2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ant geçmiş olsun canım bende bebek kucagımda yürürken cok dikkatli davranıyorum önümüzü göremeyebiliyoruz

anne sütü ve mama veriyorum canım..benim oğlan 2-2.5 saatte bir 120 cc içiyo..çokmu bilmiyorum ama napıyım önce emzirmeme rağmen doymuyo..

ant öncelikle çok geçmiş olsun.bebişin sanırım 2,5 aylık (cümlemizinkini Allah bağışlasın.) bende anne sütü ve mama ile besliyorum.doktor 1. ayın sonunda bebişim 700 gr aldı diye mamaya başlattı. günde sadece 2 defa 60 ml vermemi söyledi.ihtiyacın geri kalanını anne sütüyle karşılamaya çalışıyorum.benim de bebiş şimdi 2 aylık oldu. sen 2,5 saatte bir anne sütü + 120 cc mama mı veriyorsun? yani her öğün mama veriyor musun?eğer öyleyse benim verdiğim miktar yetersiz kalıyor gibi.

tuba çok saol orayada yazdım ama dediğim gibi kızım olsa oğluna talip olurdum..kız anaları kaçırmayın ege yi derim..
:)))) eee seçicez artık taliplerden bir oğlanı bin kişi ister bi kişi alırmş :))
sigara yok ,lütfen cnm ben de çok stresli günler geçirdim ama başlamadım lütfen başlama
yıldönümünüz kutlu olsun cnm bzizimki 11 temmuzda bizimde ilk yıldönümümüz olacak

selam hanımlar...
geceleri bebekleriniz uyurken kaç saatte bir emziriyorsunuz?
ben bir kere kalkıyorum

benimki de aynı telaş etme

Kızlar Merhaba,

Özledim sizleri.. Pek fırsat olmuyor buraya gelmeye... ılk haftalar anneler buradayken iyiydi, şimdi bazen tuvalete gitmeye hasret kalabiliyorum :) Ağustos başına kadar yalnız bakacağım. Sonra bakıcı gelecek, Ağustos sonu gibi de işe başlıyorum. Nolurrr bu süre yavaş geçsin ve tadını çıkarayımmm. Siz de ne var ne yok?

merhaba canım, ne zor yanlız olması benim annemde bir ayık olunca gitti çok zor olmuştu ama alıştık, birde siz işe başlayan annişler için gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun ben bir sene çalışmayı düşünmüyorum

ant geçmiş olsun canım bende bebek kucagımda yürürken cok dikkatli davranıyorum önümüzü göremeyebiliyoruz

saol canım evet..

saol canım..evet her öğün önce meme sonra 120 cc mama..benim oğlum doymuyo vermesem ağlıyo ve asla uyumuyo..senin maş sütün iyi sanırım zaten aylık 700 gr az değil başlatmaması bile gerekirdi yani eğer 60 cc ile ağlamıyosa ve uykusu düzenliyse yetiyordur..çünkü fazlasını zaten içmiyolar..sa.aralıklarını uzatmak için fazla vereyim dedim içmedi benimki itti diliyle..

Son düzenleme:
nerdesiniz annişler? bebeleri koynunuza aldınız uyukluyonuz mu yoksa bu sıcakta dışarı mı çıktınız?kaydirigubbakcemile3

kızlar moralim çok bozuk bugün,küçük kardeşim bodruma kata düşmüş,kolu çıkmış ve kırılmış.en kızdığım nokta ise doktorum bugün benim ameliyat günümdü,çocuğun bilinci kapalı değilse gelmem demesi,annemler gece yarısı zorla getirtmişler,küçük yerlerdede doktorlar bulundukları yerin efendisi sanıyor olması sinir bozucu.allah çocuklarımızı kaza beladan korusun ve hastanelere düşürmesin.aksi gibi oğlumda iki gündür ateşli,damla damla çişini yapmaya başladı birde sağ taraftan emzirince sağ eliyle saçlarını çok feci çekiyor olması,çekincede ağlaması.nasıl bıraktıracağım bilmiyorum,kusmada başladı.acaba doktor sivilce ilaçları zararlı değil demişti kullanmıştım.ters bir etkimi yaptı bilemiyorum.

çok geçmiş olsun canım.

merhaba kızlar
benim oğluşun da her gün yeni bi huyu çıkıyo
şimdi de kucağımda uyukluyo yatırıyorum yerine yada sallıyorum kıyameti koparıyo sonra uyuyo
bi de hafif uykusunda sürekli huzursuz eli kolu oynuyo gözlerii ovuşturuyo sonra uyanıyo yine ağlıyo
yarın karma aşısını yaptıracaz bakalım iyice huysuzlanacak napcaz bakalım

çok geçmiş olsun

bebişlere kaşıkla su verenler nasıl kaşık kullanıyosunuz..ben çay kaşığıyla vermeye .çalışıyorum ama asla içmiyo püskürtüyo acaba silikon kaşık alsam içermiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…