aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum aşıya gidince ordaki doktor da kontrol ediyo her seferinde, gayet güleryüzlü ve ilgilier ama özel doktorumuzda var aylık kontrollerde ona gidiyorum yeibosnada doktorumuz çokta memnunum istersen sana özelden hastanenin adını ve dokorun adını yazarım.şule çocuk doktorunuz nerede?sağlık ocağına mı gidiyorsun?
selna özelden yazdım sana
ben çıkıyorum şimde kendine ve bebeğine iyi bak
iyi geceler...
selam kizlar bebisleri uyuttunuz heralde benim kizim cok huysuz oldu benden baska kimsede durmuyo hic bir is yapamiyorum yemegimi bile zor yiyorum dikislerim sisti ayakta durmaktan dr gittim igne verdi insaallah bebege zarari olmaz
bu arada kızım babasına çekmiş boyu 59 cm henüz 2 aylıkkenkaydirigubbakcemile2 3 aylık kıyafetleri giydiriyorum.
bebeklerinizi ayağınızda sallıyomusunuzzz
slm güzel anneler,
benim kızımdada karın ağrısımıdır gaz sancısımıdır anlamadığım bi kıvranışı var
kakasını yapamıyo desem yapıyo ama zorlanarak yapıyo neden böle oluyo anlamadım
ne yapsam onuda bılemıyorum 1 saatte 5 kez uyandı
bide kızlar sarılık değerimiz 17 çıktı sınırda dmemeiş dr ama bi hap vermiş kullandım geömedi ama lerlemedide nası geçicek şu sarılık ya dra götürüp eldirmek istemıorum yıne ellerini:S
kızlarrrr.saçlarınız boyattınızmı.benim bebeğim 43 günlük ve cuma günü boyatmak istiyorumm. ama içime kurt düştü acaba süte bi zararı olurmu. doktorumla görüşücem. sizde boyatan oldumu?
günaydın kızlar
kimseler yok bebişi uyuttum bende uyuyacaktım ama o uyuyana kadar bende uyku falan kalmadı bende biraz yemek yapayım dedim kaç gündür yemeği falan unuttuk
gülen, agulayan, kilo alan, boyu uzayan tümm bebişlerimize 41 kere maşallah
benim oğlum da bayadır gülüyor, böyle yandan çarklı bir gülüşü var çok şeker :)) çıngırak denemedim, onu da deneyeyim.
kızlar bebişler nezaman göz temasına ve gülmeye baslıyr? takip ediyor benimki ama göz teması yok daha. bide oyle bazen ortaya guluyor sahısa degil yani:) benimki 23unde 2 aylık olacak ama 5 hafta eksik bebişim aslında? erken dogdu ya? bn herkese göre geriden mi takip edicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?