bende gitcem wenice'e,hemen evimin altında var aslında ama evden çıkarmıyor annem,burnu tıkalı diye çocuğun grip olduğunu sanıyor
benimkide sıcaktan uyumuyor ya camı açtım önüne koydum orda uyuyo ya da terasta hamakta uyutup içeri getiriyorum inş hasta olmaz... herkes kızlar sıcağı sevmez diyo doğru demekki..ne giydireceğimi şaşırdım aldığım herşey kalcak hiçbirini giydiremiycem sadece badiyle duruyo...yarın aşıya gitcez bakalım kilo aldı mı çok merak ediyorum..
İzmiri çok iyi bilmiyorum, sana yakın mı bilmiyorum ama Park Bornova ve Agorada varmış, wenice in sayfasından baktım şimdi :))
aynı zamanlarda baktık demek ki sırnaşık şey ama uzak bana sıcakta bebekle daha da uzuyor yollar arabasız. eşimde benim gibi kucaklayalım çıkalım dicek bir tip değil ondan benim işim zor
evet benimkide öyle tv açık mesela ondan etkilenmiyo içeri biri gelsin sıçrıyo hemen veya sebebsiz irkiliyokızlar ya benim bebiş çok fazla sıçrıyo uyurken sizde de var mı
benimkide öyle canım,özellikle ani seslerde,kapı çarpması,yüksek ses vsde direkt sıçrıyorkızlar ya benim bebiş çok fazla sıçrıyo uyurken sizde de var mı
bodrum için şart ama ben öğlen sıcağında çıkarmayı düşünmüyorum burda,bodruma gelirken alırımzemuszemus sağlık olsun, biraz büyüyünce alır bebeğini gidersin gezmeye :) evet sıcakta bebekle dışarı çıkmak zor oluyor gerçekten...
bu arada bebeklere güneş sütü aldınız mı? ben artık dışarı çıkarırken sürmeyi düşünüyorum, güneş o kadar etkili hava o kadar sıcak ki burada...
zemuszemus sağlık olsun, biraz büyüyünce alır bebeğini gidersin gezmeye :) evet sıcakta bebekle dışarı çıkmak zor oluyor gerçekten...
bu arada bebeklere güneş sütü aldınız mı? ben artık dışarı çıkarırken sürmeyi düşünüyorum, güneş o kadar etkili hava o kadar sıcak ki burada...
benimkide öyle canım,özellikle ani seslerde,kapı çarpması,yüksek ses vsde direkt sıçrıyor
bodrum için şart ama ben öğlen sıcağında çıkarmayı düşünmüyorum burda,bodruma gelirken alırım
kızlar bebeklerde ilk 3ay alışkanlık olmazmış,yani kucağa alışmaz,sallamaya alışmazmış,aksine kucağa çokça almak lazımmış,ihtiyacı varmış,bebeğin yanında tv izlememeye dikkat etmek gerekiyormuş,onun yerine sohbet etmeli,kitap felan okumalıymışız bebeğe :)
kızlar ya benim bebiş çok fazla sıçrıyo uyurken sizde de var mı
selam kızlar nasılsınız. biz iyi değildik ama çok şükür iyiyiz şimdi
kızım cumartesi günü ateşlendi hastaneye götürdük hiç bişey yok dediler ateş düşürücü verdik bi kaç saat düştü ateşi pazar sabahı ateşi dahada yükseldi başka hastaneye gittik hemen içeri aldılar akciğer filmi falan derken birsürü tahlil yapıldı ve bizi hastaneye yatırdılar. enfeksiyon bölümüne. nedeni bilinmeyen ateş olduğu için takibe aldılar.
okadar kötü oldukki kızımın minicik eline serum taktılar bi tahtaya bantladılar oynatmasın diye yavrum çok canı yandı. bir odanın içinde 4 gün boyunca kızımla kaldık kimseyi sokmadılar yanımıza bizi çıkarmadılar perişan olduk. ateşini düşürdüler antibiyotiklerle idrar kültürüde temiz çıkınca dün akşam taburcu ettiler bizi ama kan kültürümüz çıkmadı pazartesi tekrar gidicez inşallah ondada bişey çıkmıycak.
