2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende benimkinden memnunum maxi cosi qunniy buzz,gereksiz pahalı ama,daha uygun bişeyler bakılabilir

yaa birşey soracağım ama biraz özel,,,
40 ımız bitti ve doktorumuz cinsel ilişki için okey verdi ama nedense ben hiç istemiyorum,
nedense korkuyorum,aranızda benim gibi olan var mı?

40 ımız bitti ve doktorumuz cinsel ilişki için okey verdi ama nedense ben hiç istemiyorum,

Benim kızımda son bir aydır bazen bir haftada bazen 5 günde kaka yapıyor. oda çogunlukla fitille doktora götürüdk. doktor sorun yok dedi ama bagırsak düzenleyici şurup verdi. ona ragmen düzelme yok. anne sütü alan bazı bebklerde olurmuş dedi. işin ilginci benim kızım kakasını yapamıyor diye en ufak bir rahatsızlık duymuyorCADIARZU.

canım zor bir sürecin ardından bu tür kaygı ve korkular çok normal.en kısa süre içinde beyin gücünle atlatabilirsin.sonuçta doğum sonrası ultrason yaptırmışsındır,korkunun yersiz olduğunu düşünmeye çalış.

geçen gün oğlum kaka yapamıyor diye bende kulak çöpüyle uğraştım bin pişman oldum opşlum o kadar ağladı ki anlatamam sakın denemeyin kızlar ben çok pişman oldum bi daha da yapmam

valla kizlar ugrasmayin bebeklerin popolariyla derim ben, kaka sayisinin azalmasi ve haftada 1 kaka normal dedi doktorum...

benim derdim tirnaklarla, duzgun kesiyorum ama hep bi sivrilik kaliyor oglan surekli yuzunu ciziyor, artik eldiven de takmak istemiyorum, uykudan uyanip eldiven emiyor yoksa..
kagit torpuyle torpulemeyi denedim onu da beceremedim, sanirim ben beceremiyorum neyse

ben de birazcik korkuyordum, ama cok iyi geldi valla

çok hoşsun vallahi,iyi geleceği kesin...

bende ne kadar kessem uçları sivri kalıyor yüzünü gözünü çiziyor...

hehehee bende bu akşam açılışı yapmayı düşünüyordum, ağrı sızı olmadı demi canımcım? tırsıom vallah.eyvahedigeldismile

bende korkuyorum 40 ında doktora gittiğimde muayne olamadım,doktora dedim bu saatten sonra vajinismus olmam değil mi?yok dedi,kayganlaştırıcı kullan dedi,doğumdan sonra vajinal kuruluk olmasıda normalmiş...

Adapazarli arkadaslar bulusmak istermisiniz? Pazar veya Pazartesi gunu bana uygun. Cumartesi mevlutumuz var beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…