2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun canım...

normal demekki.sağlıkocağındaki dr.a sormuştumda cvp verememişti..evet saçlı istiyodum ama bizm oğlan babasının ısmarladığı gibi oldu resmen..

sadece okumaya zaman bulabiliyorum,bütün gün 10 ar dakka uyuyup uyanıyo ,ağlıyo öyle işte evi b.k gtürüyo,allah yardımcımız olsun ,kpss ye az kaldı bebişi sallarken soru çözüyom :)))

ya bende öle ayağımda sallrsam uyuyo uffff
çamaşır var asılacak ütü varrrr abbooooooooo sempatiksalakcinni

çook geçmiş olsun, Allah ım korusun bebişlerimizi :Saruboceq:

Merhaba kızlar benim oğlumda artık onunla konuşunca gülücükler saçıyor, emziğini salladığımızda ya da parmak şıklattığımızda kısa süreli takip ediyor, oda değiştirince ya da biri gelince dikkatlice izliyor, agu, eee gibi sesler çıkarmaya çalışıyor. Gün gün yeni şeyler öğreniyorlar, çok tatlılar, hepsine maşallah.

benimde yatağın hemen üstünde düğün resmimiz vardı. kocaman bişeyy. bebekle eve girdiğimde ilk o gözüme takıldı. ya düşerse diyeee. hemen çıkardımm. anne olunca herşeye dikkat etmek gerekiyooo

kızlar merhaba;

mevlüt ne zaman yapacaksınız???

ben daha mevlüt şekerlerine yazı bulamadım örnek metin nereden bulabilirim siz ne yazdınız?
sadece Hoşgeldin Duru mu yazsam ??

verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun

galiba annelik böyle birşey insana garip bir enerji güç geliyor belkide normal şartlarda reflekslerin o kadar iyi çalışamaz yada şaşkınlıktan öylece kalakalırdın ama o koltuğun üstünde dünyanın en değerli varlığı yatınca insan uçuyor adeta

ant canım cok gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs gercekten okuyunca göğüslerim sızladı valla artık oyle oluyo benım etkılenınce

aman şimdiden mevlüd sıkıntısı sardı beni,bugun misafirim var,eşimin iş ark. geliyor,altı üstü 4çeşit yaptım,canım çıktı,hamuru bırak bebeği emzir,hamur sönsün,offf :)mevlüdde ne yaocağoz

vallahi benide sıkıntı sardı ...önümüzdeki hafta içi bir gün yapacağız bakalım...

kızlar dışarı çıktık ama pert oldum anam ne zormuş çocukla dışarısıııı...arabada emzirdim geldim uyumaz yatmaz bebek arabasında abbooowwww çokkk yoruldum çokkkk 1,5 saat içinde çıkanlar bi söyleyin nasıl beceriyosunuzzzz

bu saate bile çok sıcak burası, biz artık kolsuz şort tulumlara geçtik. bugün dra da sordum nasıl giydireyim diye, sen nasıl ne kadar giyiniyorsan o da öyle olacak dedi. ben yakın zamana kadar sıkı giydirip pişirdim çocuğu boşuna :))

ben de çok yoruluyorum bebişle dışarı çıkınca, kırıkımız çıktı ya attık kendimizi dışarı artık :)) ama benimki genelde uyuyor dışarı çıktığımızda. emzirmek gerçekten sorun oluyor ama...

bir de hani hamileyken ben utanırım kimsenin yanında emzirmem falan diyorduk ya, o laf yalan oldu. ailede göğüslerimi görmeyen kadın kalmadı valla :))

selam kızlar nasılsınız. biz iyi değildik ama çok şükür iyiyiz şimdi
kızım cumartesi günü ateşlendi hastaneye götürdük hiç bişey yok dediler ateş düşürücü verdik bi kaç saat düştü ateşi pazar sabahı ateşi dahada yükseldi başka hastaneye gittik hemen içeri aldılar akciğer filmi falan derken birsürü tahlil yapıldı ve bizi hastaneye yatırdılar. enfeksiyon bölümüne. nedeni bilinmeyen ateş olduğu için takibe aldılar.
okadar kötü oldukki kızımın minicik eline serum taktılar bi tahtaya bantladılar oynatmasın diye yavrum çok canı yandı. bir odanın içinde 4 gün boyunca kızımla kaldık kimseyi sokmadılar yanımıza bizi çıkarmadılar perişan olduk. ateşini düşürdüler antibiyotiklerle idrar kültürüde temiz çıkınca dün akşam taburcu ettiler bizi ama kan kültürümüz çıkmadı pazartesi tekrar gidicez inşallah ondada bişey çıkmıycak.
şimdi iyi bebeğim çok şükür. rahatladı sonunda uyuyo mışıl mışıl.
ben hasta olsaydımda o olmasaydı çok minik hiç bişeyden haberi yok derdini anlatamıyo ama acı çekiyo çok zormuş çok allah bütün bebişlerimize sağlık versin. bidahada yaşamayalım inşallah.
bu arada kırkımızıda hastanede çıkardık. neolursa olsun bebeğimin sağlığından başka hiç bişey önemli değilmiş allah kimseye yaşatmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…