2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım :) evet ne güzel bütün gün yazışıp duruyorduk.. selmayla görüşürsen benden çok selam söyle. sen baya erken başladın işe, kolay gellsin, Allahtan kendi yerin... ben de şimdiden işe başlayacağım günü düşünüp bunalıyorum :)) annelik iyi gidiyor gün geçtikçe daha başarılı olmaya başlıyorum rutin işlerde kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ben de hep öyle diyorum, uyusun ben de uyuyayım diyorum ama bu sefer uykum kaçıyor :)
Ozzzyyy Malatyalı mısın yoksa görev icabı mı :) ben Malatyalıyım, Yeşilyurt...

biz eşimin işi nedeniyle burdayız
güzel sizin oralar
yazın genelde biz de Yeşilyurt taraflarındayız

kızlar amzikten bahsetmişsiniz ben daha doğumdayken vermişler oğluma hemende tutmuş ve emme gücünü çok arttırdı. gündüzde hep memede olmak istediğinde emzik kurtarıcım oluyor benim. bende vericektim hemen doğumdan ben ininceye kadar durmayınca vermişler. koca meme ağzında resimleri var çok komik ama. eğer silikon tutmadıysa kauçuk yada damaklı tutmadıysa damla uçlulardan deneyin. birini dener. birde bazı bebekler çok kaliteli memeleri almıyor. avent tutmuyor benim sıpa wee aldık avent iki şeklinide denedik wee hepsini alıyor avent olunca öğürüyor. deneyin istiyorsanız hepsini

selam hanımlar,

gülücükler,agucuklar başladı ne güzel...zaman gerçekten çabuk geçmiş,hamileliğimiz nasıl geçecek,doğum nasıl olacak derken aldık bebeklerimizi kucağımıza çok şükür...

biliyorum çok erken ama,benimki artık sesler çıkarıyor,2kez de agu dedi,sevinçden kalbim durcaktı,bende uyanık olduğu süre zarfında onunla konuşuyorum,birde artık bizleri izliyor göözleriyle,özelllikle beni izliyor,çıngırağı dr kontrolde baktı,sadece 1 2 sn izledi,bu ayın sonunda artar bu süre demişti,tepkiler veriyor olması çok güzel,meme emerken ve uyurken 2ayrı ninni söylüyorum,şartlı refleks oluşturmaya çalışıyorum
cidden çabuk geçiyor zman,daha dün gibi 2li testler,detaylı ultrasonlar :)

bugün kırkımız çıkıyorrr banyomuzu yaptık akşm babamızla kırk uçurma yapacağızzkaydirigubbakcemile3

5 hafta erken dogdu yani. dogdugu güne gore 23 unde 2. ayı dolacak ama normal sartlar altında ortalama 20 gunluk olması lazım... şimdi ben neye gore hesaplıyacagım??? nesneleri takip ediyor hatta yabancı biri kucagına alınca inceliyor. iddalara gore ablama ve eşime gülüyor ama bana hiç gulmedi bazen uykuda resmen kahkaha atıyor? bide tam uykuya dalarken agzında meme gülüyor?? ama ben göz teması kuramadım daha cunku genelde gaz sancısı yüzünden aglıyor. bazen sabahları uyanıp kendi kendine aglamadan sesler cıkarıyor? agu dediginiz seyler bumu?? hersey normal mi??? insanlar anlatıyor altını degiştirrken yuzume bakıp guluyor diye cok uzuluyorum benimki bana hep yumruk atıyor((

bugün kırkımız çıkıyorrr banyomuzu yaptık akşm babamızla kırk uçurma yapacağızzkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım

canım üzülme,her bebek farklı olabilirmiş,benim kızım anneme çok güzel gülüyor,emzirirken sadece gözüme bakıyor beni izliyor bana gülmedi hiç emzirirken...

konuşmak gerçekten işe yarıyor,bende yapmaya çalışıyorum ama bazen ne diyeceğimi bulamıyorum.geçenlerde eşim dediki konuş işte,sana dönüpte anne saçmalama diyecek hali yok...bende aklıma ne gelirse söylüyorum artık...

hemen hemen aynı gidiyor yavrularımız. her gelişmesi insanı çok mutlu ediyor. emzirirken memeyi ağzına aldığında gözlerimin içine bir bakışı var içim gidiyor.. sabahları çok keyifli.. kocaman gülücükler ve bildiğin ağuuuuu diye ses çıkarıyor. eee diyor. benim sesimi duysun hemen zarf atıyoo ağlama moduna geçmeye çalışıyo kucağıma alayım diye. eşim onu uyuturken konuşmamı yasakladı :) gündüzleri cin gibi bakınıyo. mevlidde tüm misafirleri inceledi.. hiç uyumadı. doktorumuzun dediği gibi zamane çocuğu bunlar :)
allah yavrularımızı korusun..

gerçekten öyle,ağu seslerini bizimki televizyon izlerken ve müzik dinlerken daha çok yapıyor,yeni öğrendiği,yaptığı herşey dünyalara bedel...bizimde mevlidimiz haftaya bakalım nasıl geçecek???ben kimseye öptürmüyorum,elletmemeye çalışıyorum kızımı,o kadar insana ne demeli,nasıl yapmalı ????şimdiden stresi sardı beni...

hayırlı uğurlu olsun, bizim de dün kırkımız çıktı

canım üzülme,her bebek farklı olabilirmiş,benim kızım anneme çok güzel gülüyor,emzirirken sadece gözüme bakıyor beni izliyor bana gülmedi hiç emzirirken...

annem çok konuşuyor sarp'la o da anneme karşılığını tatlı gülüşler olarak veriyor :) benimki emziriken tam uykuya geçme modunda gülüyor :ecrin_bebek:

slm kızlar nasılsınız...ben ilk defa uykusuzum..oğlan dün 12 de uyudu 6 da uyandım..paşa şimdi uyuyo..sanırım yine gece uyumayacak ayy ne zormuş böle yaa ne güzel 22.30 da uyurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…