ben sezaryen oldum ona ragmen birazcik oldu ama o kadar zaman sonra degdi valla umursama
40 ından nezman sonr başladınız canımbende sezeryanlıyım 40mız doldu ama korku var sızlıyo bıraz malum bölge....
bize bir sponsor lazım :) yada bez bursu vermezlermi :)allahtan mama masrafımız yok,yooksa babamız çekerdi iflas bayrağını :)
selam hanımlar;
bende hem kabızlık hemde basur oldu...inşallah geçer,
benim kızımında özellikle çok hızlı emdiğinde süt genzine kaçıyor Allah tan hemen öksürüyor ve temizliyor genzini...
bebek telsizi kullanıyor musunuz?ben daha almadım,evim 2 katlı yatak odalarımız yukarıda,mutfak ve oturduğumuz yer alt katta,ben beşiğinde yatsın ama bırakamıyorum:))))telsiz alacağım hangisi iyi karar veremedim...
yaa birşey soracağım ama biraz özel,,,
40 ımız bitti ve doktorumuz cinsel ilişki için okey verdi ama nedense ben hiç istemiyorum,
nedense korkuyorum,aranızda benim gibi olan var mı?
valla kizlar ugrasmayin bebeklerin popolariyla derim ben, kaka sayisinin azalmasi ve haftada 1 kaka normal dedi doktorum...
benim derdim tirnaklarla, duzgun kesiyorum ama hep bi sivrilik kaliyor oglan surekli yuzunu ciziyor, artik eldiven de takmak istemiyorum, uykudan uyanip eldiven emiyor yoksa..
kagit torpuyle torpulemeyi denedim onu da beceremedim, sanirim ben beceremiyorum neyse
ya kizlar bebekleri nasil ortuyorsunuz, benimki cok hareketlendi incecik pikesini ittiriyor ayaklariyla, ya da yuzune dogru getiriyor, endiseleniyorum artik agzini burnunu kapayacak diye.
genelde rahatim cogu konuda ama bi su tirnak bi be ortu meselesi canimi sIkIyor
ben örtmüyorum ama burası çok sıcak zaten, kolsuz şort tulumla yatıyor, dediğin gibi örtsem de tepişip açıyor zaten :)) sadece karnına bir yelek falan koyuyorum yetiyor..
tırnak bizde sorun olmadı, törpü yapmıyorum ama çizmiyor yüzünü
yaa birşey soracağım ama biraz özel,,,
40 ımız bitti ve doktorumuz cinsel ilişki için okey verdi ama nedense ben hiç istemiyorum,
nedense korkuyorum,aranızda benim gibi olan var mı?
canım zor bir sürecin ardından bu tür kaygı ve korkular çok normal.en kısa süre içinde beyin gücünle atlatabilirsin.sonuçta doğum sonrası ultrason yaptırmışsındır,korkunun yersiz olduğunu düşünmeye çalış.
ben de birazcik korkuyordum, ama cok iyi geldi valla
hehehee bende bu akşam açılışı yapmayı düşünüyordum, ağrı sızı olmadı demi canımcım? tırsıom vallah.eyvahedigeldismile
ben sezaryen oldum ona ragmen birazcik oldu ama o kadar zaman sonra degdi valla umursama
bende korkuyorum 40 ında doktora gittiğimde muayne olamadım,doktora dedim bu saatten sonra vajinismus olmam değil mi?yok dedi,kayganlaştırıcı kullan dedi,doğumdan sonra vajinal kuruluk olmasıda normalmiş...
40 ından nezman sonr başladınız canımbende sezeryanlıyım 40mız doldu ama korku var sızlıyo bıraz malum bölge....
44 du galiba, eslere uygun dille anlatiniz, centilmen olsunlar
al benden de o kadar, hem korkuyorum hem de istemiyorum..
ben 20 günlükken falan eldiveni çıkardım bir iki defa çizdi yüzünü şimdi çizmiyor :)
herkese günaaayyydııınnn a.s.
gunaydin :)
ben de body ve sortla yatiriyorum, ama sanirim cozum buldum ince bir uyku tulumu alacagimm icine koyacagim sadece kolsuz bodyle
ben kesmeyi beceremiyorum heralde, gecen gun gozunun icine soktu parmagini cekti sonra aglamaya basladi
bu arada tesekkurler, yine firlatsa da en cok onu tutuyor, chicco kaucuk
valla kizlar ugrasmayin bebeklerin popolariyla derim ben, kaka sayisinin azalmasi ve haftada 1 kaka normal dedi doktorum...
benim derdim tirnaklarla, duzgun kesiyorum ama hep bi sivrilik kaliyor oglan surekli yuzunu ciziyor, artik eldiven de takmak istemiyorum, uykudan uyanip eldiven emiyor yoksa..
kagit torpuyle torpulemeyi denedim onu da beceremedim, sanirim ben beceremiyorum neyse
sevindim az da olsa beğenmesine :) benimki bayılıyor emziğe ama sonra vazgeçirmenin yollarını arayacağız :)) geçen gün 4 yaşlarında falan bir erkek çocuğu gördüm emzikle geziyordu sokakta, çok şirindi ama fazla o kadarı da :ecrin_bebek:
hangi tip makas kullanıyorsun ben normal tırnak makası değil de et makası gibi olanla kesiyorum pek sivrilik kalmıyor ben de becermiyorum aslında sadece küt kesiyorum..
ben doğduğuda 1 hafta taktım eldiveni birdaha hiç takmadım zaten yaz sıkılıyo çocuk eldivenden.bende törpülüyorum ama çok çabuk kırılıyo tırnakları daha çok sertleşmediiği için oyüzden çiziyor.
günaydın kızlar, bebeğinizin yüzünde isilik çıktımı ve ne kadar sürdü bizim kızın kırmızı suratı 10 gundur geçmedi...
günaydın kızlar, bebeğinizin yüzünde isilik çıktımı ve ne kadar sürdü bizim kızın kırmızı suratı 10 gundur geçmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?