2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun kardeşine ve bebeğine canım ateşi de varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir bi dr götür istersen sivilce ilacı kullandığını söyle bence

bebişlere kaşıkla su verenler nasıl kaşık kullanıyosunuz..ben çay kaşığıyla vermeye .çalışıyorum ama asla içmiyo püskürtüyo acaba silikon kaşık alsam içermiki

damlalık yada şırınga kullanabilirsin ben d vitamininide damlalıkla veriyorum

kızlar oğlumun burnu tıkanıyo sık sık,açmak için okyanus suyu aldım ama oda sıktığımda çok tazzikli şekilde püskürtüyo çocuğun burun deliğinden başka heryere sıçrıyo sempatiksalakcinni sizde böle sorunu olan varmı?bebişlerinizin burnu tıkanıyomu?tıkandığında nasıl açıyosunuz?? bilmiyorumkismile

arkadaşım ben bebişimin burnunu '' Physiologica Gifrer'' diye bir damla kullanarak açıyorum.doktorumuz önermişti.içinde 10 adet şişecik çıkıyor.her bir şişe 5 ml.48 saat dayanıyor.göz temizliğinde de kullanabiliniyor.eczanelerde 18,50 tl.ben memnunum.bir de burun aspiratöürü ile temizleyerek kullanıyorum.bilgine..

slmlar herkese. benim kız ıkı gundur huy değişti, acıkınca ağlamazdı sılanırdı şimdi basıyo yaygarayı midesi bulanıyo sanırım toplasam 3 saat uyumuştur bugun çok zormuş ağlayan bebek içim gıdıyo gazı yok ama ağlıyo, pişiği var azcık omu rahatsız edıyo acaba

çok teşekkür ederim canım :1rolleyes:

kızlar bebişimi doktora götürdüm,idrar tahlili istedi birde yeni doğanlarda olan gribal bir enfeksiyon varmış.ayrıca sünneti geciktirmeyin dedi.inşallah çabuk iyileşir bebişim.

selamlarr selnacım benim kızda emiyor eğer ailede varsa bbekken emen almıştır huyu mesela bizde babası emiyormuş maleseffsempatiksalakcinni ben uyuturken emzik veriyorum zorla yoksa parmak gidicekkaydirigubbakcemile

canım benimde kızımın ilk başlarda çok tıkanıyodu şükür şimdi fazla tıkanmıyo dediğingibi bende sıkarken çok zorlanıyodum bikeresinde gözüne gelmişti bebeğin kafasını sıkı tut oynatmasın sıkınca sonra yavaş baski fazla çıkmasın ben öle buldum çaresini yinede rahatsız oluyodu tabii artık eskisi kadarda tıkanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…