2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şakkıdı
selammm bizim oğlan fena alıştı sallanan hamak tarzı beşiklere kızlar başka türlü uyumuyo ya nasıl uyutuyosunuz sizsempatiksalakcinni

elifde kucaktan başka yerde uyumuyordu şimdi zorla ayağa alıştırdım neyapayım belim kırılıyodu yaa.

benim bebişimde aynen gece 3ten sonra başlıyor ıkınmalara uykusunda inler gibi tabi o öyleyken ben uyuyamıyorum altını açıyorum bazen öyle bırakıyorum rahatlıyo biraz..

selam annişle ropuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam bebeğiniz emerken genzine kaçıyomu benimki öksürüyo boğulacak gibi oluyo son zamanlarda hep neden oluyorki
benimkinin de kaçıyo tıkanıyo bazen çok endişe ediyorum ama güçlü çekiyolr artık ondan oluyo sanırım.
şakkıdı

elifde kucaktan başka yerde uyumuyordu şimdi zorla ayağa alıştırdım neyapayım belim kırılıyodu yaa.

ayağa da alışmıyo vala canım kaafayı sıyırcam yakında. ana kucağını deniyorum sallarken kayıyo aşağı çocuk o da olmadıkaydirigubbakcemile

nidah'cım ana kucağının içine küçük yastık koy canım kaymaz ozaman aşağı ben öyle yaptım uyuyuncada almıyorum bazen beşiğine rahat oluyo .

emzirmeden sonra yaklasik bi 45 dakika uyanik tutun, konusun sarki soyleyin, oynayin. esnemeye baslayinca, gozlerini ovmaya baslayinca dogru besigine koyun, dalana kadar yaninda bekleyin, sizlanirsa almiyorum ben, cok aglarsa alip kucagimda sakinlestirip yine koyuyorum besigine..kendi kendine uykuya dalmayi ogrenmeliler.
bir deneyin her uykuda olmasa da bazilarinda basari kaydettim ben..

45 dakika mı :) bizimki zaten her saat başı emiyor,15 dakika emdiğini düşünürsek her seferinde,zaten emdikten 45 dakika sonra tekrar emiyor :)

kızlar tatile gidecekmisiniz? ben çok kararsız kaldımm. evde çok sıkıldım ama bebişte çok küçük ne yapcammmm

biz ramazan bayramında düşünüyoruz tatil olayını bebiş bıraz toparlansın dıye ınsallah gıdebılırız o da en yakın yer olan amasraya.daha uzun yola cıkamam sımdı bıle bı yere gıderken yoruluyo huysuzlanıyo gıttıgımız gun.

kızlar arabada bebısler varken cam acıyor musunuz?bız dusuk ayarda ayak kısmına dogru klımayı acıyoruz yoksa cok sıcak sız nasıl yapıyorsunuz?

45 dakika mı :) bizimki zaten her saat başı emiyor,15 dakika emdiğini düşünürsek her seferinde,zaten emdikten 45 dakika sonra tekrar emiyor :)

biraksam can da butun gun emer. ama oyle olunca tam doyurmadan bitiriyor ogununu ve uykular da sapitiyor. ben 3 saatlik duzen oturtmaya calisiyorum artik

selm kızlar bızde ramazan bayramından sonra bı yerlere gıtmeyı dusunuyoruz.kızım o zamana 4 ayını bıtırıyo ınsallah.daha kolay olur suan hıcbıyere gıdemem.

selm kızlar bızde ramazan bayramından sonra bı yerlere gıtmeyı dusunuyoruz.kızım o zamana 4 ayını bıtırıyo ınsallah.daha kolay olur suan hıcbıyere gıdemem.

evet şuan çok küçükler bizde bayramdan sonra istanbula gitmeyi düşünüyoruz hem biraz toparlanmış olurlar.

arabada da tek cam açılıyo cereyan yapmıyo ozaman yada klima cama vurunca birşey olmuyor..

kızlar bugün bebek arabası aldık dünya varmış.. dışarda yemek bile yiyebildik rüya gibi :) pek sevdi arabasını.. alır almaz kullanmaya başladık.. artık sabah ve akşam saatlerinde dışarı çıkabiliriz.. tatile gitmicez zaten emiyoo.. 2 saatte bir emiyo benim kızım.. havuza gidelim desek oda yine emdiği için memelere mikrop geçer sonrada bebeğe tabi.. onuda riske atamıyoruz.. en iyisi her fırsatta piknik :)

arabada bızde tek acıyoruz yoksa cok sıcak gercekten cereyan yapmadıktan sonra sorun olmaz bence

ben de istiyorum bebek telsizi, önce çok gereksiz diyordum ama ihtiyaçmış gerçekten hele kendi odasına geçince iyice gerekecek. kullanıp memnun kalanlar marka tavsiyesi yapar mısınız ?

Bana bir arkadaşım bekonun telsizini verdi kızı büyüdü artık kullanmıyorlar, ben çok memnunum. Mutfakta iş yaparken falan çok rahat oluyor, yoksa gözümün önünde olsun duymam diye korkuma ana kucağına yatırıp ordan oraya taşıyordum oğlumu.

bende araba almamıştım küçük daha seneye alırız diye baktım olmuyo hemen gittik aldık senin gibi alır almaz bindi ve gezdik süperdi doğumdan sonra ilk kez bu kadar rahat ettim diyebilirim.demekkii şartmış.

bizimki ana kucağında durmuyo bi tek uzun yolda bağlıyoruz ,dışarda arabasında geziyo ,sürerken uyuyo biz durunca uyanıyo :)) babası bi de kanguru almıştı ,geçen kangurusuyla bakkala gittiler,durdu içinde sızlanmadan ama kısa süreli koyduk daha küçük

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.ben çok fena grip oldum:sinifsinif: oğluşuma da bulaştırmaktan korkuyorum tekim uzakta duramıyorum dilerim hemen iyileşirim..

bu arada kanguru kaç aylıktan itibaren kullanılıyo...almak istiyorumda..arabamdan çok memnunum amatek başıma dışarı çıkmak sorun oluyo çocuk kucamda kapatamıyorum arabayı..ee duraktada her zaman birine denk gelemiyorum kanguru rahat olur gibi geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…