2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm neyse iyiyseniz artık sorun yok. merak etme kan kültürünüzde iyi çıkar geçmiş olsun tekrar.

bizde sağlık ocağına gittik aşısı vardı oğlumun. 1ayda 1400 gr almış. iyi sanırım sütüm yetmiyor diye boşuna takıyorum kafamı ben sanırım. boyuda 1cm uzamış biz iyiyiz şükür sizlerde iyisinizdir inş. :Saruboceq:

canım ya, yazık kuzuya, çook geçmiş olsun, Allah başka dert vermesin inş :Saruboceq:

canım cok gecmıs olsun ınsallah sonucunuzda temız cıkar Allah bırdaha yasatmasın

uyuyor hep dışarı çıktığımızda
:) bizimde sülalede herkes gögüslerimi gördü
özlem çok geçmiş olsun,masalcığımı öp benim için

bende yaradığını bildiğim halde hergün endişe ediyorum

tamda bebek varken karlı günler zor gelcektir

evet cnm Allahtan hayırlısı..2 sene kalıcaz orda..çabucak geçer inşallah..

evet cnm bende denedim emziği en başta vermek lazım yoksa benimsemiyor çocuk..benmkide almadı

canım sorma her tür sallama var bizde ayakta dızlerıme koyup battanıyede 2 kısı aglayıp duruyo bızımkı cok gazlı cunku aglamaktan sesı kalmıyo hırlıyo yavrum bızde mecburen herseyı yapıyoruz

kendimi gördüm bir an cümlelerinde..akannehir bizim akşam seansı başlar yine..şekilden şekle giriyoruz susturamıyoruz..sonunda yorgun düşüp uyuyor

cnm bizimkinin değeri doğduğunun 5. günü 15.6 idi..
bir gece hastanede yattık sonra tamamen iyileşti çok şükür..geçmiş olsun

cnm benim geçmiş olsun çok..Rabbim sağlık sıhhat versin meleklerimize..:Saruboceq:

çok geçmiş olsun.çok üzüldüm...ben de uzun zamandır yazamıyorum.benim bebeğim 7 haftalık.yaptınız ? bebeği nasıl giydiriyosunuz?sıcak terliyo ama cesarette edemiyorum şorta falan.7 haftalık benimki...

Son düzenleme:
benim miniş uyuyor genelde arabasına koyuyorum tıkır rıkır çok hoşuna gidiyor.......
burasıda çok sıcak sadece badiyle tutyorum yanıyoruz gece 12 den sonra pijama giydiriyorum üstünü açıyor benim ki...
ben iş yerindeyim bi de beni düşün yaniii

aayyy canımm çokk geçmişş olsunnnn.......

bugün 1aylık oldu oğluşum. ben evde badi ve çorap ile gezdiriyorum uyurkende üstüne tülbent örtüyorum. dışarıya çıkarkende bugün yarım kollu üst ve şort giydirdim. ebe normal içine bir şey giydirme tek kat olsun dedi. malum izmir sıcağı yakıyor insanı. benim evimde ayrı sıcak sabah akşam her güneşi alıyor bu yüzden bayılcam 3 defa duş yapıyorum.

annem kısa giydirme diyor ama 1aylık olduğunda bende şortlara geçicem

büyümüşsünüz sizde ... şu tülbent işi çok iyi gerçekten... çok sıcakkkkk...........

büyümüşsünüz sizde ... şu tülbent işi çok iyi gerçekten... çok sıcakkkkk...........
cnım bebişin kilosu ne durumda,obez olcak bizimkiler :)neyse ki anne sütü obez yapmıyor,ama miğdesi genişliycek diye korkuyorum,ek gıdaya geçince ne yapcağız bilmiyorum

cnım bebişin kilosu ne durumda,obez olcak bizimkiler :)neyse ki anne sütü obez yapmıyor,ama miğdesi genişliycek diye korkuyorum,ek gıdaya geçince ne yapcağız bilmiyorum

evettttt

iyi gidiyor kilomuzz.. memeyi bir çekişi varrrr... nefes almaya yetişemiyor...

4100 doğduk bizzz 3980 e düştük 1 haftada sonra15 günlükken gittiğimde 4800 e çıkmıştı. 33 günlükken gittik en son 5 480 gr mışız. doktorumuz çok seviyorr.. mamaya hiç grek yok dedi. ben 15 günlükke hep emmek istiyor diye mamaya geçelim diye gittim dr. a doktorum güldü.doğum yaptığım hastanede hep iri bebek iri bebek bu dediler sarılık arttı o gün karnı doymazsa artar bebeğin iri doymayabilir deyince bende öyle şartlamışım kendimikaydirigubbakcemile3ama çok şükür iyiyizz..
ama devrimim ek gıdaya geçerken bebişlerin kilo alımı yavaşlıyor çünkü zor bir süreç herşeyi yemiyorlar kaşığı beceremiyorlar falan.keşke böyle gitse....

yalnız aldığım bir çok kıyafet kaldı. o çok kötü oldu küçülüyorlar birde havalar çok sıcakkk..ama napalım onlar sağlıklı olsun daaa.......

ben dışarı çıkarken erken hazırlanıyorum onuda giydiriyorum 1 saat aralıksız iki memeyide emzirip öyle çıkıyorum..yoksa daha arabadan inmeden başlıyor aramayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3böyle ikisinide emince rehavet çöküyor uyuyor kuşumm.....opuyorumnanaktan

şuan 45 günlüküz kaç gr mız bilmem:1rolleyes:

annem kısa giydirme diyor ama 1aylık olduğunda bende şortlara geçicem

bence hemen geç isilik olursa kurtaramazsın isilikten allah korusun. evde badi ile gezdir en azından. büyüklere bakma sen. ben 10 gün önce geçtim ama dayanılmıyordu artık çocuk uyuyamaz sıcaktan. şimdi dikkat ettim odanın balkon kapısını açtımmı uyuyor kapayınca uyanıyor. sıcağa dayanamadı çocuğum. üstünde kısa kollu var hemde

evet gerçekten dayanılmıyor.bende durdğum odanın camı hep açık.karşılıklı açık olmadıktan sonra sorun yokkk...
devrimimbencede başla soymaya. eve yavaş yavaş önce iki kat kısa sonra tek kat kısa sonrada badiii .... hem seninkinin yağ depoları iyidir ıstır o kendini üşümezz korma..:dance::roflol: rüzgardan sakın sadece ...

slm herkese bebişler nasıl sık sık giremiyorum artık bugün kırklandık biz inşl kırk uçurmaya evimize gideceğiz bu gece dün akşam kızım 1 aydır görmediği babasıyla uyudu uyumadan önce babası konuştu onunla ağlayan kızım sustu birsaat dinledi babasını sonra emdi 1 de uyudu beşbuçuğa kadar babayla konuşmak rahatlattı kızımı inşl yarında bartına hiç görmediğimiz evimize gidicez inşl hava değişimi yerini yadırgama falan olmaz

ÖZLEM, çok çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha göstermesin inşallah... tahlilleriniz de iyi çıkar inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…