2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamze 2. ay aşıları çok ağrı yaptı mı?verem aşısı bayağı huzursuz yapıyor dediler.

canım maşallah kızına

kızlar yan yatırma yastığı kullanan varmı

Evet canım, ben kullanıyorum, sürekli yön değiştirerek onda yatırıyorum, çok memnunum, o uyuyunca içim rahat uyuyabiliyorum. Kusuyor bazen, korkmuyorum :) Tavsiye ederim.

kızlar ne zaman iş başı yapacaksınız...ben eylülde başlıcam stresine şimdiden başladım...nasıl yapıcam diye?

Ben de 26 Ağustos2 ta başlayacağım. Bir de benim bakıcı bulmak gibi bir derdim var. İyi insan çıksın karşımıza diye dua ediyorum sürekli... Çok zor olacak ...

merhabalar kızlar, arkadaşlar hava çok sıcak olduğu için kızımı sadece tek bady ile gezdiriyorum ama çok tedirgin oluyorum sizler ne giydiriyorsunuz

Ben de sadece body giydiriyorum evde, dışarı çıkarken kolsuz body üzerine, şortlu tulum giydiriyorum. Ayakta hep çorap var ama :)

bebeklerinizi ayağınızda sallıyomusunuzzz

Ben sallamıyorum. Her türlü sallama (hızlı) sarsma, bebeği sersemletip uyutuyor belki ,ancak beyne ciddi zarar verebiliyormuş...Bir de ayakta sallanmaya alışmasın istiyorum..

Benim de sorum var. Emzik kullanmaya başladınız mı? Bebek nasıl alıştı? Çok ağlayınca dün vereyim dedim, bizimki tükürdü durdu :))

özlemco
ben bebeğime emziği doğduu ilk hafta verdim alışsın diye şimdi emziksiz durmuyo..kaydirigubbakcemile3

ama ilk haftadan sonra vermeye kalkınca emziği almıyolar seninki de bu saatden sonra almaz heralde
emzik büyük kolaylık kurtarıcı resmen..işin zor senin Allah yardımcın olsun

şule beeeeeeeee, şu tikırını değiştir gözünü seviim, 46 haftalık olmuşsun yavrum kaydirigubbakcemile3

ben hiç emzik vermedim daha;versemmi acaba?ama saatlerce memede durma problemimiz yok,herhalde gerek yoktur....

şule beeeeeeeee, şu tikırını değiştir gözünü seviim, 46 haftalık olmuşsun yavrum kaydirigubbakcemile3

hülüüüüüüü
msnin açık değil nedenn:1ninca:
unuttum ya ticker nerden nasıl yapılıyodu silerim olmadı

ben hiç emzik vermedim daha;versemmi acaba?ama saatlerce memede durma problemimiz yok,herhalde gerek yoktur....

selna ya nazarım değicek kızına bu avatardaki senin kızın dimi
maşallah maşallahhhh

emzik ilk başlarda zaten çok ihityaç. olmuyo ama zamanla tok olduğu halde meme isteyebiliyolar o zamanda emzik çok iyi oluyo
ben her meme istediğinde meme verirsem kusuyo benimki he bide gazı olduğu zamanda meme istiyo o zamanda emzik veriyorum rahatlıyo

kızlar merhaba.kızım 6 haftalık oldu. 38 günlükken ağulamaya ve gülmeye başladı. özellikle sabahları keyifle yapıyor.birde yan dönüyor..omuzuma koyunca tırmanıyor resmen gögüslerime basarak. bebeği 6 haftalık olan anneler sizinkiler neler yapıyor ? ha birde çıngırakları kullanmaya başladım. gözüyle takip ediyo ve dinliyo.. buna daha erken başladı..

benimkide 4 gün sonra tam 2 aylık olcak
benimkide 1,5 aylıkken falan gülmeye başladı şimdi aaaaaa uuuuu diye sesler çıkarıyo özelliklede onunla konuşurken bazen ağlıyo gibi yapıyo ben onunla konuşmaya başlayınca gülüyokaydirigubbakcemile3
çıngıraklara daha başlamamıştım iyi oldu söylediğin bende deniyimkaydirigubbakcemile2

benim kızım canımmm,sağol tatlım,hepsi çok güzel kızlarımızın...

benim kızım canımmm,sağol tatlım,hepsi çok güzel kızlarımızın...

selna maşallah çok çok güzel
bi an dedim kartpostal falanmı çok tatlı çıkmış ya çok şeker Allahım nazardan saklasın
sanki burnu falan benim kızımın burnunada benziyo gibi geldiCADIARZU

benimkide gülüyor ,birde sesler çıkartıyor ben onunla konuşurken daha çok ses çıkartıyor...ben omuzuma koyduğumda eğilerek meme arıyor kıyafetlerimin üzerinden:))))))))çıngırak ben kullanmadım...bende kullanmaya başlayayım.

selna maşallah çok çok güzel
bi an dedim kartpostal falanmı çok tatlı çıkmış ya çok şeker Allahım nazardan saklasın
sanki burnu falan benim kızımın burnunada benziyo gibi geldiCADIARZU

sağol canım;benziyordur;bütün bebekler az çok benziyor zaten...ama çok çabuk değişiyorlar;hergün farklılaşıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…