anne sütü ve mama veriyorum canım..benim oğlan 2-2.5 saatte bir 120 cc içiyo..çokmu bilmiyorum ama napıyım önce emzirmeme rağmen doymuyo..
:)))) eee seçicez artık taliplerden bir oğlanı bin kişi ister bi kişi alırmş :))tuba çok saol orayada yazdım ama dediğim gibi kızım olsa oğluna talip olurdum..kız anaları kaçırmayın ege yi derim..
sigara yok ,lütfen cnm ben de çok stresli günler geçirdim ama başlamadım lütfen başlamakızlar günaydın ;
ben malesef işe başladım tabi iki gözüm iki çeşme durumundayım.
stresten olsa gerek sütüm azalıyor gibi , cumartesi ve pazar süt sağma antremanları yaptım. ama sütüm yetmezse mama takviyesi yapmak zorunda kalacagım. sizce hangi mamayı kullanmalıyım ?
yıldönümünüz kutlu olsun cnm bzizimki 11 temmuzda bizimde ilk yıldönümümüz olacakbugün evlilik yıldönümün ama hastalıktan bitik durumdayım üstünü herifimede geçmiş..oğlum kaldı bi ama onada geçermiş emzirdiğim için...mafoldumben...bugün antibiyotik kullanmaya başladım..off bari ilacı çok kullanmama gerek kalmadan geçseyaa...kuzum benim yüzümden hastalanırsa çok kötü olurum..:sinifsinif:
kızlar merhaba;
benim fıstığm elini emmeye başladı gece cuk cuk sesleriyle uyanıyorum normal mi?? annemlerdeyiz bir haftadır emzirip uyutuyorum 10 dak. sonra annem getiriyor eli ağzında gülsem mi ağlasam mı anlamadım sempatiksalakcinni
aynen cnm benimkde elini emiyo acayip ses çıkıyo :))
Ant sana çok geçmiş olsu hem hastalığın hemde kaza için inşallah yakışıklı oğluna geçmeden atlatırsın
bende 2 gün önce düşüyordum 2. kattakiler merdivene ayakkabıları resmen sıralamışlar yukarı çıkarken bastım yanlışlıkla yüzüstü kapaklanıyorduk ama refleksle ters döndüm benim belim sıyrıldı ama ya bebişim vursaydı ay düşüncesi bile kötü
geçmiş olsun
Duam gerçekten çok zordur bebişi bu kadar küçük bırakıp işe başlamak bu süreci atlatacaksın inşallah ama sakın sigara içme lütfen
ben 1 paket sigara içen birisiydim ve hamileyken bıraktım arkadaşlarım hep doğum olunca ilk sigara arayacaksın dediler ama içmedim çünkü sütten direk bebişe gidiyormuş benden tavsiye papatya çayı iç stresi azaltıyor gerçekten
ben bir kere kalkıyorumselam hanımlar...
geceleri bebekleriniz uyurken kaç saatte bir emziriyorsunuz?
ya kızlar kızım aglayınca oyle bı aglıyokı mosmor oluyo nefesı kesılıyo cok korkuyorum ama bı 15 dk sonra falan hıcbısey olmamıs gıbı susuyo yorulup uyuyo.sızce dr a goturmelımıyım.boyle olan varmı
kızlar sizleri çok özledimmmmmmmmmmmm
,herkese selamlar kızlar beni unutmayın
albüme miniğimi koydum
Kızlar Merhaba,
Özledim sizleri.. Pek fırsat olmuyor buraya gelmeye... İlk haftalar anneler buradayken iyiydi, şimdi bazen tuvalete gitmeye hasret kalabiliyorum :) Ağustos başına kadar yalnız bakacağım. Sonra bakıcı gelecek, Ağustos sonu gibi de işe başlıyorum. Nolurrr bu süre yavaş geçsin ve tadını çıkarayımmm. Siz de ne var ne yok?
ant geçmiş olsun canım bende bebek kucagımda yürürken cok dikkatli davranıyorum önümüzü göremeyebiliyoruz
ant öncelikle çok geçmiş olsun.bebişin sanırım 2,5 aylık (cümlemizinkini Allah bağışlasın.) bende anne sütü ve mama ile besliyorum.doktor 1. ayın sonunda bebişim 700 gr aldı diye mamaya başlattı. günde sadece 2 defa 60 ml vermemi söyledi.ihtiyacın geri kalanını anne sütüyle karşılamaya çalışıyorum.benim de bebiş şimdi 2 aylık oldu. sen 2,5 saatte bir anne sütü + 120 cc mama mı veriyorsun? yani her öğün mama veriyor musun?eğer öyleyse benim verdiğim miktar yetersiz kalıyor gibi.
:)))) eee seçicez artık taliplerden bir oğlanı bin kişi ister bi kişi alırmş :))
süpermiş vallaaa...ee tabi bizim oğlanların zamanına devir baya değişir yat kat bile istenir yani..delikafaduldendelikafadulden
yıldönümünüz kutlu olsun cnm bzizimki 11 temmuzda bizimde ilk yıldönümümüz olacak
nice senelere şimdiden..sende bendensinnn...bizimde ilk senemiz..
ıhlamur neden veriyosun canım faydasını gördünmü ?
kızlar moralim çok bozuk bugün,küçük kardeşim bodruma kata düşmüş,kolu çıkmış ve kırılmış.en kızdığım nokta ise doktorum bugün benim ameliyat günümdü,çocuğun bilinci kapalı değilse gelmem demesi,annemler gece yarısı zorla getirtmişler,küçük yerlerdede doktorlar bulundukları yerin efendisi sanıyor olması sinir bozucu.allah çocuklarımızı kaza beladan korusun ve hastanelere düşürmesin.aksi gibi oğlumda iki gündür ateşli,damla damla çişini yapmaya başladı birde sağ taraftan emzirince sağ eliyle saçlarını çok feci çekiyor olması,çekincede ağlaması.nasıl bıraktıracağım bilmiyorum,kusmada başladı.acaba doktor sivilce ilaçları zararlı değil demişti kullanmıştım.ters bir etkimi yaptı bilemiyorum.
kızlar moralim çok bozuk bugün,küçük kardeşim bodruma kata düşmüş,kolu çıkmış ve kırılmış.en kızdığım nokta ise doktorum bugün benim ameliyat günümdü,çocuğun bilinci kapalı değilse gelmem demesi,annemler gece yarısı zorla getirtmişler,küçük yerlerdede doktorlar bulundukları yerin efendisi sanıyor olması sinir bozucu.allah çocuklarımızı kaza beladan korusun ve hastanelere düşürmesin.aksi gibi oğlumda iki gündür ateşli,damla damla çişini yapmaya başladı birde sağ taraftan emzirince sağ eliyle saçlarını çok feci çekiyor olması,çekincede ağlaması.nasıl bıraktıracağım bilmiyorum,kusmada başladı.acaba doktor sivilce ilaçları zararlı değil demişti kullanmıştım.ters bir etkimi yaptı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?