2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

korkma canım benimde olmuştu bitkisel olduğu için bebeğe zarar vermiyor

kızlar anakucağı kullanıyomusunuz? bizimki pek alışamadı ona ve beli boşluğa geliyor sanki oturamıyor. varmı memnun kalan kullanan?
ana kucağı benim kurtarıcım oğlum gündüzleri hep onda uyuyor hele şimdi ayrı olduğumuz için onda sallayarak uyutuyorlar oğlumu en azından saatlerce kucakta dolaşmak zorunda kalmıyoruz.

canım panik yapmana gerek yok 8 damlaya kadar verebilirsin bitkisel olduğu için sıkıntı yaratmaz.

sizlerede günaydın kızlar, benim kızımında iki gündür huzuru yok sürekli emdikten sonra gazını çıkarırken kusuyor ve uykusunda sürekli kakasını yapıcakmış gibi ıkınıyor. zincoyuda sürekli düzenli olarak veriyorum ama sanırım vücudu alıştığı için o da fayda etmiyor şimdi ayağına sıcak su koydum belki rahatlar diye ıkıntı halinde dr. gitsemmi acaba ?

canım benim kızda öle sürekli ıkınıyo kabız gibi kabız değil ama kakası sanki sümüksü gibi ipli ipli çok canı yanıyo yapınca rahatlıyo çarşamba aşımız var ozaman soracam dr sen de bi götür istersen

2aylık oldu hala günde en az 10kez kusuyor. emdikten sonra uykuda bakınırken ne zaman kusçağı belli olmuyor 1dakika yanından ayrılamıyorum. var mı aynı durumda olan. ebemize sordum kimi çocuk kusar dedi. yaşlılar kusan çocuk iyidir çabuk büyür diyor. evet ama boğulcak diye korkuyorum. artı ne koltuk kaldı ne halı ne de üst baş her yer batıyor

Turkiye'deyim...............:) kizim anavatanina geldi.......................

hoşgeldiniz a.s. güzel bir tatil geçirmenizi dilerim..

benimki de aynen öyle uykuda bile sürekli ıkınıyor, kıpkırmızı oluyor kuzucuk.. ben de sıcak su torbası koyuyorum bazen iyi geliyor sanırım..

benimki şimdiye kadar 2-3 defa kustu Allaha şükür ama korkma bana da öyle demişlerdi bazı çocuklar kusar diye... sizinki kusmukla halletmiş koltukları falan bizimki de çişle :)) ne zaman altını açsak direk nereyi bulursa fışkırtıyor...

canım aynısından bendede var canım, omzuma almaya korkuyorum artık her emmeden sonra muhakkak kusuyor, ekşimiş yoğurt gibi gunde 3- 4 kez üst değişiyoruz kızımla sadece kendını değil benıde halıyıda koltuğuda batırıyor elımde ıslak mendıl bez dolaşıyorum öle
ama kokulcak bişe yok fazlasını atıyo çabuk gelişir dıyolar aıştım ben artık başta panık yapıyodum sende sıkma canını bazı bebekler böle kusmuklu oluyo işte:))

ben aşırı kabız oldum bundan dolayıçok kanamam oldu hatta dr. luk dahi oldum fitil ve laktüloz kullanarak rahatladım Allah yardımcın olsun çok zorrr mafoldumben

canım,kanama içten haceti giderdikten sonramı gelıor şu an bendede aynı sıkıntı var hemoroid oldum dıye çok korkuyorum ama dışta bişe yok içten acıyor bazen bakıyorum kan, nasıl geçicek bu dra gıtmelımıyım(

canım benim bebeğimde geceleri 3ten sonra çok ıkınıyor uyuyor uykusunda ıkınıyo sureklı hiç huzurlu değil çok üzülüyorum abah 5 te altını açıp masaj yapıyorum gazını çıkarıyoruz bıraz kakasınıda yaptırıyorum, sonrada uykusu kaçıyor tabı ama dayanmıyorum onu öle görmeye gaz yuzunden bu herhalde şu gaz olayı çok kötüymüş ya şimdi ıkı gundur kakada yapmıyo napıcam bılmıyorum bu yuzden çok ıkınıyo olabılcek udurmlar bunlar galıba stres yapmamak lazım bız strese gırdıkçe bebekler daha çok ağlarmış sakin olmalıyz dayabıldıgımız kadar en azından...

