canım markasını ne?bir çok kararsız kaldık.ben kullanıyorum canı çok ta memnun kaldım...
canım markasını ne?bir çok kararsız kaldık.
kızım 5 gündür kaka yapmıyor ne yapmam lazım
canım işe yarar umarım dereceyi zeytinyağına batır ve anüsten içeriye koy ,bu arada ateşi ölçebilirsin ve çıkar.kaslar yumuşuyor ve yapıyor.denemek istersen.
kulak çöpüyle denedim ama işe yaramadı
yaa birşey soracağım ama biraz özel,,,
40 ımız bitti ve doktorumuz cinsel ilişki için okey verdi ama nedense ben hiç istemiyorum,
nedense korkuyorum,aranızda benim gibi olan var mı?
40 ımız bitti ve doktorumuz cinsel ilişki için okey verdi ama nedense ben hiç istemiyorum,
ben de birazcik korkuyordum, ama cok iyi geldi valla
hehehee bende bu akşam açılışı yapmayı düşünüyordum, ağrı sızı olmadı demi canımcım? tırsıom vallah.eyvahedigeldismile
ben de birazcik korkuyordum, ama cok iyi geldi valla
bende ne kadar kessem uçları sivri kalıyor yüzünü gözünü çiziyor...valla kizlar ugrasmayin bebeklerin popolariyla derim ben, kaka sayisinin azalmasi ve haftada 1 kaka normal dedi doktorum...
benim derdim tirnaklarla, duzgun kesiyorum ama hep bi sivrilik kaliyor oglan surekli yuzunu ciziyor, artik eldiven de takmak istemiyorum, uykudan uyanip eldiven emiyor yoksa..
kagit torpuyle torpulemeyi denedim onu da beceremedim, sanirim ben beceremiyorum neyse
hehehee bende bu akşam açılışı yapmayı düşünüyordum, ağrı sızı olmadı demi canımcım? tırsıom vallah.eyvahedigeldismile
chicco duo CT02 modelini almıştım ben,,,araba koltuğu ve bebek arabası takımdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?