2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar kızlar, arkadaşlar hava çok sıcak olduğu için kızımı sadece tek bady ile gezdiriyorum ama çok tedirgin oluyorum sizler ne giydiriyorsunuz

merhabalar kızlar, arkadaşlar hava çok sıcak olduğu için kızımı sadece tek bady ile gezdiriyorum ama çok tedirgin oluyorum sizler ne giydiriyorsunuz

biz hala evdeyiz dışarı çıkmıyoruz,içine kolsuz çıtçıt body,üstüne uzun kollu ince tulum giydiriyorum...

merhabalar kızlar bizim 20 miz çıktı ve kendimizi sokaklara attık birkaç gündür annemlere kalmaya gittim valla çok iyi geldi

bugünde kızımın kontrolü vardı 1100 gr almış doğumdan sonra lmaz:

ben birtek body giydiriyorum canım hatta bugün arabada çoraplarını bile çıkardım çok sıcak diye

bugün doktorumuz bahsetti biz yaptıracağız 125 liraymış ancak eşim arkadaşlarıyla görüştü bizden biraz büyük çocukları var ve inanılmaz pimpirikliler artık aynı aşıyı devlet karşılıyormuş önceden sadece özel olarak yaptırılıyormuş sağlık ocakları yapıyormuş ben yaptıracağım 2.ayda

yok canım karşılamıyo..kendi dr.umuzda sağlıkocağı dr.uda devlet karşılamıyo dedi..geçen ay kontrlumuzde...su çiçeği ve hepatit A aşısıda karşılanmayanlardanmış..ama 1 ayda değiştiyse bilemem tabi...

benim oğlumda 1 haftadır falan gülüyo dinliyo seslerb çıkarıyo..kızlar daha erken başlarmış ama annem ole söyler hep..

sesler benim kızımda çıkartıyor,özellikle ben onunla konuştuğumda çok yapıyor,gülmesi dünyalara bedel,şöyle katıla katıla güleceği günü iple çekiyorum,Allah gülmekten ayırmasın bebeklerimizi.:Saruboceq:

DEVRıMıM dün yazmıştın bebeğin burnu tıkalı diye burun aspiratörü kullanıyom memnun kaldım sende kullan

maşallah canım kızına

kızlar ben burun tıkanıklığnda Tonimer diye bir damla kullanıyorum inanılmaz iyi geliyor tavsiye ederim

bu arada yazın bebişleri denize sokacak mısınız? doktorumuza sorduk bugün sokabilirsiniz 40ı çıktıktan sonra dedi ve bir krem yazdı güneş kremi

benim kızımda artık 1 haftadır falan gülmeye ve sesler çıkarmaya başladı özellikle gözüne ben takıldığım zaman gözünü benden ayırmıyor öyle yaptığı zaman içime katasım geliyorrr bayanssulusmile

ayy canım bence bu sene erken daha çok çabuk enfeksiyon kapabiliyorlar o yüzden bence erken daha

selam annişlerrrrrrrrrrrrrrrr herkes iyidir umarımmmmmm biz çok iyiyiz çok şükürr günler geçiyor duru yakında 2,5 aylık olucak. inanılmaz şeyler yapıyor. tükürüğüyle baloncuk yapmayı öğrendikaydirigubbakcemile3 yatarken ayaklarından güç alıp poposunu kaldırıyor. benimle aguuuu ooooooo uuuuuuuu gibi sesler çıkarıyor bir yere bırakınca yer değiştiriyor.uzun oldu buraya girmeyeli özledim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…