2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
malesef oldum,pztsi sorcam doktora

çiş olsa razıyım bizimki kakada fışkırtıyor,hemde nerdeyse her açılışda :) üzerine işemediği kimse kalmadı :)

bu çiş kaka olayından bizde çok muzdaribiz. hatta bir gün resmen halamın ağzına kaka yaptı. oğlan yatakta o yerdeydi yani tam yüz hizasında altını silerken gaz ile birlikte ağzına girdi. bizde günde en az 1kere ortalığa çiş kaka ne denk gelirse yapıyoruz

kızlar bişey sorcam eşlerinizin sahiplendimi bebekleri,benimki eminim çok eriseviyor,banada saolsun her konuda yardmcı oluyor ama sanki bebeğe değil daha çok bana yardımcıı oluyor,bebek konusunda her sorumluluğunu yerine getiriyor ancak sorumluluk sahibi gibi değil,örneğin bebek ağlarken ben yanındayım diye bişey söylemedikçe ilgilenmiyor ama ben uyusam bile hemen uyanıyorum,ne demek istediğimi anlatabildimmi?ben oda herşeye benimle fırlasın istiyorum,benim için değil bebeği için yapsın

kızlar bişey soracağım malum biz bartına taşınmıştık buranın suları okadar kireçliki mama yapmak için su kaynatıyorum biborona döküyorum içinde minicik şeyler dolanıyo suyu bekletince dibe çöküyolar ama bekletemiyorum su soğuyor bende öle mama yapıyorum bi zararı olurmu kirecin acaba

eşin sana güvendiği için öyle yapıyo nasıl olsa sen ilgileniyosun diye bakmıyodur bizimki de öyle ama çok ağlayınca geliyo yardımA GECELERİ BİRKERE BİLE UYANMIYO YİNE DE BENDEN UYKUSUZ BEN ONU ANLAMIYORUM

Devrimim babalar genelde aynı galiba. Benim eşim ilgleniyor bebeğimizle ama bazen 10dk bile idare edemiyor, geçen verdim eline biraz da sen bak bakalım diye kendine dondurma koymuş 10 dk olmadan getirdi yanıma ya benim dondurmam vardı oğlum diye tabi laf bana geliyor ben çocuğu alayım o da dondurmasını yesin. Sinir oluyorum böyle zamanlarda.

dün ben oturuyom ege kucağımda ağlıyo gazı var, babası geldi aldı kucağımdan dolaştırdı susturdu bi de egeye diyo ki anan dinazor gibi oturmuş seni ağlatıyo :))))))))) çok güldüm,bizimki de gece falan uyanmıyo hatta ayrı odada yatıyoz biz ben rahat edemiyom onunla dönüyo falan uyandırıyo beni zaten çocuk yetiyo bi de ona uyanmak istemiyorum

selam annişle ropuyorumnanaktan

ya bizimde her açışta heryerimiz çiş oluyo hatta geçen gün annemlerde bi kaka yaptı perdelere kadar heryer kaka oldu benim üstüm beşım hiç temiz kalmıyo zaten :))
benim eşim ilk başlarda kucağına bile almaya korkuyordu ama şimdi ninni söyleyip uyutuyo kucağında kızımda bitek babasının ninnisiyle uyuyo benim çok hoşuma gidiyo. ama öyle gece kalkmaları tabiki ben,m gibi değil zaten biz bütün gece ayakta olduğumuz için pek yatakodasına gitmiyorum çok ağlarsa kalkıp geliyo biraz bakıyo ben yatıyımmı diyo kıyamıyorum bende hadi git yat diyorum.
onların bizim gibi olmaları beklenemez tabiki annelik çok daha farklı bişey.

kirecin zararı olurmu bilmiyorum ama ben hiç çeşme suyu kullanmıyorum kaynasa bile içime sinmiyo hep iyi su kullanıyorum onuda kaynatıyorum tabi.

