Acİll.. Kızlar azÖnce bebeĞİmİn aŞırı gazı vardı Çıkartamıyordu aĞzına zİnco damlatayım dedİm 6 damla falan damladı peŞpeŞe belkİde 8 ayyy napÇam Şİmdİ bİŞey olurmu bİdaha kaŞıkla vercem Şİmdİye kadar hep aĞzına damlattım İlk defa bÖle oluyo nasıl oldu anlamadım uyuyor Şİmdİ ama ara ara uykusunda kıvranıyor
ana kucağı benim kurtarıcım oğlum gündüzleri hep onda uyuyor hele şimdi ayrı olduğumuz için onda sallayarak uyutuyorlar oğlumu en azından saatlerce kucakta dolaşmak zorunda kalmıyoruz.kızlar anakucağı kullanıyomusunuz? bizimki pek alışamadı ona ve beli boşluğa geliyor sanki oturamıyor. varmı memnun kalan kullanan?
Acİll.. Kızlar azÖnce bebeĞİmİn aŞırı gazı vardı Çıkartamıyordu aĞzına zİnco damlatayım dedİm 6 damla falan damladı peŞpeŞe belkİde 8 ayyy napÇam Şİmdİ bİŞey olurmu bİdaha kaŞıkla vercem Şİmdİye kadar hep aĞzına damlattım İlk defa bÖle oluyo nasıl oldu anlamadım uyuyor Şİmdİ ama ara ara uykusunda kıvranıyor
sizlerede günaydın kızlar, benim kızımında iki gündür huzuru yok sürekli emdikten sonra gazını çıkarırken kusuyor ve uykusunda sürekli kakasını yapıcakmış gibi ıkınıyor. zincoyuda sürekli düzenli olarak veriyorum ama sanırım vücudu alıştığı için o da fayda etmiyor şimdi ayağına sıcak su koydum belki rahatlar diye ıkıntı halinde dr. gitsemmi acaba ?
Turkiye'deyim...............:) kizim anavatanina geldi.......................
sizlerede günaydın kızlar, benim kızımında iki gündür huzuru yok sürekli emdikten sonra gazını çıkarırken kusuyor ve uykusunda sürekli kakasını yapıcakmış gibi ıkınıyor. zincoyuda sürekli düzenli olarak veriyorum ama sanırım vücudu alıştığı için o da fayda etmiyor şimdi ayağına sıcak su koydum belki rahatlar diye ıkıntı halinde dr. gitsemmi acaba ?
2aylık oldu hala günde en az 10kez kusuyor. emdikten sonra uykuda bakınırken ne zaman kusçağı belli olmuyor 1dakika yanından ayrılamıyorum. var mı aynı durumda olan. ebemize sordum kimi çocuk kusar dedi. yaşlılar kusan çocuk iyidir çabuk büyür diyor. evet ama boğulcak diye korkuyorum. artı ne koltuk kaldı ne halı ne de üst baş her yer batıyor
2aylık oldu hala günde en az 10kez kusuyor. emdikten sonra uykuda bakınırken ne zaman kusçağı belli olmuyor 1dakika yanından ayrılamıyorum. var mı aynı durumda olan. ebemize sordum kimi çocuk kusar dedi. yaşlılar kusan çocuk iyidir çabuk büyür diyor. evet ama boğulcak diye korkuyorum. artı ne koltuk kaldı ne halı ne de üst baş her yer batıyor
ben aşırı kabız oldum bundan dolayıçok kanamam oldu hatta dr. luk dahi oldum fitil ve laktüloz kullanarak rahatladım Allah yardımcın olsun çok zorrr mafoldumben
benimki şimdiye kadar 2-3 defa kustu Allaha şükür ama korkma bana da öyle demişlerdi bazı çocuklar kusar diye... sizinki kusmukla halletmiş koltukları falan bizimki de çişle :)) ne zaman altını açsak direk nereyi bulursa fışkırtıyor...
canım benim bebeğimde geceleri 3ten sonra çok ıkınıyor uyuyor uykusunda ıkınıyo sureklı hiç huzurlu değil çok üzülüyorum abah 5 te altını açıp masaj yapıyorum gazını çıkarıyoruz bıraz kakasınıda yaptırıyorum, sonrada uykusu kaçıyor tabı ama dayanmıyorum onu öle görmeye gaz yuzunden bu herhalde şu gaz olayı çok kötüymüş ya şimdi ıkı gundur kakada yapmıyo napıcam bılmıyorum bu yuzden çok ıkınıyo olabılcek udurmlar bunlar galıba stres yapmamak lazım bız strese gırdıkçe bebekler daha çok ağlarmış sakin olmalıyz dayabıldıgımız kadar en azından...
MERHABA ANNELER... ALLAH BEBEKLERINIZI SAĞLıKLı BÜYÜTMEYI NASIP ETSIN.
SIZIN ARANıZDADA VERILEN DOĞUM TARIHINDEN ÇOK SONRA DOĞUM YAPANLAR OLDU MU? BEN HAZIRAN ANNESI OLUCAKTıM AMA TEMMUZ GELDI HALA ORTADA BIŞI YOOOKbilmiyorumkismile
selam kızlar doğumdan sonra hemoroid olan var mı ????????
çiş olsa razıyım bizimki kakada fışkırtıyor,hemde nerdeyse her açılışda :) üzerine işemediği kimse kalmadı :)benimki şimdiye kadar 2-3 defa kustu Allaha şükür ama korkma bana da öyle demişlerdi bazı çocuklar kusar diye... sizinki kusmukla halletmiş koltukları falan bizimki de çişle :)) ne zaman altını açsak direk nereyi bulursa fışkırtıyor...
bezi acinca, pipi dikse, bezi kapat bekle biraz, pipi sonunce rahat rahat calis o ortamda
bu arada bugun biz 2 aylik olduk, dun asilari olduk ve coook agladikama aksam ates cikmadi allahtan. biraz da ince yatirdim uzerini iyice ateslenmesine destek olmayayim diye..şutarafagitti
:)var olmamı hiç,ben 39 3 de acil sezeryana alındım ama benimkininde gelmeye niyeti yoktuMERHABA ANNELER... ALLAH BEBEKLERINIZI SAĞLıKLı BÜYÜTMEYI NASIP ETSIN.
SIZIN ARANıZDADA VERILEN DOĞUM TARIHINDEN ÇOK SONRA DOĞUM YAPANLAR OLDU MU? BEN HAZIRAN ANNESI OLUCAKTıM AMA TEMMUZ GELDI HALA ORTADA BIŞI YOOOKbilmiyorumkismile
selam kızlar doğumdan sonra hemoroid olan var mı ????????
Ben hamileyken oldumboshayallersmile
canım aynısından bendede var canım, omzuma almaya korkuyorum artık her emmeden sonra muhakkak kusuyor, ekşimiş yoğurt gibi gunde 3- 4 kez üst değişiyoruz kızımla sadece kendını değil benıde halıyıda koltuğuda batırıyor elımde ıslak mendıl bez dolaşıyorum öle
ama kokulcak bişe yok fazlasını atıyo çabuk gelişir dıyolar aıştım ben artık başta panık yapıyodum sende sıkma canını bazı bebekler böle kusmuklu oluyo işte:))
kızlar mrb bende haziran annesi olucaktım doğum tarihim 29 hazirandı ama ben 19 mayısta sezeryanla doğum yaptım biraz aceleciydik ama bebeğim çok iii şu anda 1,5 aylık oldu kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?