2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kizlar bebekleri nasil ortuyorsunuz, benimki cok hareketlendi incecik pikesini ittiriyor ayaklariyla, ya da yuzune dogru getiriyor, endiseleniyorum artik agzini burnunu kapayacak diye.
genelde rahatim cogu konuda ama bi su tirnak bi be ortu meselesi canimi sIkIyor

bize bir sponsor lazım :) yada bez bursu vermezlermi :)allahtan mama masrafımız yok,yooksa babamız çekerdi iflas bayrağını :)

benimki de çok çişli kakalı, günde 8-9 bez gidiyor artı bizim mama masrafı da var, sponsora cidden ihtiyacım var :))

ben de istiyorum bebek telsizi, önce çok gereksiz diyordum ama ihtiyaçmış gerçekten hele kendi odasına geçince iyice gerekecek. kullanıp memnun kalanlar marka tavsiyesi yapar mısınız ?

yaa birşey soracağım ama biraz özel,,,
40 ımız bitti ve doktorumuz cinsel ilişki için okey verdi ama nedense ben hiç istemiyorum,
nedense korkuyorum,aranızda benim gibi olan var mı?

al benden de o kadar, hem korkuyorum hem de istemiyorum..

ben 20 günlükken falan eldiveni çıkardım bir iki defa çizdi yüzünü şimdi çizmiyor :)

herkese günaaayyydııınnn a.s.

ben örtmüyorum ama burası çok sıcak zaten, kolsuz şort tulumla yatıyor, dediğin gibi örtsem de tepişip açıyor zaten :)) sadece karnına bir yelek falan koyuyorum yetiyor..
tırnak bizde sorun olmadı, törpü yapmıyorum ama çizmiyor yüzünü

gunaydin :)
ben de body ve sortla yatiriyorum, ama sanirim cozum buldum ince bir uyku tulumu alacagimm icine koyacagim sadece kolsuz bodyle
ben kesmeyi beceremiyorum heralde, gecen gun gozunun icine soktu parmagini cekti sonra aglamaya basladi

bu arada tesekkurler, yine firlatsa da en cok onu tutuyor, chicco kaucuk

yaa birşey soracağım ama biraz özel,,,
40 ımız bitti ve doktorumuz cinsel ilişki için okey verdi ama nedense ben hiç istemiyorum,
nedense korkuyorum,aranızda benim gibi olan var mı?

ben de birazcik korkuyordum, ama cok iyi geldi valla

hehehee bende bu akşam açılışı yapmayı düşünüyordum, ağrı sızı olmadı demi canımcım? tırsıom vallah.eyvahedigeldismile

ben sezaryen oldum ona ragmen birazcik oldu ama o kadar zaman sonra degdi valla umursama

bende korkuyorum 40 ında doktora gittiğimde muayne olamadım,doktora dedim bu saatten sonra vajinismus olmam değil mi?yok dedi,kayganlaştırıcı kullan dedi,doğumdan sonra vajinal kuruluk olmasıda normalmiş...

40 ından nezman sonr başladınız canım bende sezeryanlıyım 40mız doldu ama korku var sızlıyo bıraz malum bölge....

44 du galiba, eslere uygun dille anlatiniz, centilmen olsunlar

al benden de o kadar, hem korkuyorum hem de istemiyorum..

ben 20 günlükken falan eldiveni çıkardım bir iki defa çizdi yüzünü şimdi çizmiyor :)

herkese günaaayyydııınnn a.s.

