senin bebişe de maşallah canmmm...her zaman yakalayamıyorum seni nil...
nasıl gidiyor annelik. eski sohbetlerimizi özledim ben selma da hiç gelemiyor.benim çok yoğun.iş yerime de dönmek zorunda kaldımkızıma ODA HAZIRLAMIŞTIM GELDıK ONU UYUTUP BıR YANDAN ıŞLERı HALLEDıYORUM.allahtan çalışanlarım uzun süredir burada biliyorlar az çok ne nasıl olacak idare ediyoruz....
ben de hep öyle diyorum, uyusun ben de uyuyayım diyorum ama bu sefer uykum kaçıyor :)
Ozzzyyy Malatyalı mısın yoksa görev icabı mı :) ben Malatyalıyım, Yeşilyurt...
kızlar slm uzun zamandır giremedim nete herkez iidir inş.
5 hafta eksik derken anlayamadım ?? ama sanırım erken doğduğu için geriden hesaplayacaksın.bir doktoruna sor yinede...benimkinde de göz teması çok kısa. bu agulamaların ve gülüşlrin hepsi anlamlı değil aslında ama bizler heyecanlanıyoruz:)
kaçıncı hftada doğdu canım seninki....
küvezden çıktığı günden itibaren hesaplaman gerekebilir canımolumunekankayizsmile
hayırlı olsun canımbugün kırkımız çıkıyorrr banyomuzu yaptık akşm babamızla kırk uçurma yapacağızzkaydirigubbakcemile3
bugün kırkımız çıkıyorrr banyomuzu yaptık akşm babamızla kırk uçurma yapacağızzkaydirigubbakcemile3
5 hafta erken dogdu yani. dogdugu güne gore 23 unde 2. ayı dolacak ama normal sartlar altında ortalama 20 gunluk olması lazım... şimdi ben neye gore hesaplıyacagım??? nesneleri takip ediyor hatta yabancı biri kucagına alınca inceliyor. iddalara gore ablama ve eşime gülüyor ama bana hiç gulmedi bazen uykuda resmen kahkaha atıyor? bide tam uykuya dalarken agzında meme gülüyor?? ama ben göz teması kuramadım daha cunku genelde gaz sancısı yüzünden aglıyor. bazen sabahları uyanıp kendi kendine aglamadan sesler cıkarıyor? agu dediginiz seyler bumu?? hersey normal mi??? insanlar anlatıyor altını degiştirrken yuzume bakıp guluyor diye cok uzuluyorum benimki bana hep yumruk atıyor((
biliyorum çok erken ama,benimki artık sesler çıkarıyor,2kez de agu dedi,sevinçden kalbim durcaktı,bende uyanık olduğu süre zarfında onunla konuşuyorum,birde artık bizleri izliyor göözleriyle,özelllikle beni izliyor,çıngırağı dr kontrolde baktı,sadece 1 2 sn izledi,bu ayın sonunda artar bu süre demişti,tepkiler veriyor olması çok güzel,meme emerken ve uyurken 2ayrı ninni söylüyorum,şartlı refleks oluşturmaya çalışıyorum
cidden çabuk geçiyor zman,daha dün gibi 2li testler,detaylı ultrasonlar :)
benimkide 4 gün sonra tam 2 aylık olcak
benimkide 1,5 aylıkken falan gülmeye başladı şimdi aaaaaa uuuuu diye sesler çıkarıyo özelliklede onunla konuşurken bazen ağlıyo gibi yapıyo ben onunla konuşmaya başlayınca gülüyokaydirigubbakcemile3
çıngıraklara daha başlamamıştım iyi oldu söylediğin bende deniyimkaydirigubbakcemile2
benimkide gülüyor ,birde sesler çıkartıyor ben onunla konuşurken daha çok ses çıkartıyor...ben omuzuma koyduğumda eğilerek meme arıyor kıyafetlerimin üzerinden:))))))))çıngırak ben kullanmadım...bende kullanmaya başlayayım.
bugün kırkımız çıkıyorrr banyomuzu yaptık akşm babamızla kırk uçurma yapacağızzkaydirigubbakcemile3
hemen hemen aynı gidiyor yavrularımız. her gelişmesi insanı çok mutlu ediyor. emzirirken memeyi ağzına aldığında gözlerimin içine bir bakışı var içim gidiyor.. sabahları çok keyifli.. kocaman gülücükler ve bildiğin ağuuuuu diye ses çıkarıyor. eee diyor. benim sesimi duysun hemen zarf atıyoo ağlama moduna geçmeye çalışıyo kucağıma alayım diye. eşim onu uyuturken konuşmamı yasakladı :) gündüzleri cin gibi bakınıyo. mevlidde tüm misafirleri inceledi.. hiç uyumadı. doktorumuzun dediği gibi zamane çocuğu bunlar :)
allah yavrularımızı korusun..
canım üzülme,her bebek farklı olabilirmiş,benim kızım anneme çok güzel gülüyor,emzirirken sadece gözüme bakıyor beni izliyor bana gülmedi hiç emzirirken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?