bebişlere kaşıkla su verenler nasıl kaşık kullanıyosunuz..ben çay kaşığıyla vermeye .çalışıyorum ama asla içmiyo püskürtüyo acaba silikon kaşık alsam içermiki
ben biberonla veriyorum cnm
kızlar neden su veriyosunuz? ben doktora su vericezmi diye sorduğumda 6 aya kadar anne sütü. sonra su verin demiştiii.
kızlar neden su veriyosunuz? ben doktora su vericezmi diye sorduğumda 6 aya kadar anne sütü. sonra su verin demiştiii.
kızlar moralim çok bozuk bugün,küçük kardeşim bodruma kata düşmüş,kolu çıkmış ve kırılmış.en kızdığım nokta ise doktorum bugün benim ameliyat günümdü,çocuğun bilinci kapalı değilse gelmem demesi,annemler gece yarısı zorla getirtmişler,küçük yerlerdede doktorlar bulundukları yerin efendisi sanıyor olması sinir bozucu.allah çocuklarımızı kaza beladan korusun ve hastanelere düşürmesin.aksi gibi oğlumda iki gündür ateşli,damla damla çişini yapmaya başladı birde sağ taraftan emzirince sağ eliyle saçlarını çok feci çekiyor olması,çekincede ağlaması.nasıl bıraktıracağım bilmiyorum,kusmada başladı.acaba doktor sivilce ilaçları zararlı değil demişti kullanmıştım.ters bir etkimi yaptı bilemiyorum.
ben de albüm yaptım kızlar proflimden bakabilirsiniz ,arkadaşlığa gerek yok herkese açık
bebişlere kaşıkla su verenler nasıl kaşık kullanıyosunuz..ben çay kaşığıyla vermeye .çalışıyorum ama asla içmiyo püskürtüyo acaba silikon kaşık alsam içermiki
kızlar oğlumun burnu tıkanıyo sık sık,açmak için okyanus suyu aldım ama oda sıktığımda çok tazzikli şekilde püskürtüyo çocuğun burun deliğinden başka heryere sıçrıyo sempatiksalakcinni sizde böle sorunu olan varmı?bebişlerinizin burnu tıkanıyomu?tıkandığında nasıl açıyosunuz?? bilmiyorumkismile
arkadaşım ben bebişimin burnunu '' Physiologica Gifrer'' diye bir damla kullanarak açıyorum.doktorumuz önermişti.içinde 10 adet şişecik çıkıyor.her bir şişe 5 ml.48 saat dayanıyor.göz temizliğinde de kullanabiliniyor.eczanelerde 18,50 tl.ben memnunum.bir de burun aspiratöürü ile temizleyerek kullanıyorum.bilgine..
çok teşekkür ederim canım :1rolleyes:
kızlar bebişimi doktora götürdüm,idrar tahlili istedi birde yeni doğanlarda olan gribal bir enfeksiyon varmış.ayrıca sünneti geciktirmeyin dedi.inşallah çabuk iyileşir bebişim.
geçmiş olsun canım,inşallah hemen iyileşir ...
kızlar oğlumun burnu tıkanıyo sık sık,açmak için okyanus suyu aldım ama oda sıktığımda çok tazzikli şekilde püskürtüyo çocuğun burun deliğinden başka heryere sıçrıyo sempatiksalakcinni sizde böle sorunu olan varmı?bebişlerinizin burnu tıkanıyomu?tıkandığında nasıl açıyosunuz?? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?