canım teyzemin kızının bebeği reflü olmuştu.internettende bebeklerde reflü konusuna bakabilirsin.belirtilerinde sık kusma olayı var.

kızlarr saçlarımı boytmaya gidicemmm. ama tamamını değil doktor izin vermedi sadece uçlarını boytabilirsin dedi. bebek ek gıdaya geçene kadar dbini boyutmamak gerekiyomuşş. bende kendi saç rengimi uçlarına yaptırıcammm. valla hamile ve emziren kadınlar itilmiş gibi. geçende bölgesel zayıflamaya gideyim dedim.oda emrizen annelere olmuyomuşş. radyasyon varmış çünküüü((((((

bezi acinca, pipi dikse, bezi kapat bekle biraz, pipi sonunce rahat rahat calis o ortamda

bu arada bugun biz 2 aylik olduk, dun asilari olduk ve coook agladik ama aksam ates cikmadi allahtan. biraz da ince yatirdim uzerini iyice ateslenmesine destek olmayayim diye..şutarafagitti

canım benimkininde geçenlerde gaz sancısı olduu. arkadaşım acı elma yağı yani adaçayı yağı önermişti. göbeğin çevresine ve ayaklarına masaj yaptık. iyi geldi.bide nurse harveys diye bi şurup var. oda gaz sancısına iyi geliyooo.a.s

MERHABA ANNELER... ALLAH BEBEKLERINIZI SAĞLıKLı BÜYÜTMEYI NASIP ETSIN.
SIZIN ARANıZDADA VERILEN DOĞUM TARIHINDEN ÇOK SONRA DOĞUM YAPANLAR OLDU MU? BEN HAZIRAN ANNESI OLUCAKTıM AMA TEMMUZ GELDI HALA ORTADA BIŞI YOOOKbilmiyorumkismile

mrb canım benim beklenen doğum tarihim 18 mayıtı 25ine kadar bekledım sancım olmadı
beklesem hala beklerdim ama 41 hafta dolmuştu oyuzden acil sezaryene alındım 25inde dünyaya geldi kızım kaç haftalıksın sen şu an?

kızlar mrb bende haziran annesi olucaktım doğum tarihim 29 hazirandı ama ben 19 mayısta sezeryanla doğum yaptım biraz aceleciydik ama bebeğim çok iii şu anda 1,5 aylık oldu kızım

selam kızlar doğumdan sonra hemoroid olan var mı ????????
malesef oldum,pztsi sorcam doktora

çiş olsa razıyım bizimki kakada fışkırtıyor,hemde nerdeyse her açılışda :) üzerine işemediği kimse kalmadı :)

kıyamam onlara ben,neyse geçmiş bitmiş

:)var olmamı hiç,ben 39 3 de acil sezeryana alındım ama benimkininde gelmeye niyeti yoktu

selam kızlar doğumdan sonra hemoroid olan var mı ????????

Ben hamileyken oldumboshayallersmile

hemoroidden en çok ben çekmişimdir hatta bu nedenle sezeryan oldum. doktora gitmenize gerek yok. düzenli olarak progtolog krem ve özellikle fitil kullanın bişey kalmaz. 2 ayda neredeyse sıfırladım maşallah..

aynen ama kusan çocuğun bakımı çok zor ve tehlikeli bakalım nezaman geççek

kızlar mrb bende haziran annesi olucaktım doğum tarihim 29 hazirandı ama ben 19 mayısta sezeryanla doğum yaptım biraz aceleciydik ama bebeğim çok iii şu anda 1,5 aylık oldu kızım

Allah bağışlasın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…