slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.ben çok fena grip oldum:sinifsinif: oğluşuma da bulaştırmaktan korkuyorum tekim uzakta duramıyorum dilerim hemen iyileşirim..
arabada bızde tek acıyoruz yoksa cok sıcak gercekten cereyan yapmadıktan sonra sorun olmaz bence
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.ben çok fena grip oldum:sinifsinif: oğluşuma da bulaştırmaktan korkuyorum tekim uzakta duramıyorum dilerim hemen iyileşirim..
bu arada kanguru kaç aylıktan itibaren kullanılıyo...almak istiyorumda..arabamdan çok memnunum amatek başıma dışarı çıkmak sorun oluyo çocuk kucamda kapatamıyorum arabayı..ee duraktada her zaman birine denk gelemiyorum kanguru rahat olur gibi geldi
bu arada kanguru kaç aylıktan itibaren kullanılıyo...almak istiyorumda..arabamdan çok memnunum amatek başıma dışarı çıkmak sorun oluyo çocuk kucamda kapatamıyorum arabayı..ee duraktada her zaman birine denk gelemiyorum kanguru rahat olur gibi geldi
selam kızlar,dün ilk kez zinco kullandım,4damla,devrim akşam 9dan sabah 7e kadar uyudu,tabi 2saatte bir emdi ama emerken bile uyuyordu,bir zararı olmaz değilmi?bir daha vermeyi düşünmüyorum,korktum açıkcası,gündüzde sürekli emip uyudu,sadece sabah 7ile 8arası uyanıktı,agular felan yaptı,ayakta salladığım devrim gitti resmen
selam kızlar,dün ilk kez zinco kullandım,4damla,devrim akşam 9dan sabah 7e kadar uyudu,tabi 2saatte bir emdi ama emerken bile uyuyordu,bir zararı olmaz değilmi?bir daha vermeyi düşünmüyorum,korktum açıkcası,gündüzde sürekli emip uyudu,sadece sabah 7ile 8arası uyanıktı,agular felan yaptı,ayakta salladığım devrim gitti resmen
KIZLAR BEN HEM anakucagı hem sallanan (HAMAK BEŞİK) hem normal oyun parkı beşik aldım yinede benim yanımda uyuyor sıpa:) sabaha kadar beraber uyuyoruz. gaz ilacı vermezsem huysuz oluyor. ve gunduz hiç uyumuyor ben sap simplex veriyorum ve duzenli yatıyoor. dr a sordum cok mu uyuyor bebegim diye nekadar uyursa okadar iyi dedi gunduz uykusu da cok onemli dedi yani gaz ilacı veripde bebişi uyuyanlar uzulmek yerine sevinsin:) kanguru meselesine gelince benim bebişimin normal kanguruda bacakları agırıyor herhalde cunku huysuzluk yapıp aglıyor aldım ama kullanmadım bende baby sling aldım dısarı cıkınca mısıl mısıl uyuyr cokda rahat bebek arabası var ama genelde arabasız cıkıyoruz arabayla cıkınca sıpam uyumuyor ... ve arabayı tasımak şimdilik bana zor geliyor yanımda biri sart oluyor. ama baby slingle cok rahatım vallahi...
bi sorum olcak anneler özel ama biraz ilişkiye kaçıncı gün girdiniz kırkımız çıktı bizim ama biraz tedirginim bu konuda normal dogum yaptım dikişler olunca korkuyorum
canım bende de var babysling ama ben içine koyduğuğmda poposu dışarı fışkırıyor gibi nasıl anlatıyım düz duramıyor içinde popopsu bütün yükü sütüne alıyormuş gibi oluyor ben mi beceremiyorum hiç rahat etmiyor içinde ben de kanguruda rahat edemez diye almıştım ama şimdi 3aylık olsak da kanguruya geçsek diye bekliyorumKIZLAR BEN HEM anakucagı hem sallanan (HAMAK BEŞİK) hem normal oyun parkı beşik aldım yinede benim yanımda uyuyor sıpa:) sabaha kadar beraber uyuyoruz. gaz ilacı vermezsem huysuz oluyor. ve gunduz hiç uyumuyor ben sap simplex veriyorum ve duzenli yatıyoor. dr a sordum cok mu uyuyor bebegim diye nekadar uyursa okadar iyi dedi gunduz uykusu da cok onemli dedi yani gaz ilacı veripde bebişi uyuyanlar uzulmek yerine sevinsin:) kanguru meselesine gelince benim bebişimin normal kanguruda bacakları agırıyor herhalde cunku huysuzluk yapıp aglıyor aldım ama kullanmadım bende baby sling aldım dısarı cıkınca mısıl mısıl uyuyr cokda rahat bebek arabası var ama genelde arabasız cıkıyoruz arabayla cıkınca sıpam uyumuyor ... ve arabayı tasımak şimdilik bana zor geliyor yanımda biri sart oluyor. ama baby slingle cok rahatım vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?