2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kızımda uzamıyor sanki..
50 cm doğdu şimdi 51 cm..anasına çekcek sanırım:)
benim boyum 1.60 yok

moral verdıgın ıcın saol tatlım.. dedıgın tarıfı bı uygulayalım bakalım sutum cok ama yaramıyo ıste neyapalım umarım ıse yarar..acıkcası ben cok dıkkat etmıyorum yedıgıme bazen kahvaltı bıle etmıyorum yalanım yok...

benim de pek iştahım yok aslında ama zorla yiyorum... dr bana düzenli yemek bol sıvı uyku ve moral çok önemli dedi süt için... bak ne güzel sütün de bolmuş maşallah, benim öyle pek bol değil her gün değişiyor süt miktarı ( sağdığım için biliyorum :))

kızlar deneyen varmı bilmiyorum ama ben kimyon tohumu kaynatıp içiyorum hem benim hem kızımın gazı azaldı..hala ağlıyor ama bu sabah daha hafif atlattık daha rahattık..
bakalım akşam seansımızada iyi gelicekmi:)

kızlar bebişlerinizinizin uyku düzeni nasıl benimki gündüz zor uyuyo toplasan 1 saat anca öğleden sonra şimdi kanepeye yatırdım uyanınca kaçmadan uykusu emzirip uyutmaya çalışıyorum bakalım inş uyur kaçınca çok huzursuzlanıyo dahada uyumuyo akşama kadaR gecede sancıdan uyandı kuzum 2 saat gazla uğraştım zinco verdim rahatladı uyudu sabah anca yaptı ama birde yarın 40mız çııkıyo maşallah kuzularımıza

bizdede gaz sorunu var yemeklere kimyon kat iyi gelir dediler bence iyi gelir bende rezene içiyorum bebeğede zinco veriyorum ama herzaman değil dayanamazsam kızıma çok ağlarsa veriyorum ne zor gaz sorunu atylatır inş kuzucuklar

tatlım ya ben zinco kullandım ama sanki daha kötü oldu bebişim..hemen bıraktım geri..
şimdi kaka yapamıyor gazdan..
düzenlemesi için bir şurup verdi dr..onu kullanıyorum ama hala kıvrandığında altını açıyorum bakıyorum bir damlacık yapmış:gitme:

kırkınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
benimki gece iyi uyursa gündüz uyumuyor, gündüz uyursa gece :))

kızlar bu arada daha önce ANT da söylemişti ama wenice de acayip indirim var, dün gittim bi dünya kıyafet aldım 22 lira tuttu, fırsatınız olursa bir uğrayın. hele kızlar için çok seçenek vardı... bu arada 40 ında harçlık veriliyormuş ya gidilen yerden bebeğe, oğluşumun ilk harçlığıyla aldım o kıyafetleri :)))

maşallah:teytey: darısı başımıza..bizde kırkımızı dört gözle bekliyoruz

geçmiş olsun demek seninki daha zor geçiriyo benimkine iyi geldi ama çok kullanmıyorum alışmasın diye bacaklarına hareket yaptır o iyi geliyo bide kolumun üstüne koyup sırtını sıvazlıyorum karnını falan çok zor onları öyle görmek
kırkınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
benimki gece iyi uyursa gündüz uyumuyor, gündüz uyursa gece :))
saol canımm inş kırkından sonra değişmezz bnizimkinin düzeni gece uyuması daha iyi

bende gitcem wenice'e,hemen evimin altında var aslında ama evden çıkarmıyor annem,burnu tıkalı diye çocuğun grip olduğunu sanıyor

benimkide sıcaktan uyumuyor ya camı açtım önüne koydum orda uyuyo ya da terasta hamakta uyutup içeri getiriyorum inş hasta olmaz... herkes kızlar sıcağı sevmez diyo doğru demekki..ne giydireceğimi şaşırdım aldığım herşey kalcak hiçbirini giydiremiycem sadece badiyle duruyo...yarın aşıya gitcez bakalım kilo aldı mı çok merak ediyorum..

izmirde wenice yok galiba yanlış hatırlamıyorsam olsa giderdim hemen

kızlar ben normal doğum yaptım kabızlık çektim epey sonra düğzeldi ama kan gelmeye başladı dün yişne yapamadım çok kötüydü basur olmaktan korkuyorum allah korusun gaz yapar diye meyvelerden yiyemiyorum ama artık yemem lazımm basur olmaktan korkuyom çünkü

aynen benim kızımda sıcağı sevmiyo hiç uykusu gelkse bile uyumuyo allahtan memleketteyiiz burası serin sakaryada olsa pişerdi kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…