slm canım hosgeldın tatlı kızın nasıl..buarada herkesın avatarı bebek resmıyle suslu senıkınıde alalım şöleee..
hosbulduk al bakalım benım tatlı kızımın resmını
kızlar yaa ben sızın bebıslerı gorunce duyunca ımrenıyorum.. benım oglum kılo almıyor yanı cok az 3050 dogdu suanda 3400 :çok üzgünüm: mamaya da basladık ek olarak once emzırıyorum sonra 30 cc mama verıyorum 10 gun oldu mamaya baslayalı 100 gr almıs ya..ne yapmalı bılmıyomkı. hala kucucuk yavrum..
oyy oyy masallah kuzumacok guzel canım benım allahım bahtınıda yuzu gıbı guzel yapsın ınsallah:Saruboceq:
camasır asıp geleyım ıkı dakka.. tukendım ya camasırdan..
bende sızı coık ozledım valla naber
kızlar yaa ben sızın bebıslerı gorunce duyunca ımrenıyorum.. benım oglum kılo almıyor yanı cok az 3050 dogdu suanda 3400 :çok üzgünüm: mamaya da basladık ek olarak once emzırıyorum sonra 30 cc mama verıyorum 10 gun oldu mamaya baslayalı 100 gr almıs ya..ne yapmalı bılmıyomkı. hala kucucuk yavrum..
nıye kımse konusmuyo ya
ne kadar oldu dogum yapalıkı
iyiyiz canım, uğraşıp duruyoruz. bu arada kızın çok şekermiş, 41 kere maşallah
benimki de öyle canım ama moralimizi bozmamamız lazım, hatta benimki daha da minik doğdu 2800 dü... biz de gıdaya başladık ama dr bana 2 saatte bir 60 ml mama ver dedi. 2 saat sonra da emziriyorum. bazen de sağıp veriyorum. 9 günde yarım kilo aldı bu sayede, druna sorup sen de mamayı arttır istersen.. tabi aralarda ne zaman isterse yine emziriyorum...
selam kızlar nasılsınız. biz iyi değildik ama çok şükür iyiyiz şimdi
kızım cumartesi günü ateşlendi hastaneye götürdük hiç bişey yok dediler ateş düşürücü verdik bi kaç saat düştü ateşi pazar sabahı ateşi dahada yükseldi başka hastaneye gittik hemen içeri aldılar akciğer filmi falan derken birsürü tahlil yapıldı ve bizi hastaneye yatırdılar. enfeksiyon bölümüne. nedeni bilinmeyen ateş olduğu için takibe aldılar.
okadar kötü oldukki kızımın minicik eline serum taktılar bi tahtaya bantladılar oynatmasın diye yavrum çok canı yandı. bir odanın içinde 4 gün boyunca kızımla kaldık kimseyi sokmadılar yanımıza bizi çıkarmadılar perişan olduk. ateşini düşürdüler antibiyotiklerle idrar kültürüde temiz çıkınca dün akşam taburcu ettiler bizi ama kan kültürümüz çıkmadı pazartesi tekrar gidicez inşallah ondada bişey çıkmıycak.
şimdi iyi bebeğim çok şükür. rahatladı sonunda uyuyo mışıl mışıl.
ben hasta olsaydımda o olmasaydı çok minik hiç bişeyden haberi yok derdini anlatamıyo ama acı çekiyo çok zormuş çok allah bütün bebişlerimize sağlık versin. bidahada yaşamayalım inşallah.
bu arada kırkımızıda hastanede çıkardık. neolursa olsun bebeğimin sağlığından başka hiç bişey önemli değilmiş allah kimseye yaşatmasın.
canım banada doktor 60 ver dedı ılk baslarda verdım ama hep kustu yedıgını bende oyuzden 30 verıyorum acaba yınede vermekmı lazımdı..
çok geçmiş olsun...
bizde bebişim doğar doğmaz yaşadık aynı şeyleri Allah şifa versin kimseye yaşatmasın
bence 60 ver madem dr da öyle demiş. bana dr ilk günlerde mamaya alışana kadar kusabilir endişelenme demişti zaten. benimkide bir önceki gidişimizde 15 günde 150 gram falan almıştı ben de çok üzülmüştüm. drun dediklerini uygulayınca 9 günde 500 gram aldı, dr gayet iyi dedi dün...
iyiyiz canım, uğraşıp duruyoruz. bu arada kızın çok şekermiş, 41 kere maşallah
benimki de öyle canım ama moralimizi bozmamamız lazım, hatta benimki daha da minik doğdu 2800 dü... biz de gıdaya başladık ama dr bana 2 saatte bir 60 ml mama ver dedi. 2 saat sonra da emziriyorum. bazen de sağıp veriyorum. 9 günde yarım kilo aldı bu sayede, druna sorup sen de mamayı arttır istersen.. tabi aralarda ne zaman isterse yine emziriyorum...
bende 60 verıyım barı.. ınsallah kılo alır kuzum..doktor 15 gun sonra yıne cagırdı az almıssa kalorı arttırıcı bıseyler verırız dedı.. buarada bızımkının boyunu hıc olcmuyolar sızınkını olcuyolarmı kılo daha onemlı sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?