2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki günde 6 7 kere yapıyor,delircem günde 8 9 hatta 10kez bez değiştirdiğim oluyor,10gün gitmedi 80lik bez

maşallah tombikime ya. Zaten anne sütü alan bir bebeğin günde 7-8 kez kaka yapması gerekirmiş. Babanızın çok çalışması gerek çooook. Aamın parası kakaya gidiyor resmen desene. Bizim oğlanlar babalarını düşündüklerinden az yapıyorlar tubacım, tasarruflu veletler

slm nasılsınız maşallah baya kalabalıkmış burası bende afacanla küçük cadıyı uyuttum ancak oturabildim burası köy evimiz yere sıfır bizim oğlanı tutamıyoz daha evde ne yapacaz bilmiyorum bebekten daha çok onun peşine yoruluyorum nerdeyse kaybolcak bi gün diye ödüm kopuyo

:)bizimki babacı olmuycak,sizinkiler tasarrufu öğrenmişler :)bizimkine öğretemedim ben

ya bizim sular şebeke suyu değil kaynak galiba su saati fatura falan yok tadıda güzel ama kireç için terettüt ettim babaları çekiştirmişsiniz bizim babamız oğlumda gece bebek ıh derdemez kalkardı baya yardımcı olurdu gece nöbetleşirdik kızımdada yardım ediyor ama oğlumdaki kadar değil gece bikere bile duymuyo kızı yada işine gelmiyo bilemiycem artık gündüzde işim olsa kız ağlar ağlar beşiğinde iki kere seslerim öle alır doğum taşınmaya denk geldi hastanede ilk gün yanımızdaydı sonra bartına gitmişti izni bitince ondan sonra taa 40 çıkınca kavuştuk belki hala alışamadı diye öle yapıyodur diyip avunuyorum birde erkekler bizim kadar olamaz annelik başka bişey

aman aberacım ayırma gözünün önünden neler duyuyoruz Allah korusun

haklısın canım gerçi küçük bir köy mahallesi 5 6 ev bi ameydanda toplanmış sevdiği bi ablası var takılıyo peşine bazen tek gidiyo eşim imam olduğu için tanıyo herkes ama dediğin gibi neler duyuyoruz insanlar iyi ama yinede tedirginim bunu gelde oğluma anlat nasıl izinsiz gitmemesi gerektiğini öğretecem bilmiyorum unutuyomuş izin almayı bacaksız işime gelmiyo demiyoda

bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü gerçekten çok iyi br amcaydı benim eşim ve nasıl baba olacak diye merak ediyordum yani yiğenine gösterdiği özeni gösterecekmi malum bebek ciddi sorumluluk ama gece benimle beraber kalkıyor altını değiştiriyor tabi eğer kaka yapmamışsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok ilgili bazen ağladığında zor alıyorum elinden meme istiyor diye dur dur ben susturcam onu diyor inşallah böyle devam eder ama bazı erkekler küçük diye alamıyorlarmış bütün babalar çook sever eminim evlat gibisi var mı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben hamileyken oldumboshayallersmile

ben aşırı kabız oldum bundan dolayıçok kanamam oldu hatta dr. luk dahi oldum fitil ve laktüloz kullanarak rahatladım Allah yardımcın olsun çok zorrr mafoldumben

malesef oldum,pztsi sorcam doktora

hemoroidden en çok ben çekmişimdir hatta bu nedenle sezeryan oldum. doktora gitmenize gerek yok. düzenli olarak progtolog krem ve özellikle fitil kullanın bişey kalmaz. 2 ayda neredeyse sıfırladım maş

bende sezeryenla doğum yaptım sonradan hemoroid oldum şuan çok acı çekiyorum

demek bu dertten muzdarip birtek ben değilmişimohaoldumsmileohaoldumsmile

bende sezeryandan sonra oldum hayatımda ilk defa böyle bir şey oluyor felaket kötüymüşakannehir

aynı sefa kremi var yaraları iyileştiren ondan sürdüm ben ve oldukça farketti

KIRMIZI KANTARON iyi geliyormuş arkadaşım 2 defa sürmüş ve geçmiş ondan sürcem bende

galiba hemen hemen bütün hamilelerde yada doğum yapanlarda oluyor :1shok::1shok:

ne kadar dikkat etsek de yapıyor valla teyzesi, sidik yarışında iyi bir derece alır sanırım kaydirigubbakcemile3

bizim de haftaya aşılar, geçmiş olsun size. inşallah biz de ateşsiz falan atlatırız...

çiş ve kaka kazalarında erkek anneleri daha şanssız galiba malum mesafe açısından daha uzağı hedef alabiliyor beyefendilerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama galiba rahatladıkları için altını açtığımda benimkide çok yapıyor kaç kere çarşaf alez battı hatırlamıyorum:sinifsinif::sinifsinif:

canbebenin alt açmaları varya ondan kullanıyorum çok da rahatladım istediğini yapsın al at oh ne rahatsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben de o alt açmalardan kullanıyorum ama dediğin gibi erkek bebekler fışkırtıveriyorlar çişi ne koltuk kalı ne üst baş herşey çişlikaydirigubbakcemile3

selam hanımlar;

bende hem kabızlık hemde basur oldu...inşallah geçer,

benim kızımında özellikle çok hızlı emdiğinde süt genzine kaçıyor Allah tan hemen öksürüyor ve temizliyor genzini...

bebek telsizi kullanıyor musunuz?ben daha almadım,evim 2 katlı yatak odalarımız yukarıda,mutfak ve oturduğumuz yer alt katta,ben beşiğinde yatsın ama bırakamıyorum:))))telsiz alacağım hangisi iyi karar veremedim...

evimiz aynı cnım,ben de daha almadım ,allahtan evde yalnızız salonda uyuyo ses yok ama almak lazım

bebek telsizi çok büyük ihtiyaç :1ninca::1ninca:
bende bakıyorum chiccoda 70 den başlıyor

evimiz aynı cnım,ben de daha almadım ,allahtan evde yalnızız salonda uyuyo ses yok ama almak lazım

gündüzleri bende salona indiriyorum,kraft ın otomatik beşiğini almıştık onda yatıyor ama yukarıda işim oluyor,aşağıda işim oluyor bırakıp yapamıyorum,o yüzden almalıyım diye düşünüyorum,chicco nunkini beğendim ama emin değilim...

kızlar bebek arabalarını kullanmaya başladınızmı,memnun kaldınızm?benim bebeğim portbebeden sıkıldı,arabaya bir türlü karar veremedik.

ben daha önceden bebek telsizi almak istemiştim fakat tıpkı lap top'lar gibi radyasyon yaydıklarını duyunca gerekmez dedim.bu arada beşiğin durduğu duvarın arkada komşunun beyaz eşyaları veya elektronik eşyaları varsa bunlar bile etkiliyormuş,yerini değiştirmeliymişiz.çamaşır makinesi en sıkarken radyosyon yayıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…