ayyyy öyle bi kaza atlattıkki oğumla anlatamam kızlar..benim adamda resim ve tablo çılgınlığı var..oturma odamızda da çok büyük bi resim vardı duvara yapıştırılmış..sıcaktan sanırım yapışkanları çıkmış altındaki koltuktada oğlan uyuyodu..düşme sesine nasıl yerimden kalkıpta o koca resmi tuttum anlamadım valla aklım çıktı valla
benim pantolon etek hiç bi şeyim olmuyor :) evet canım bizimkinde de var, sen saçlı istiyordun ama ben böyle kafayı çok seviyorum ::)
hiç sorma benim ev de fena durumda.. sınavda başarılar dilerim..
çok geçmiş olsun
yine başladı ağlamaya ipeknil saol can ant eçmiş olsun çıktım ben
sadece okumaya zaman bulabiliyorum,bütün gün 10 ar dakka uyuyup uyanıyo ,ağlıyo öyle işte evi b.k gtürüyo,allah yardımcımız olsun ,kpss ye az kaldı bebişi sallarken soru çözüyom :)))
ayyyy öyle bi kaza atlattıkki oğumla anlatamam kızlar..benim adamda resim ve tablo çılgınlığı var..oturma odamızda da çok büyük bi resim vardı duvara yapıştırılmış..sıcaktan sanırım yapışkanları çıkmış altındaki koltuktada oğlan uyuyodu..düşme sesine nasıl yerimden kalkıpta o koca resmi tuttum anlamadım valla aklım çıktı valla
aman şimdiden mevlüd sıkıntısı sardı beni,bugun misafirim var,eşimin iş ark. geliyor,altı üstü 4çeşit yaptım,canım çıktı,hamuru bırak bebeği emzir,hamur sönsün,offf :)mevlüdde ne yaocağoz
kızlar dışarı çıktık ama pert oldum anam ne zormuş çocukla dışarısıııı...arabada emzirdim geldim uyumaz yatmaz bebek arabasında abbooowwww çokkk yoruldum çokkkk 1,5 saat içinde çıkanlar bi söyleyin nasıl beceriyosunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?