şimdi iyi bebeğim çok şükür. rahatladı sonunda uyuyo mışıl mışıl.
ben hasta olsaydımda o olmasaydı çok minik hiç bişeyden haberi yok derdini anlatamıyo ama acı çekiyo çok zormuş çok allah bütün bebişlerimize sağlık versin. bidahada yaşamayalım inşallah.
bu arada kırkımızıda hastanede çıkardık. neolursa olsun bebeğimin sağlığından başka hiç bişey önemli değilmiş allah kimseye yaşatmasın.
ben de çok yoruluyorum bebişle dışarı çıkınca, kırıkımız çıktı ya attık kendimizi dışarı artık :)) ama benimki genelde uyuyor dışarı çıktığımızda. emzirmek gerçekten sorun oluyor ama...
bir de hani hamileyken ben utanırım kimsenin yanında emzirmem falan diyorduk ya, o laf yalan oldu. ailede göğüslerimi görmeyen kadın kalmadı valla :))
canım iyice doyurup çık,ben 1saat emzirip çıkıyorum,birde 1 2 kez yanıma yedek süt aldım,gerçi gittiğimiz heryerde emzircek bir yer bulduk,nufus müdürlüğünde bile bize müdür odasını verdi :)birde bizimki arabada ve açık havada sürekli uyuyorben bir kere arabayla çıktım dışarı eve zor yetiştim acıktı kuzum yakında bir daha çıkmayı planlıyorUlm bakalım bu sefer serüven nasıl bitecek
kızlar göğüsleriniz eski haline döndümü benimkiler kocaman ya hep böylemi kalacak :umursamaz:
[
canım iyice doyurup çık,ben 1saat emzirip çıkıyorum,birde 1 2 kez yanıma yedek süt aldım,gerçi gittiğimiz heryerde emzircek bir yer bulduk,nufus müdürlüğünde bile bize müdür odasını verdi :)birde bizimki arabada ve açık havada sürekli uyuyorben bir kere arabayla çıktım dışarı eve zor yetiştim acıktı kuzum yakında bir daha çıkmayı planlıyorUlm bakalım bu sefer serüven nasıl bitecek
kızlar göğüsleriniz eski haline döndümü benimkiler kocaman ya hep böylemi kalacak :umursamaz:
[
kızlar ya benim bebiş çok fazla sıçrıyo uyurken sizde de var mı
bende aksine tv karşısına koyuyorum çocuğu yanlış olduğunu bile bile. gözlerini ayırmadan izlemesi çok hoşuma gidiyor alsanaalsanasmile
selam kızlar nasılsınız. biz iyi değildik ama çok şükür iyiyiz şimdi
kızım cumartesi günü ateşlendi hastaneye götürdük hiç bişey yok dediler ateş düşürücü verdik bi kaç saat düştü ateşi pazar sabahı ateşi dahada yükseldi başka hastaneye gittik hemen içeri aldılar akciğer filmi falan derken birsürü tahlil yapıldı ve bizi hastaneye yatırdılar. enfeksiyon bölümüne. nedeni bilinmeyen ateş olduğu için takibe aldılar.
okadar kötü oldukki kızımın minicik eline serum taktılar bi tahtaya bantladılar oynatmasın diye yavrum çok canı yandı. bir odanın içinde 4 gün boyunca kızımla kaldık kimseyi sokmadılar yanımıza bizi çıkarmadılar perişan olduk. ateşini düşürdüler antibiyotiklerle idrar kültürüde temiz çıkınca dün akşam taburcu ettiler bizi ama kan kültürümüz çıkmadı pazartesi tekrar gidicez inşallah ondada bişey çıkmıycak.
şimdi iyi bebeğim çok şükür. rahatladı sonunda uyuyo mışıl mışıl.
ben hasta olsaydımda o olmasaydı çok minik hiç bişeyden haberi yok derdini anlatamıyo ama acı çekiyo çok zormuş çok allah bütün bebişlerimize sağlık versin. bidahada yaşamayalım inşallah.
bu arada kırkımızıda hastanede çıkardık. neolursa olsun bebeğimin sağlığından başka hiç bişey önemli değilmiş allah kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?