2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şule çocuk doktorunuz nerede?sağlık ocağına mı gidiyorsun?
aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum aşıya gidince ordaki doktor da kontrol ediyo her seferinde, gayet güleryüzlü ve ilgilier ama özel doktorumuzda var aylık kontrollerde ona gidiyorum yeibosnada doktorumuz çokta memnunum istersen sana özelden hastanenin adını ve dokorun adını yazarım.

selam kizlar bebisleri uyuttunuz heralde benim kizim cok huysuz oldu benden baska kimsede durmuyo hic bir is yapamiyorum yemegimi bile zor yiyorum dikislerim sisti ayakta durmaktan dr gittim igne verdi insaallah bebege zarari olmaz

selam kizlar bebisleri uyuttunuz heralde benim kizim cok huysuz oldu benden baska kimsede durmuyo hic bir is yapamiyorum yemegimi bile zor yiyorum dikislerim sisti ayakta durmaktan dr gittim igne verdi insaallah bebege zarari olmaz

yok canım yaa ne uykusu yanımda bakıyor şu anda,zararı olmaz bence iğnenin,öyle olsa söylerdi doktorun.

slm güzel anneler,
benim kızımdada karın ağrısımıdır gaz sancısımıdır anlamadığım bi kıvranışı var
kakasını yapamıyo desem yapıyo ama zorlanarak yapıyo neden böle oluyo anlamadım
ne yapsam onuda bılemıyorum 1 saatte 5 kez uyandı
bide kızlar sarılık değerimiz 17 çıktı sınırda dmemeiş dr ama bi hap vermiş kullandım geömedi ama lerlemedide nası geçicek şu sarılık ya dra götürüp eldirmek istemıorum yıne ellerini:S

canım geçmiş olsun hafife alma sarılığı mutlaka doktora götür sen farkedemezsin geçip geçmediğini benim kızın doğduğunda 13 dü 2 günde 17 oldu dr birgün sonra gel die gönderdi gittiğimde 18 olmuştu başka bir doktor kim gönderdi seni eve die kızdı ve acill yatış verdi 2 gün fototerapi gördü kızım elleri delik deşik oldu ama sağlık sonuçta.şükür şimdi geçti. acill şifalar dilerim sizede.

günaydın kızlar
kimseler yok bebişi uyuttum bende uyuyacaktım ama o uyuyana kadar bende uyku falan kalmadı bende biraz yemek yapayım dedim kaç gündür yemeği falan unuttuk

kızlarrrr.saçlarınız boyattınızmı.benim bebeğim 43 günlük ve cuma günü boyatmak istiyorumm. ama içime kurt düştü acaba süte bi zararı olurmu. doktorumla görüşücem. sizde boyatan oldumu?

ben boyadım ama organik boyayla, başka boyayan arkadaşlar da var yanlış hatırlamıyorsam. yine de dra sor istersen için rahat etsin..

merhaba kızlarrrr...
benim kızımda uzun sredir gülücükler saçıyor özellikl sabahları.aguluyor sadece bana ve daha yeni..çıngırakları takip ediyor kısa süreli giderek süreleri artıyor zaten üzerine örttüğüm battaniyeyi açıyor..
ben de boyaım saçımı röfle yaptırdım.saç derisinden süte geçene kadar. o kadarda değil kızlarrr

gülen, agulayan, kilo alan, boyu uzayan tümm bebişlerimize 41 kere maşallah

benim oğlum da bayadır gülüyor, böyle yandan çarklı bir gülüşü var çok şeker :)) çıngırak denemedim, onu da deneyeyim.

günaydın kızlar
kimseler yok bebişi uyuttum bende uyuyacaktım ama o uyuyana kadar bende uyku falan kalmadı bende biraz yemek yapayım dedim kaç gündür yemeği falan unuttuk

ben de hep öyle diyorum, uyusun ben de uyuyayım diyorum ama bu sefer uykum kaçıyor :)
Ozzzyyy Malatyalı mısın yoksa görev icabı mı :) ben Malatyalıyım, Yeşilyurt...

kızlar bebişler nezaman göz temasına ve gülmeye baslıyr? takip ediyor benimki ama göz teması yok daha. bide oyle bazen ortaya guluyor sahısa degil yani:) benimki 23unde 2 aylık olacak ama 5 hafta eksik bebişim aslında? erken dogdu ya? bn herkese göre geriden mi takip edicem?

senin bebişe de maşallah canmmm...her zaman yakalayamıyorum seni nil...
nasıl gidiyor annelik. eski sohbetlerimizi özledim ben selma da hiç gelemiyor.benim çok yoğun.iş yerime de dönmek zorunda kaldım kızıma ODA HAZIRLAMIŞTIM GELDİK ONU UYUTUP BİR YANDAN İŞLERİ HALLEDİYORUM.allahtan çalışanlarım uzun süredir burada biliyorlar az çok ne nasıl olacak idare ediyoruz....

5 hafta eksik derken anlayamadım ?? ama sanırım erken doğduğu için geriden hesaplayacaksın.bir doktoruna sor yinede...benimkinde de göz teması çok kısa. bu agulamaların ve gülüşlrin hepsi anlamlı değil aslında ama bizler heyecanlanıyoruz:)
kaçıncı hftada doğdu canım seninki....

küvezden çıktığı günden itibaren hesaplaman gerekebilir canımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…