2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hanımlar. bebeginizi sadece anne sütüylemi besliyorsunuz yoksa mama takviyesi yapıyor musunuz? yapıyorsanız günde ne kadar veriyorsunuz?

ilk bir ay mama takviyesi yaptım sonra yavaş yavaş kestim mamayı şimdi çalışıyo olmama rağmen sadece anne sütü veriyorum sadece sabahları 20cc ıhlamur veriyorum.

slm.bugün benimde evlilik yıldönümüm.epey kalabalıkmışız hoşuma gitti.oğlum en büyük hediye sanırım....

canım çok geçmiş olsun, meleklerimizi rabbim her daim korur inşallah

selam hanımlar. bebeginizi sadece anne sütüylemi besliyorsunuz yoksa mama takviyesi yapıyor musunuz? yapıyorsanız günde ne kadar veriyorsunuz?

İlk bir ay dr tavsiyesiyle mama takviyesi yaptım günde 1 öğün sonra yine dr tavsiyesiyle sadece anne sütüne döndük.şimdilik anne sütü inş böle devam eder de mamaya gerek kalmaz.

ilk bir ay mama takviyesi yaptım sonra yavaş yavaş kestim mamayı şimdi çalışıyo olmama rağmen sadece anne sütü veriyorum sadece sabahları 20cc ıhlamur veriyorum.

ıhlamur neden veriyosun canım faydasını gördünmü ?

kızlar sizleri çok özledimmmmmmmmmmmm
,herkese selamlar kızlar beni unutmayın
albüme miniğimi koydum

ya kızlar kızım aglayınca oyle bı aglıyokı mosmor oluyo nefesı kesılıyo cok korkuyorum ama bı 15 dk sonra falan hıcbısey olmamıs gıbı susuyo yorulup uyuyo.sızce dr a goturmelımıyım.boyle olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…