2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arabada bızde tek acıyoruz yoksa cok sıcak gercekten cereyan yapmadıktan sonra sorun olmaz bence

bizde arabada tek camı açıyoruz klima yerine. ceyran yapmadıkça bencede sorun olmaz.

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.ben çok fena grip oldum:sinifsinif: oğluşuma da bulaştırmaktan korkuyorum tekim uzakta duramıyorum dilerim hemen iyileşirim..

çok geçmiş olsun canım atlatırsın hemen inş.

çok saolun kızlarrrr. inş hemen toparlanırım..bu arada oğluşuma bikaç resimden albüm yaptım yeni çok resmi var ama boyutu küçülmüyo bi türlü tlfnumdan çektiklerimi ekledim..bakmak isteyenler arkadaşlık yollarsa eklerim..opuyorumnanaktan

bu arada yarın evlilik yıldönümüm...1 sene oldu bileee..bizim 2.5 aylık kuzumuz var üstelik..kaydirigubbakcemile3...hasta olmasam hazırlanırdım ama bide herifimi hasta etmiyem..aklinialirimsmile

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.ben çok fena grip oldum:sinifsinif: oğluşuma da bulaştırmaktan korkuyorum tekim uzakta duramıyorum dilerim hemen iyileşirim..

geçmiş olsun şekerim,4 aylıkken falan kullanılır sanırım şimdi bile oluyo

ant cnm öncelikle geçmiş olsu. kanguruyu ben kullanıyorum şuanda rahatlıkla kullanabilirsin sende. özellikle markete giderken falan çok iyi oluyorkaydirigubbakcemile2

selam kızlar,dün ilk kez zinco kullandım,4damla,devrim akşam 9dan sabah 7e kadar uyudu,tabi 2saatte bir emdi ama emerken bile uyuyordu,bir zararı olmaz değilmi?bir daha vermeyi düşünmüyorum,korktum açıkcası,gündüzde sürekli emip uyudu,sadece sabah 7ile 8arası uyanıktı,agular felan yaptı,ayakta salladığım devrim gitti resmen

korkma canım hiç bişey olmaz ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum uyku düzeni maşallah benim kızın yerine geldi çocuk uykusunu aldığı için keyfi yerinde oluyor telaşlanma sen sürekli uyanık olduğuna alışkın olduğun için uyuması seni telaşlandırmıştır

zinco bende kullanmıştım hiç bi etkisini görmedim gaz olayı aynen devam.. seninkine baya yaramış:)

canım çok geçmiş olsun, bol bol ıhlamur iç ilaçkullanılamadığı için zor atlatılıyor.

nidah, zinco benim kızada çok yaradı maşallah gazını kolay çıkar dığı için uykularıda çok rahat

(böyle dedim ya benim kız bu akşam uyumazmış kaydirigubbakcemile3)

bende ne zaman iyi uyuyor desem devrim o gece uyumaz
canım bişey daha sorcam,ishal gibi sürekli kaka yaptı ve bağırsak tembelliğine yol açarmı zinco

KIZLAR BEN HEM anakucagı hem sallanan (HAMAK BEŞıK) hem normal oyun parkı beşik aldım yinede benim yanımda uyuyor sıpa:) sabaha kadar beraber uyuyoruz. gaz ilacı vermezsem huysuz oluyor. ve gunduz hiç uyumuyor ben sap simplex veriyorum ve duzenli yatıyoor. dr a sordum cok mu uyuyor bebegim diye nekadar uyursa okadar iyi dedi gunduz uykusu da cok onemli dedi yani gaz ilacı veripde bebişi uyuyanlar uzulmek yerine sevinsin:) kanguru meselesine gelince benim bebişimin normal kanguruda bacakları agırıyor herhalde cunku huysuzluk yapıp aglıyor aldım ama kullanmadım bende baby sling aldım dısarı cıkınca mısıl mısıl uyuyr cokda rahat bebek arabası var ama genelde arabasız cıkıyoruz arabayla cıkınca sıpam uyumuyor ... ve arabayı tasımak şimdilik bana zor geliyor yanımda biri sart oluyor. ama baby slingle cok rahatım vallahi...

kızlar bugün kırkımız çıktı babamız bizi gezdirdi cok güzel gecti günümüz oğlumuza bebek arabası aldık ne rahat oldu mışıl mışıl uyudu yavrum içinde

bi sorum olcak anneler özel ama biraz ilişkiye kaçıncı gün girdiniz kırkımız çıktı bizim ama biraz tedirginim bu konuda normal dogum yaptım dikişler olunca korkuyorum

bende baby sling düşünüyodum ama benim oğlan çok terliyo onun içinde de terlermi die tereddütteyim..puset ve arabasında bile sırtı ter oluyo..sizde varmı terleme

bi sorum olcak anneler özel ama biraz ilişkiye kaçıncı gün girdiniz kırkımız çıktı bizim ama biraz tedirginim bu konuda normal dogum yaptım dikişler olunca korkuyorum

canım kırkınız hayırlı olsun...istediğin gün ilişkiye girebilirsin zaten dr.a kontrolüne gittinmi bilmiyorum ama dr.un dikişler iyileşmiş derse korkmana gerek yok...

canım bende de var babysling ama ben içine koyduğuğmda poposu dışarı fışkırıyor gibi nasıl anlatıyım düz duramıyor içinde popopsu bütün yükü sütüne alıyormuş gibi oluyor ben mi beceremiyorum hiç rahat etmiyor içinde ben de kanguruda rahat edemez diye almıştım ama şimdi 3aylık olsak da kanguruya geçsek diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…