selammm bizim oğlan fena alıştı sallanan hamak tarzı beşiklere kızlar başka türlü uyumuyo ya nasıl uyutuyosunuz sizsempatiksalakcinni
canım benim bebeğimde geceleri 3ten sonra çok ıkınıyor uyuyor uykusunda ıkınıyo sureklı hiç huzurlu değil çok üzülüyorum abah 5 te altını açıp masaj yapıyorum gazını çıkarıyoruz bıraz kakasınıda yaptırıyorum, sonrada uykusu kaçıyor tabı ama dayanmıyorum onu öle görmeye gaz yuzunden bu herhalde şu gaz olayı çok kötüymüş ya şimdi ıkı gundur kakada yapmıyo napıcam bılmıyorum bu yuzden çok ıkınıyo olabılcek udurmlar bunlar galıba stres yapmamak lazım bız strese gırdıkçe bebekler daha çok ağlarmış sakin olmalıyz dayabıldıgımız kadar en azından...
benimkinin de kaçıyo tıkanıyo bazen çok endişe ediyorum ama güçlü çekiyolr artık ondan oluyo sanırım.selam annişle ropuyorumnanaktan
kızlar bişey sorucam bebeğiniz emerken genzine kaçıyomu benimki öksürüyo boğulacak gibi oluyo son zamanlarda hep neden oluyorki
şakkıdı
elifde kucaktan başka yerde uyumuyordu şimdi zorla ayağa alıştırdım neyapayım belim kırılıyodu yaa.
nidah'cım ana kucağının içine küçük yastık koy canım kaymaz ozaman aşağı ben öyle yaptım uyuyuncada almıyorum bazen beşiğine rahat oluyo .
45 dakika mı :) bizimki zaten her saat başı emiyor,15 dakika emdiğini düşünürsek her seferinde,zaten emdikten 45 dakika sonra tekrar emiyor :)emzirmeden sonra yaklasik bi 45 dakika uyanik tutun, konusun sarki soyleyin, oynayin. esnemeye baslayinca, gozlerini ovmaya baslayinca dogru besigine koyun, dalana kadar yaninda bekleyin, sizlanirsa almiyorum ben, cok aglarsa alip kucagimda sakinlestirip yine koyuyorum besigine..kendi kendine uykuya dalmayi ogrenmeliler.
bir deneyin her uykuda olmasa da bazilarinda basari kaydettim ben..
45 dakika mı :) bizimki zaten her saat başı emiyor,15 dakika emdiğini düşünürsek her seferinde,zaten emdikten 45 dakika sonra tekrar emiyor :)
45 dakika mı :) bizimki zaten her saat başı emiyor,15 dakika emdiğini düşünürsek her seferinde,zaten emdikten 45 dakika sonra tekrar emiyor :)
selm kızlar bızde ramazan bayramından sonra bı yerlere gıtmeyı dusunuyoruz.kızım o zamana 4 ayını bıtırıyo ınsallah.daha kolay olur suan hıcbıyere gıdemem.
kızlar bugün bebek arabası aldık dünya varmış.. dışarda yemek bile yiyebildik rüya gibi :) pek sevdi arabasını.. alır almaz kullanmaya başladık.. artık sabah ve akşam saatlerinde dışarı çıkabiliriz.. tatile gitmicez zaten emiyoo.. 2 saatte bir emiyo benim kızım.. havuza gidelim desek oda yine emdiği için memelere mikrop geçer sonrada bebeğe tabi.. onuda riske atamıyoruz.. en iyisi her fırsatta piknik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?