2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gitcem wenice'e,hemen evimin altında var aslında ama evden çıkarmıyor annem,burnu tıkalı diye çocuğun grip olduğunu sanıyor

ayyy ne güzel izmirde de varmış ama çok uzakta bana ikisinin tam ortasında oturuyorum arabamzda yok bizim neyse olsun ne yapalım.

aynı şeyi erkekler içinde söylüyorlar canım. babaannem erkek çocuğu sıcak sevmez sakın çok örtmeyin çocuğu diyor sırnaşık şey

İzmiri çok iyi bilmiyorum, sana yakın mı bilmiyorum ama Park Bornova ve Agorada varmış, wenice in sayfasından baktım şimdi :))

aynı zamanlarda baktık demek ki sırnaşık şey ama uzak bana sıcakta bebekle daha da uzuyor yollar arabasız. eşimde benim gibi kucaklayalım çıkalım dicek bir tip değil ondan benim işim zor

wenice burda yok en yakın trabzon ordada yok maalesef:sinifsinif:

aynı zamanlarda baktık demek ki sırnaşık şey ama uzak bana sıcakta bebekle daha da uzuyor yollar arabasız. eşimde benim gibi kucaklayalım çıkalım dicek bir tip değil ondan benim işim zor

zemuszemus sağlık olsun, biraz büyüyünce alır bebeğini gidersin gezmeye :) evet sıcakta bebekle dışarı çıkmak zor oluyor gerçekten...

bu arada bebeklere güneş sütü aldınız mı? ben artık dışarı çıkarırken sürmeyi düşünüyorum, güneş o kadar etkili hava o kadar sıcak ki burada...

kızlar ya benim bebiş çok fazla sıçrıyo uyurken sizde de var mı
benimkide öyle canım,özellikle ani seslerde,kapı çarpması,yüksek ses vsde direkt sıçrıyor
bodrum için şart ama ben öğlen sıcağında çıkarmayı düşünmüyorum burda,bodruma gelirken alırım

kızlar bebeklerde ilk 3ay alışkanlık olmazmış,yani kucağa alışmaz,sallamaya alışmazmış,aksine kucağa çokça almak lazımmış,ihtiyacı varmış,bebeğin yanında tv izlememeye dikkat etmek gerekiyormuş,onun yerine sohbet etmeli,kitap felan okumalıymışız bebeğe :)

almadım ama almak lazım haklısın çok tehlikeli kucağımda sadece hastaneye gidip geldiğimizden gerek kalmadı ama bebek arabası alınca kesin gerekicek

bende aksine tv karşısına koyuyorum çocuğu yanlış olduğunu bile bile. gözlerini ayırmadan izlemesi çok hoşuma gidiyor alsanaalsanasmile

benim oğlumdada var..uykuya tam dalıyo sıçrayarak uyanıyo gözler faltaşı gibi açılıyo delikafadulden sonra uykuya yeniden dalması zor oluyo :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

çok çok geçmiş olsun o minik ellere nasıl serum taktılar kıyamam:gitme:

ben bir kere arabayla çıktım dışarı eve zor yetiştim acıktı kuzum yakında bir daha çıkmayı planlıyorUlm bakalım bu sefer serüven nasıl bitecek

kızlar göğüsleriniz eski haline döndümü benimkiler kocaman ya hep böylemi kalacak :umursamaz:
[

bizde 2gündür felan ayakta uyuyoruz,biraz sallayınca uyuyor,sese alışsın diye müzik açıyorum bende,malum 2kişiyiz evde sadece,gerçi annemlere sık sık gittiğimizden yiğenlerim saolsun yeterince sese alıştırıyorlar :)

Özge, yok canım benim de 70 - 75 olan göğüslerim 85 falan oldu :)) basenler yüzünden eski pantolon etek vs giyemiyorum, göğüs yüzünden de üstleri :)) önce zayıflarım diye kendime kıyafet almak istemiyordum ama umudu kestim almaya başladım bi şeyler kaydirigubbakcemile3

canım iyice doyurup çık,ben 1saat emzirip çıkıyorum,birde 1 2 kez yanıma yedek süt aldım,gerçi gittiğimiz heryerde emzircek bir yer bulduk,nufus müdürlüğünde bile bize müdür odasını verdi :)birde bizimki arabada ve açık havada sürekli uyuyor
gögüsler eski haline çok zor döner 1 2 yıla ancak :) benimkiler süt dolunca feci gözüküyor

benimkide tv ye bakmıyo ama sallaıyom açıkken ben kayınvalidemlerdeyim odamda çok sıkıldım şimdi salonda oturuyorum çok bunaldım çünkü müziğin sesini açıp sallıyorum uyuyo veya internettenb masal açıp dinletiyorum ben ayakta sallıyorum kolumda sallayamıyorum daha ağırlaştı çünkü
gögüsler benimde büyük sütle dolsunlar bebişlerimiz doysunn napalımm

canım iyice doyurup çık,ben 1saat emzirip çıkıyorum,birde 1 2 kez yanıma yedek süt aldım,gerçi gittiğimiz heryerde emzircek bir yer bulduk,nufus müdürlüğünde bile bize müdür odasını verdi :)birde bizimki arabada ve açık havada sürekli uyuyor
gögüsler eski haline çok zor döner 1 2 yıla ancak :) benimkiler süt dolunca feci gözüküyor

evet cnm bizdede öyle..

bende aksine tv karşısına koyuyorum çocuğu yanlış olduğunu bile bile. gözlerini ayırmadan izlemesi çok hoşuma gidiyor alsanaalsanasmile

geçende hanımın çiftliğini izledi bizimkikaydirigubbakcemile3
yani tv ye odaklanmıştı..omzumda yatıyordu..reklamlar başladı bizimki şöyle bir içini çekti gözlerini kapadı uyudukaydirigubbakcemile3
gülmekten kırıldık:roflol:

çok geçmiş olsun canım..allah yaşatmasın bidaha

kızlar ya cumartesi öğle ve akşam misafir var bi de eşimin babası gelecek memleketten napcam ben ya
hazırlık yapmam lazım napcamı bilmiyorum
evde kafama göre orda burda emziriyorum şimdi o gelince kapancaz bi odaya offf giyinmek falan çok sıkıcı yaaa

selam kızlar..amma kaynatmışsınız..oku oku bitmiyo valla..sıcaklar benim oğlanı çok huzur ediyo yaa..napcamı şaşerdım bi badi biçorapla duruyo..evimole sıcakta değil ama terliyo..mızır mızır gözlerini açamıoyo ama uyuyamıyoda..bide çok sık acıkıyo mama takviyesi yaptığım halde normalmi acaba yaa..iyi bi dr.da bulamadımki götüreyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…