2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla aynı odada kalsak tımarhanelik olurum ,zaten çabuk uyanıyorum hiç çekemem ,bi de gece bazen bebiş uyumayınca yanıma yatırıyorum beraber yatıyoz o zaman uyanmıyo ,eşim olsa döner falan ezer bebişi :))))sabahları bebiş uyuyosa gidyom yanına kıvrılıyom hem özlüyoruz birbirimizi :asigim:beraber yatabilmenin kıymetin anladık

ya yapıştırınca
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
bu yazı çıkıyo nasıl yapcaz ki

bu arada saol uğraşmışsın

yaa benim oğlum 3 gündür yine kaka yapmıyor, doktorumuz kan tahlili yaptı normal çıktı herşey çok şükür 6 güne kadar yapmayabilir dedi ama sıkıntılanıyor çocuğum zeytinyağı içiriyorum ama nafile:sinifsinif:

valla benimkinin de yapmadığı oldu 3 gün ama hiç müdahale etmedim,zeytinyağı bile içirmedim takma kafana yapıyolar bi süre sonra şimdi yine düzeldi hergün yapıyo

Tubacım benimki 20-25 gündür hep bu şekilde 2 günde 3 günde bir yapıyor kakasını zeytinyağına rağmen

Tubacım benimki 20-25 gündür hep bu şekilde 2 günde 3 günde bir yapıyor kakasını zeytinyağına rağmen

normal canım ya sadece huzursuzluk yapar bebişe işte o kadar ama napalım yapcak bişey yok ,düzelir inş bak benimki de bugün yapmadı belki yarına yapar

benim oğlum ilk 40 gün sadece anne sütü aldı ve 10 gün bile yapmadığı oldu..çok zorlandığında mecburen mudahale ettim..sonra bize sağlıkocağı dr.umuz biogaia die bi damla yazdı sanırım fiyatı 36 lira falan o iyi gelmişti sonrasında zaten mama takviyesine başladık artık hergün 2-3 kere yapıyo

Son düzenleme:

saol cnm çok zorlanırsa bizde bi doktora sorarız ama 3 gün falan müdahale etmeye gerek yyok,seninkine maşşalaahhhh iyi yapıyomuş :)))

benimki günde 6 7 kere yapıyor,delircem günde 8 9 hatta 10kez bez değiştirdiğim oluyor,10gün gitmedi 80lik bez

ant.cım bizim doktorumuzda söyledi biogaia damlayı ama 6 gün yapmaması normal zeytinyağı verebilirsin dedi almadım ben de damlayı. Ben de gün de 1 ya da en fazla iki kez mama veriyorum ama olmuyor yine de. Yapısı böyledir dedi doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…