2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaa ben sızın bebıslerı gorunce duyunca ımrenıyorum.. benım oglum kılo almıyor yanı cok az 3050 dogdu suanda 3400 :çok üzgünüm: mamaya da basladık ek olarak once emzırıyorum sonra 30 cc mama verıyorum 10 gun oldu mamaya baslayalı 100 gr almıs ya..ne yapmalı bılmıyomkı. hala kucucuk yavrum..

ne kadar oldu dogum yapalıkı

bende sızı coık ozledım valla naber

iyiyiz canım, uğraşıp duruyoruz. bu arada kızın çok şekermiş, 41 kere maşallah

benimki de öyle canım ama moralimizi bozmamamız lazım, hatta benimki daha da minik doğdu 2800 dü... biz de gıdaya başladık ama dr bana 2 saatte bir 60 ml mama ver dedi. 2 saat sonra da emziriyorum. bazen de sağıp veriyorum. 9 günde yarım kilo aldı bu sayede, druna sorup sen de mamayı arttır istersen.. tabi aralarda ne zaman isterse yine emziriyorum...

Son düzenleme:

canım banada doktor 60 ver dedı ılk baslarda verdım ama hep kustu yedıgını bende oyuzden 30 verıyorum acaba yınede vermekmı lazımdı..

çok geçmiş olsun...
bizde bebişim doğar doğmaz yaşadık aynı şeyleri Allah şifa versin kimseye yaşatmasın

canım banada doktor 60 ver dedı ılk baslarda verdım ama hep kustu yedıgını bende oyuzden 30 verıyorum acaba yınede vermekmı lazımdı..

bence 60 ver madem dr da öyle demiş. bana dr ilk günlerde mamaya alışana kadar kusabilir endişelenme demişti zaten. benimkide bir önceki gidişimizde 15 günde 150 gram falan almıştı ben de çok üzülmüştüm. drun dediklerini uygulayınca 9 günde 500 gram aldı, dr gayet iyi dedi dün...

bende 60 verıyım barı.. ınsallah kılo alır kuzum..doktor 15 gun sonra yıne cagırdı az almıssa kalorı arttırıcı bıseyler verırız dedı.. buarada bızımkının boyunu hıc olcmuyolar sızınkını olcuyolarmı kılo daha onemlı sanırım..

canlarım benim hemde hiç moralinizi bozmayın her bebek değişiyor gerçekten klasik gibi gelicek ama sağlıkları önemli yavaş yavaş toparlarlar.biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenin abasrtmadan kiloyu dert etmeden.bir de bir tarif veriyorum şimdi size sütün kıvamını koyulaştırmak için.1 kg süt ile 1 bardak şekeri ve çiğ bademi (blendırdan geçirilmiş 1 bardak) kaynatın sabah akşam 1 bardak için ve bol helva yiyin.ben her sabah yine hamileliğimdedki gibi yumurtamı sütümü peynirimi reçelli ekmeğimi yiyorum ve düzenli aynı saatlerde yiyip aralarda komposto içiyorum beslenme önemli.umarım işnize yarar ama çok yeni daha sizde anneliğe yeni adapte oluyorsunuz sonuçta ilk zamanlar oluyor böyle sona sizde rahatlayacaksınız.......öpüyorum sizii....

aaayyyy AAAYYYYYYYY!!!!!!! BEN KİMLERİ GÖRÜYORUMM YAAAA...SELMACIM MAAŞALLAH BEBİŞİNE NASIL TOPARLANMIŞ BÜYÜMÜŞ KIZ BUUUU.........SEN NASILSIN KUŞUMMM....ÇOK SESSİZ ARTIK BU TOPİK GERİ DÖNDE CANLANDIR YAAHHUUUU????kaydirigubbakcemile5 :dance:HEYYYYOOO!!!!hihoyyyt

alır canım üzülme, sağlıklı olsunlar da... boyunu da ölçüyor bizim dr, 40 günde 5 cm uzamış iyidir sanırım... benim dr kilodan çok sağlıklı olması önemli dedi, zayıf ama gayet iyi, sağıklı bebeğin dedi, içimi rahatlattı... sen de içini ferah tut, büyüyecekler çabucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…