sizler ne giydiriyorsunuz
merhabalar kızlar, arkadaşlar hava çok sıcak olduğu için kızımı sadece tek bady ile gezdiriyorum ama çok tedirgin oluyorum sizler ne giydiriyorsunuz
merhabalar kızlar bizim 20 miz çıktı ve kendimizi sokaklara attık birkaç gündür annemlere kalmaya gittim valla çok iyi geldi
bugünde kızımın kontrolü vardı 1100 gr almış doğumdan sonralmaz:
kızlar sizin bebişler b,zden küçük ama rota virüs aşısı hakkında ne düşünüyosunuz..ben yaptırmak istiyorum ama kararsızım para tuzağı diyenler falan var.. ama ciddi de bi hastalıkmış yani sıradan ishaller gibi olmuyomuş
bebekler tam olarak ne zaman gülmeye başlıyor,bizimki mimik şeklinde başladı ?
2 doz yapılıyomuş sağlıkocağında ilkini 2 aylıkken yaparız dediler..dr.umda 3 aylık demişti o aralarda yani
bugün doktorumuz bahsetti biz yaptıracağız 125 liraymış ancak eşim arkadaşlarıyla görüştü bizden biraz büyük çocukları var ve inanılmaz pimpirikliler artık aynı aşıyı devlet karşılıyormuş önceden sadece özel olarak yaptırılıyormuş sağlık ocakları yapıyormuş ben yaptıracağım 2.ayda
benim oğlumda 1 haftadır falan gülüyo dinliyo seslerb çıkarıyo..kızlar daha erken başlarmış ama annem ole söyler hep..
sesler benim kızımda çıkartıyor,özellikle ben onunla konuştuğumda çok yapıyor,gülmesi dünyalara bedel,şöyle katıla katıla güleceği günü iple çekiyorum,Allah gülmekten ayırmasın bebeklerimizi.:Saruboceq:
merhabalar kızlar bizim 20 miz çıktı ve kendimizi sokaklara attık birkaç gündür annemlere kalmaya gittim valla çok iyi geldi
bugünde kızımın kontrolü vardı 1100 gr almış doğumdan sonralmaz:
ben birtek body giydiriyorum canım hatta bugün arabada çoraplarını bile çıkardım çok sıcak diye
kızlar ben burun tıkanıklığnda Tonimer diye bir damla kullanıyorum inanılmaz iyi geliyor tavsiye ederim
bu arada yazın bebişleri denize sokacak mısınız? doktorumuza sorduk bugün sokabilirsiniz 40ı çıktıktan sonra dedi ve bir krem yazdı güneş kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?