selam kızlar doğumdan sonra hemoroid olan var mı ????????
malesef oldum,pztsi sorcam doktora
çiş olsa razıyım bizimki kakada fışkırtıyor,hemde nerdeyse her açılışda :) üzerine işemediği kimse kalmadı :)
kızlar bişey sorcam eşlerinizin sahiplendimi bebekleri,benimki eminim çok eriseviyor,banada saolsun her konuda yardmcı oluyor ama sanki bebeğe değil daha çok bana yardımcıı oluyor,bebek konusunda her sorumluluğunu yerine getiriyor ancak sorumluluk sahibi gibi değil,örneğin bebek ağlarken ben yanındayım diye bişey söylemedikçe ilgilenmiyor ama ben uyusam bile hemen uyanıyorum,ne demek istediğimi anlatabildimmi?ben oda herşeye benimle fırlasın istiyorum,benim için değil bebeği için yapsın
ya bizimde her açışta heryerimiz çiş oluyo hatta geçen gün annemlerde bi kaka yaptı perdelere kadar heryer kaka oldu benim üstüm beşım hiç temiz kalmıyo zaten :))bu çiş kaka olayından bizde çok muzdaribiz. hatta bir gün resmen halamın ağzına kaka yaptı. oğlan yatakta o yerdeydi yani tam yüz hizasında altını silerken gaz ile birlikte ağzına girdi. bizde günde en az 1kere ortalığa çiş kaka ne denk gelirse yapıyoruz
benim eşim ilk başlarda kucağına bile almaya korkuyordu ama şimdi ninni söyleyip uyutuyo kucağında kızımda bitek babasının ninnisiyle uyuyo benim çok hoşuma gidiyo. ama öyle gece kalkmaları tabiki ben,m gibi değil zaten biz bütün gece ayakta olduğumuz için pek yatakodasına gitmiyorum çok ağlarsa kalkıp geliyo biraz bakıyo ben yatıyımmı diyo kıyamıyorum bende hadi git yat diyorum.kızlar bişey sorcam eşlerinizin sahiplendimi bebekleri,benimki eminim çok eriseviyor,banada saolsun her konuda yardmcı oluyor ama sanki bebeğe değil daha çok bana yardımcıı oluyor,bebek konusunda her sorumluluğunu yerine getiriyor ancak sorumluluk sahibi gibi değil,örneğin bebek ağlarken ben yanındayım diye bişey söylemedikçe ilgilenmiyor ama ben uyusam bile hemen uyanıyorum,ne demek istediğimi anlatabildimmi?ben oda herşeye benimle fırlasın istiyorum,benim için değil bebeği için yapsın
kızlar bişey soracağım malum biz bartına taşınmıştık buranın suları okadar kireçliki mama yapmak için su kaynatıyorum biborona döküyorum içinde minicik şeyler dolanıyo suyu bekletince dibe çöküyolar ama bekletemiyorum su soğuyor bende öle mama yapıyorum bi zararı olurmu kirecin acaba
kızlar bişey sorcam eşlerinizin sahiplendimi bebekleri,benimki eminim çok eriseviyor,banada saolsun her konuda yardmcı oluyor ama sanki bebeğe değil daha çok bana yardımcıı oluyor,bebek konusunda her sorumluluğunu yerine getiriyor ancak sorumluluk sahibi gibi değil,örneğin bebek ağlarken ben yanındayım diye bişey söylemedikçe ilgilenmiyor ama ben uyusam bile hemen uyanıyorum,ne demek istediğimi anlatabildimmi?ben oda herşeye benimle fırlasın istiyorum,benim için değil bebeği için yapsın
bezi acinca, pipi dikse, bezi kapat bekle biraz, pipi sonunce rahat rahat calis o ortamda
bu arada bugun biz 2 aylik olduk, dun asilari olduk ve coook agladikama aksam ates cikmadi allahtan. biraz da ince yatirdim uzerini iyice ateslenmesine destek olmayayim diye..şutarafagitti
kızlar bişey soracağım malum biz bartına taşınmıştık buranın suları okadar kireçliki mama yapmak için su kaynatıyorum biborona döküyorum içinde minicik şeyler dolanıyo suyu bekletince dibe çöküyolar ama bekletemiyorum su soğuyor bende öle mama yapıyorum bi zararı olurmu kirecin acaba
kızlar şişe suyu çocuklara zaralı işlem gördükleri için klor yok onlarda bebeklerinde klora ihtiyacı var. kaynamış çeşme suyu kullanın diyor kesin doktorlar. şişe suları hiç iyi değil çünkü
Özlem, benimkinin de genzine kaçıyor mutlaka biliyorsundur ama iki kaşının ortasını alnına doğru sıvazlıyorum hemen düzeliyor..
benim bebişde çok açsa içerken genzine kaçıyo ,
mama kullanmıyorum ama çeşme suyu iyi diye biliyorum ,su verirsem çeşmeden kaynatıyorum ,hatta şöyle yapın küçük pet şişelere çaydanlıkların dibindeki suları koyun her defasında uğraşmazsınız,bunu da bana sevgili eltim söylemişti
valla ipeknilcim o kadar yoruluyomki 5 kilo kucağımda gezmekten artık oturuyom ağlarsa ağlasın diyorum zaten duymuyorum bile artık alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?