anlattıklarınızın hepsini bende yaşadım. bir gün daha 10gün olmuştu doğum yapalı ped kullanmaktan sıkılınca tampon koymayı denedim. çok canım acıdı gözlerimden yaş geldi. ama sordum normalmiş daha 10 gün olmuştu doğum yapalı. bide biz hamilelikte de ara vermiştik açılışı yaptık 42.günde kuruluk oluyor ama çok canım acımadı. ama eskisi gibi de olmadı yavaş yavaş nazik olsunlar beyler bir süre sonra acıması geçiyormuş zaten

sevindim az da olsa beğenmesine :) benimki bayılıyor emziğe ama sonra vazgeçirmenin yollarını arayacağız :)) geçen gün 4 yaşlarında falan bir erkek çocuğu gördüm emzikle geziyordu sokakta, çok şirindi ama fazla o kadarı da :ecrin_bebek:
hangi tip makas kullanıyorsun ben normal tırnak makası değil de et makası gibi olanla kesiyorum pek sivrilik kalmıyor ben de becermiyorum aslında sadece küt kesiyorum..

ben doğduğuda 1 hafta taktım eldiveni birdaha hiç takmadım zaten yaz sıkılıyo çocuk eldivenden.bende törpülüyorum ama çok çabuk kırılıyo tırnakları daha çok sertleşmediiği için oyüzden çiziyor.

hem citcit var hem de normal bebek makasi chicconun ikisiyle de deniyorum :)

evet haklisin can da sIkIliyor cok hem elleri yapis yapis cikiyor icinden kendi beceriksizligimi ona odetiyorum hain anne

benım oglanında hala duruyo eldıvenlerı bızım ev serın cıkarınca buz gıbı oluyo hemde can gıbı cızıyo heryerını ozellıkle gaz sancısı varsa sacını basını yolluyo resmen bende cıkarmak ıstıyorum artık eldıvenı ellerı bembeyaz kaldı cocugun

benım oglanında hala duruyo eldıvenlerı bızım ev serın cıkarınca buz gıbı oluyo hemde can gıbı cızıyo heryerını ozellıkle gaz sancısı varsa sacını basını yolluyo resmen bende cıkarmak ıstıyorum artık eldıvenı ellerı bembeyaz kaldı cocugun

günaydın kızlar, bebeğinizin yüzünde isilik çıktımı ve ne kadar sürdü bizim kızın kırmızı suratı 10 gundur geçmedi...

günaydın kızlar, bebeğinizin yüzünde isilik çıktımı ve ne kadar sürdü bizim kızın kırmızı suratı 10 gundur geçmedi...

canım su sıvılce gıbı olanları soruyosan bastan oldu 1 hafta kadar sonra gectı

sımdı de oglumun gozlerı akıyor ve kanlandı o da gözü üşütmekten oluyormus o kadar dıkkat edıyoruz ama 2 gun dısarı cıkmıstık arabdan ınıp bınerken bıle oluyo demekkı bırde nazar degıyo cocuklara kadının tekı hastanede zeytın gözlü dedi onun arkasına oldu resmen.daha oncede bır gozu olmustu 2-3 gunde gecmıstı ınsallah buda gecer:Saruboceq:

çok kalın giydirme canım birde sürekli sil yüzünü geçer.bizim kızın heryerinde çıkmiştı terleyen yerlerinde çıkıyo.sürekli göğsüme değiyo ya yüzü terliyodu şimdi geçti.

kızlar sılam bugün tam 2 aylık.. zor günlerdi ama geçti. bir gülüşü herşeye değer. ağulaması gülmesi herşeyi unutturdu bana..gezmeyede başladık. tam çıkacaktık uyudu cadı.uyanmasını beklerken nete gireyim dedim. arkadaşlar lohusalık sonrası ilişkiyi sormuşlar benim 42.gündü sanırım batma hissi oldu. canım yandı.sanki dikişler batıyormuş gibi.ama 2-3 gün sonra geçmişti.. doğum sonrası kilolar ne almede ben 10 kilo verdim halen 10 kilo var.. süt olsun diye tiksine tiksine yiyorum.anne olmak ne zormuş

selammm bizim oğlan fena alıştı sallanan hamak tarzı beşiklere kızlar başka türlü uyumuyo ya nasıl uyutuyosunuz sizsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…