kızlar bişey sorucam bebeğiniz emerken genzine kaçıyomu benimki öksürüyo boğulacak gibi oluyo son zamanlarda hep neden oluyorki

kesinlikle biz ilgileniyoruz die koşturmuyolar ben denedim..tamam akşamları sever ben yoruldum diyince ilgilenir ama gece ağladında uyansada kalkıp bakmıyodu..bende bi gece çocuk ağlamaya başladı kalkmadım zaten çok uykusuzdum öyle bi fırladıki yataktan hemen çocuğun başına gitti once yatakta pışpışladı baktı uyumuyo kucağına aldı getirdi bana emzir istersen aşkım susmadı diyerek...

ne kadar dikkat etsek de yapıyor valla teyzesi, sidik yarışında iyi bir derece alır sanırım kaydirigubbakcemile3

bizim de haftaya aşılar, geçmiş olsun size. inşallah biz de ateşsiz falan atlatırız...

bizim de sular hem kireçli hem de pek güvenilir değil, mama için şişe suyunu kaynatıp kullanıyorum..

Özlem, benimkinin de genzine kaçıyor mutlaka biliyorsundur ama iki kaşının ortasını alnına doğru sıvazlıyorum hemen düzeliyor..

kızlar şişe suyu çocuklara zaralı işlem gördükleri için klor yok onlarda bebeklerinde klora ihtiyacı var. kaynamış çeşme suyu kullanın diyor kesin doktorlar. şişe suları hiç iyi değil çünkü

canım benim yaşadığım yerde su çok kötü, çay falan bile yapılmıyor bırak içilmeyi, o yüzden mecburen iyi su kullanıyorum

bu arada beni eşim de ilgileniyor ama ağlayınca falan hemen bırakıyor, bunun bir derdi var deyip duruyor... hele gece Sarp ağlayınca nasıl duymuyor anlamıyorum ben uyandırmadan asla uyanmıyor. bizim kadar tetikte olamıyorlar sanırım.. Tuba senin yöntem iyiymiş :))

benım esım sevgısını dille pek belli etmez ama hareketlerıyle herseyı yapıyor saolsun ben tabıkı emzırıyorum onun harıcınde nöbetlese bakıyoruz gece gündüz farketmıyor sallıyor gezdırıyor altını degıstıryor gazını cıkaramıyor sadece onuda beceremedıgı ıcın beraber banyo yaptırıyoruz ben tek yaptıramıyorum zaten

benim bebişde çok açsa içerken genzine kaçıyo ,

mama kullanmıyorum ama çeşme suyu iyi diye biliyorum ,su verirsem çeşmeden kaynatıyorum ,hatta şöyle yapın küçük pet şişelere çaydanlıkların dibindeki suları koyun her defasında uğraşmazsınız,bunu da bana sevgili eltim söylemişti

valla ipeknilcim o kadar yoruluyomki 5 kilo kucağımda gezmekten artık oturuyom ağlarsa ağlasın diyorum zaten duymuyorum bile artık alıştım

Özlem, benimkinin de genzine kaçıyor mutlaka biliyorsundur ama iki kaşının ortasını alnına doğru sıvazlıyorum hemen düzeliyor..

evet canım bende öyle yapıyorum hemen geçiyo. ama kaçmasa iyi olur tabi onun içinde yapıcak bişey yok sanırım. akşamları durmadığı için çok üst üste emiyo ozaman süt fazla olmuyo kaçmıyo genzine gündüzleri sütüm çok oluyo ozaman kaçıyo heralde fazla ağzına geliyo yutamıyo ondan diye düşünüyorum.

yok canım ben de oturuyorum zati, odaları ayırma konusunda yöntem iyiymiş demiştim çünkü hem dediğin gibi beni uyandırıyor hem de bebek uyanınca ben mama falan hazırlarken hadi daha yapamadın mı falan diye beni deli ediyor sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…