2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizimde cuma gunu 40 ımız cıkıyor kayınvaldemde mevlıt olucak dedıgın gıbı bırde o durum var canım bende ıstemıyorum bebegımı öpmelerını

bu arada 52 kilo olmuşum..zemuszemus kaldı 4 kilo..ahh ahh yürüyüşyapam zayıflıcam ama oğlan durmuyoki..

ne güzel yaaa, benim var daha ,16 kilo almıştım ;sanırım 6 -7 kilosu duruyor hala,çok aktif olmadığım için herhalde,biraz yürüyüş felan yapabilsem gider diye düşünüyorum...

bizimde cuma gunu 40 ımız cıkıyor kayınvaldemde mevlıt olucak dedıgın gıbı bırde o durum var canım bende ıstemıyorum bebegımı öpmelerını

ailedekiler beni hassas olduğumu biliyorlar,çok şükür bir problem yok ama dışarıdan gelenlere nasıl anlatacağız bilmiyorum,en azından ilk 3 ay çok önemli diye düşünüyorum,aşıları felan vurulsun,biraz daha toparlansınlar daha rahat oluruz herhalde...

maşallhah çok kalabalığız....
selna, gurbetten, ant., sumyyy, esmergunay, gokkusak, aysesinemk, arcak81, ipeknil, ozzzyyy, denizx66, s_g

hayırlı olsun canım...

hayırlı olsun canım

hayırlı olsun canım bizimde yarın 2. ayımız doluyo..ama babamızla hiçbişey uçurmadık daha...kafamçokkarıştı

ne güzel yaaa, benim var daha ,16 kilo almıştım ;sanırım 6 -7 kilosu duruyor hala,çok aktif olmadığım için herhalde,biraz yürüyüş felan yapabilsem gider diye düşünüyorum...

teş.ederz kızlar k.valideme baktım hadi kırk uçurmaya gidelim demedi bende demedim..kocişle gideceğiz yemeğe oralarda uçururuzzzz :dance:
bu arada 7 kilom kaldııı üstüne kilo almazsam iiii sempatiksalakcinni

biz 12.gün yaptık mevlütü ama şükür kimsee yaklaşmadı yanına bende yatağımda yattım oğlumda yanımda görüp çıktılar..

benimde 7kilom kaldı ve hala şişim ödemim var doğum anında olustu nasıl kurtulcaz kilolardan bilemiyorum pantolanlar olmuyo

sadece okumaya zaman bulabiliyorum,bütün gün 10 ar dakka uyuyup uyanıyo ,ağlıyo öyle işte evi b.k gtürüyo,allah yardımcımız olsun ,kpss ye az kaldı bebişi sallarken soru çözüyom :)))

ayyyy öyle bi kaza atlattıkki oğumla anlatamam kızlar..benim adamda resim ve tablo çılgınlığı var..oturma odamızda da çok büyük bi resim vardı duvara yapıştırılmış..sıcaktan sanırım yapışkanları çıkmış altındaki koltuktada oğlan uyuyodu..düşme sesine nasıl yerimden kalkıpta o koca resmi tuttum anlamadım valla aklım çıktı valla

ama hala pantolonlarım olmuyo..:sinifsinif:..bakalım ne zaman eski kiloma dönücem..bu arada bebişlerimizin kafa tipi aynı..bizde çıkıntılar var kemik çıkıntısı gibi sizde de varmı..kafasında

benim pantolon etek hiç bi şeyim olmuyor :) evet canım bizimkinde de var, sen saçlı istiyordun ama ben böyle kafayı çok seviyorum ::)

sadece okumaya zaman bulabiliyorum,bütün gün 10 ar dakka uyuyup uyanıyo ,ağlıyo öyle işte evi b.k gtürüyo,allah yardımcımız olsun ,kpss ye az kaldı bebişi sallarken soru çözüyom :)))

hiç sorma benim ev de fena durumda.. sınavda başarılar dilerim..

çok geçmiş olsun

allah korumş canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…