yok canım ben de oturuyorum zati, odaları ayırma konusunda yöntem iyiymiş demiştim çünkü hem dediğin gibi beni uyandırıyor hem de bebek uyanınca ben mama falan hazırlarken hadi daha yapamadın mı falan diye beni deli ediyor sempatiksalakcinni
rica ederim canım , benimkinin aynısını yaptım , kediciyim yaa :))
hepinize iyi akşamlar kızlar benimki vızıldanıyor :))
yaa benim oğlum 3 gündür yine kaka yapmıyor, doktorumuz kan tahlili yaptı normal çıktı herşey çok şükür 6 güne kadar yapmayabilir dedi ama sıkıntılanıyor çocuğum zeytinyağı içiriyorum ama nafile:sinifsinif:
Tubacım benimki 20-25 gündür hep bu şekilde 2 günde 3 günde bir yapıyor kakasını zeytinyağına rağmen
Tubacım benimki 20-25 gündür hep bu şekilde 2 günde 3 günde bir yapıyor kakasını zeytinyağına rağmen
benim oğlum ilk 40 gün sadece anne sütü aldı ve 10 gün bile yapmadığı oldu..çok zorlandığında mecburen mudahale ettim..sonra bize sağlıkocağı dr.umuz biogaia die bi damla yazdı sanırım fiyatı 36 lira falan o iyi gelmişti sonrasında zaten meme takviyesine başladık artık hergün 2-3 kere yapıyo
benimki günde 6 7 kere yapıyor,delircemgünde 8 9 hatta 10kez bez değiştirdiğim oluyor,10gün gitmedi 80lik bez
bize bir sponsor lazım :) yada bez bursu vermezlermi :)allahtan mama masrafımız yok,yooksa babamız çekerdi iflas bayrağını :)oh maşallah bizim kuzucuklara yazık(( szinde babaya yazık :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?