2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende babyslingi çok düşündüm halada düşünüyorum hangi modelden aldınız buarada ben kanguru kullanıyorum andadakızım uyuyunca zor oluyor

kızlar günaydın ;
ben malesef işe başladım tabi iki gözüm iki çeşme durumundayım.
stresten olsa gerek sütüm azalıyor gibi , cumartesi ve pazar süt sağma antremanları yaptım. ama sütüm yetmezse mama takviyesi yapmak zorunda kalacagım. sizce hangi mamayı kullanmalıyım ?

günaydın canım Allah kolaylık versın ben de 1 ay sonra aynı durumda olacagım senınle benım bebıs zaten 1 kilodan az aldı 1 ayda o yuzden ben ıse baslayınca buyuk ıhtımalle mamaya baslıycam sütüm okadar cok degıl sımdıden sagıp koyamıyorum oyuzden.mılupa aptamıl almayı düsünorum ben bakalım

Saol canım , Allah sana da kolaylık ve sabır versin.Zor bir durum gerçekten , kızımla ayrılmaya hazırlamamıştım kendimi bir anda gerçekle yüzleşince toparlayamadım .Hareketleri gözümün önünden gitmiyor , doğal olarakta aglamaktan bitap düştüm.üzüldükçe sütüm azalıyor üstüne birde sigaraya başladım ..

sen bari şimdiden beyin olarak hazırla kendini.en azından el kadar bebeklerimizi bırakıp gittigimizde birde kendimizi hasta etmeyelim

canım öncelikle allah yardımcın olsun diyorum..herşeybebeklerimiz için napalım..bende mama takviyesi yapıyorum aptamil 1 kullanıyoruz oğlum severek içiyo..bu arada sakınnnnn sigara yok sütünlü bebişe geçiyo annesi yazık ona..

bugün evlilik yıldönümün ama hastalıktan bitik durumdayım üstünü herifimede geçmiş..oğlum kaldı bi ama onada geçermiş emzirdiğim için...mafoldumben...bugün antibiyotik kullanmaya başladım..off bari ilacı çok kullanmama gerek kalmadan geçseyaa...kuzum benim yüzümden hastalanırsa çok kötü olurum..:sinifsinif:

bide üstünü dr.dönüşü apartmanın giriş merdiveninde ayağım takıldı oğluşta kucağımda dizlerimle destek aldım allahtan oğluşumun bacağını bacağımla merdiven arasına sıkıştırdım sandım aklım gitti ama o mışıl mışıl uyumaya devam etti verilmiş sadakamız varmış valla eşime al bi kutu çikolata dağıt çocuklara dedim..

geçmiş olsun ant'cim verilmiş sadakanız varmış allah kazalardan korusun. bir hafta önce bende çok kötü hastaydım hiç ilaç kullanmadan ıhlamur,zencefil,tarçın ve limonlu çay demledim günde 4-5 bardak içtim çabuk atlattım ve bebişimede geçmedi çok şükür sende dene canım belki sanada iyi gelir.

işe başlayacak arkadaşlar siz ne kadar rahat olursanız bebeklerinizde okadar huzurlu olurlar elbetteki aklımız,kalbimiz bebeklerimizde ama sütümüzün kesilmemesi için kendimizi strese sokmamalıyız. bizim oğlumla ayrı 2.ci haftamız şükürler olsun şimdilik bir sıkıntı yok umarım sizlerde kısa zamanda alışırsınız.

kızlar merhaba;

benim fıstığm elini emmeye başladı gece cuk cuk sesleriyle uyanıyorum normal mi?? annemlerdeyiz bir haftadır emzirip uyutuyorum 10 dak. sonra annem getiriyor eli ağzında gülsem mi ağlasam mı anlamadım sempatiksalakcinni

Ant sana çok geçmiş olsu hem hastalığın hemde kaza için inşallah yakışıklı oğluna geçmeden atlatırsın
bende 2 gün önce düşüyordum 2. kattakiler merdivene ayakkabıları resmen sıralamışlar yukarı çıkarken bastım yanlışlıkla yüzüstü kapaklanıyorduk ama refleksle ters döndüm benim belim sıyrıldı ama ya bebişim vursaydı ay düşüncesi bile kötü

Duam gerçekten çok zordur bebişi bu kadar küçük bırakıp işe başlamak bu süreci atlatacaksın inşallah ama sakın sigara içme lütfen
ben 1 paket sigara içen birisiydim ve hamileyken bıraktım arkadaşlarım hep doğum olunca ilk sigara arayacaksın dediler ama içmedim çünkü sütten direk bebişe gidiyormuş benden tavsiye papatya çayı iç stresi azaltıyor gerçekten

Allah kolaylık versin ;zor bir durum gerçekten bebeğin için içme sigarayı ;yerine başka birşey bul seni meşgul edecek...emzirirken bebeğine geçer nikotin annesi...

çok geçmiş olsun ANT;ayrıca tebrik ederim,ilk evlilik yıldönümüzde 3 kişisiniz;ne güzel...

çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun

geçmiş olsun canım. oğullarımızın adı aynı olduğu gibi evlilik tarihimizde aynı çıktı. bizim de bugün 4.yılımız doluyor mutluluklar...

saol canım hemen deneyeyim

saol canım allahım korrusun bütün bebişleri

çok teşekkür ederim canım..evet birde bonusumuz var

saol canım allahım korrusun bütün bebişleri

çok teşekkür ederim canım..evet birde bonusumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…