gerçekten öyle,ağu seslerini bizimki televizyon izlerken ve müzik dinlerken daha çok yapıyor,yeni öğrendiği,yaptığı herşey dünyalara bedel...bizimde mevlidimiz haftaya bakalım nasıl geçecek???ben kimseye öptürmüyorum,elletmemeye çalışıyorum kızımı,o kadar insana ne demeli,nasıl yapmalı ????şimdiden stresi sardı beni...
maşallahazıcık kalmış senin... ben 4 kilom kalsa razıyım zaten :))
bu arada 52 kilo olmuşum..zemuszemus kaldı 4 kilo..ahh ahh yürüyüşyapam zayıflıcam ama oğlan durmuyoki..
bizimde cuma gunu 40 ımız cıkıyor kayınvaldemde mevlıt olucak dedıgın gıbı bırde o durum var canım bende ıstemıyorum bebegımı öpmelerını
maşallhah çok kalabalığız....
selna, gurbetten, ant., sumyyy, esmergunay, gokkusak, aysesinemk, arcak81, ipeknil, ozzzyyy, denizx66, s_g
5 hafta erken dogdu yani. dogdugu güne gore 23 unde 2. ayı dolacak ama normal sartlar altında ortalama 20 gunluk olması lazım... şimdi ben neye gore hesaplıyacagım??? nesneleri takip ediyor hatta yabancı biri kucagına alınca inceliyor. iddalara gore ablama ve eşime gülüyor ama bana hiç gulmedi bazen uykuda resmen kahkaha atıyor? bide tam uykuya dalarken agzında meme gülüyor?? ama ben göz teması kuramadım daha cunku genelde gaz sancısı yüzünden aglıyor. bazen sabahları uyanıp kendi kendine aglamadan sesler cıkarıyor? agu dediginiz seyler bumu?? hersey normal mi??? insanlar anlatıyor altını degiştirrken yuzume bakıp guluyor diye cok uzuluyorum benimki bana hep yumruk atıyor((
hayırlı olsun canım
hayırlı olsun canım...
hayırlı olsun canım
hayırlı uğurlu olsun, bizim de dün kırkımız çıktı
annem çok konuşuyor sarp'la o da anneme karşılığını tatlı gülüşler olarak veriyor :) benimki emziriken tam uykuya geçme modunda gülüyor :ecrin_bebek:
hayırlı olsun canım bizimde yarın 2. ayımız doluyo..ama babamızla hiçbişey uçurmadık daha...kafamçokkarıştı
ne güzel yaaa, benim var daha ,16 kilo almıştım ;sanırım 6 -7 kilosu duruyor hala,çok aktif olmadığım için herhalde,biraz yürüyüş felan yapabilsem gider diye düşünüyorum...
ailedekiler beni hassas olduğumu biliyorlar,çok şükür bir problem yok ama dışarıdan gelenlere nasıl anlatacağız bilmiyorum,en azından ilk 3 ay çok önemli diye düşünüyorum,aşıları felan vurulsun,biraz daha toparlansınlar daha rahat oluruz herhalde...
öyle vallahi...
ama hala pantolonlarım olmuyo..:sinifsinif:..bakalım ne zaman eski kiloma dönücem..bu arada bebişlerimizin kafa tipi aynı..bizde çıkıntılar var kemik çıkıntısı gibi sizde de varmı..kafasında
sadece okumaya zaman bulabiliyorum,bütün gün 10 ar dakka uyuyup uyanıyo ,ağlıyo öyle işte evi b.k gtürüyo,allah yardımcımız olsun ,kpss ye az kaldı bebişi sallarken soru çözüyom :)))
ayyyy öyle bi kaza atlattıkki oğumla anlatamam kızlar..benim adamda resim ve tablo çılgınlığı var..oturma odamızda da çok büyük bi resim vardı duvara yapıştırılmış..sıcaktan sanırım yapışkanları çıkmış altındaki koltuktada oğlan uyuyodu..düşme sesine nasıl yerimden kalkıpta o koca resmi tuttum anlamadım valla aklım çıktı valla
ayyyy öyle bi kaza atlattıkki oğumla anlatamam kızlar..benim adamda resim ve tablo çılgınlığı var..oturma odamızda da çok büyük bi resim vardı duvara yapıştırılmış..sıcaktan sanırım yapışkanları çıkmış altındaki koltuktada oğlan uyuyodu..düşme sesine nasıl yerimden kalkıpta o koca resmi tuttum anlamadım valla aklım çıktı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?