benimki günde 6 7 kere yapıyor,delircemgünde 8 9 hatta 10kez bez değiştirdiğim oluyor,10gün gitmedi 80lik bez
:)bizimki babacı olmuycak,sizinkiler tasarrufu öğrenmişler :)bizimkine öğretemedim benmaşallah tombikime ya. Zaten anne sütü alan bir bebeğin günde 7-8 kez kaka yapması gerekirmiş. Babanızın çok çalışması gerek çooook. Aamın parası kakaya gidiyor resmen desene. Bizim oğlanlar babalarını düşündüklerinden az yapıyorlar tubacım, tasarruflu veletler
aman aberacım ayırma gözünün önünden neler duyuyoruz Allah korusun
kızlar bişey sorcam eşlerinizin sahiplendimi bebekleri,benimki eminim çok eriseviyor,banada saolsun her konuda yardmcı oluyor ama sanki bebeğe değil daha çok bana yardımcıı oluyor,bebek konusunda her sorumluluğunu yerine getiriyor ancak sorumluluk sahibi gibi değil,örneğin bebek ağlarken ben yanındayım diye bişey söylemedikçe ilgilenmiyor ama ben uyusam bile hemen uyanıyorum,ne demek istediğimi anlatabildimmi?ben oda herşeye benimle fırlasın istiyorum,benim için değil bebeği için yapsın
Ben hamileyken oldumboshayallersmile
ben aşırı kabız oldum bundan dolayıçok kanamam oldu hatta dr. luk dahi oldum fitil ve laktüloz kullanarak rahatladım Allah yardımcın olsun çok zorrr mafoldumben
ben doğumda olmadım da doğumdan iki hafta sonra oldumhemoroid değilde bende fissür vardı ilk hamileliğimde olmuştu bu hamileliğim okonuda çok rahat geçmişti ama doğumdan sonra çok fena oldu çok kanadı dr gittim fitil ve krem verdi kullanabilirsin dedi reçetesini okudum kesinlikle kullanılmaması lazım yazıyor bende kullanmadım ama çıldırcaktım zamanla hafifledi kendi kendine kabız olmamak lazım
malesef oldum,pztsi sorcam doktora
hemoroidden en çok ben çekmişimdir hatta bu nedenle sezeryan oldum. doktora gitmenize gerek yok. düzenli olarak progtolog krem ve özellikle fitil kullanın bişey kalmaz. 2 ayda neredeyse sıfırladım maş
bende sezeryenla doğum yaptım sonradan hemoroid oldum şuan çok acı çekiyorum
selam annişle ropuyorumnanaktan
ya bizimde her açışta heryerimiz çiş oluyo hatta geçen gün annemlerde bi kaka yaptı perdelere kadar heryer kaka oldu benim üstüm beşım hiç temiz kalmıyo zaten :))
kızlar bişey sorucam bebeğiniz emerken genzine kaçıyomu benimki öksürüyo boğulacak gibi oluyo son zamanlarda hep neden oluyorki
ne kadar dikkat etsek de yapıyor valla teyzesi, sidik yarışında iyi bir derece alır sanırım kaydirigubbakcemile3
bizim de haftaya aşılar, geçmiş olsun size. inşallah biz de ateşsiz falan atlatırız...
selam hanımlar;
bende hem kabızlık hemde basur oldu...inşallah geçer,
benim kızımında özellikle çok hızlı emdiğinde süt genzine kaçıyor Allah tan hemen öksürüyor ve temizliyor genzini...
bebek telsizi kullanıyor musunuz?ben daha almadım,evim 2 katlı yatak odalarımız yukarıda,mutfak ve oturduğumuz yer alt katta,ben beşiğinde yatsın ama bırakamıyorum:))))telsiz alacağım hangisi iyi karar veremedim...
selam hanımlar;
bende hem kabızlık hemde basur oldu...inşallah geçer,
benim kızımında özellikle çok hızlı emdiğinde süt genzine kaçıyor Allah tan hemen öksürüyor ve temizliyor genzini...
bebek telsizi kullanıyor musunuz?ben daha almadım,evim 2 katlı yatak odalarımız yukarıda,mutfak ve oturduğumuz yer alt katta,ben beşiğinde yatsın ama bırakamıyorum:))))telsiz alacağım hangisi iyi karar veremedim...
evimiz aynı cnım,ben de daha almadım ,allahtan evde yalnızız salonda uyuyo ses yok ama almak lazım
kızlar bebek arabalarını kullanmaya başladınızmı,memnun kaldınızm?benim bebeğim portbebeden sıkıldı,arabaya bir türlü karar veremedik.
gündüzleri bende salona indiriyorum,kraft ın otomatik beşiğini almıştık onda yatıyor ama yukarıda işim oluyor,aşağıda işim oluyor bırakıp yapamıyorum,o yüzden almalıyım diye düşünüyorum,chicco nunkini beğendim ama emin değilim...
kızlar bebek arabalarını kullanmaya başladınızmı,memnun kaldınızm?benim bebeğim portbebeden sıkıldı,arabaya bir türlü karar veremedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?