2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam güzel anneler ve tatlı bebişler
uzun zamandır yoktum inşallah herkes iyidir herşey yolundadır
benim huysuz kızım ağlama krizlerine giriyor çok üzülüyorum
ah bu gaz sancıları
bizim birde taşınma telaşımız olacak tayin çıktı malum..
herkesi öpüyorum herkese sağlıklı günler bol uykulu geceler:)

selam kızlar nasılsınız. ben kayınvaldemlerde kalıyorum rahat ettim biraz kıza nöbetleşe bakıyoruz biraz daha uyuyabiliyorum iyi oldu valla.
dün havuza gittik çok güzel oldu uzun zamandır evde olduğum için çok iyi geldi açık hava ve yüzmek. kızımda sevdi açık havayı iyi oldu.
ant cnm öncelikle geçmiş olsu. kanguruyu ben kullanıyorum şuanda rahatlıkla kullanabilirsin sende. özellikle markete giderken falan çok iyi oluyorkaydirigubbakcemile2
canım kangurunun markası ne bizde alıcaz karar veremedik henüz.
bebişlere kaşıkla su verenler nasıl kaşık kullanıyosunuz..ben çay kaşığıyla vermeye .çalışıyorum ama asla içmiyo püskürtüyo acaba silikon kaşık alsam içermiki
ben silikon kaşık kullanıyorum damlayı falan onunlşa veriyorum rahat oluyo.
selamlarr selnacım benim kızda emiyor eğer ailede varsa bbekken emen almıştır huyu mesela bizde babası emiyormuş maleseffsempatiksalakcinni ben uyuturken emzik veriyorum zorla yoksa parmak gidicekkaydirigubbakcemile
benim kızda elini emiyo emziğe birtürlü alıtıramadım ya (

selam güzel anneler
herkes ben gibi harıl harıl bebişlere yoğunlaşmış durumda sanırım

bizim uzun zamandır süren sulu kaka problemimiz vardı.buna kusma ,huzursuzluk ve arada yeşil kaka yapması da eklendi.bu hafta da kilo alımı yavaslamıs maalesef,sınırdaymıs.3 ayrı doktora götürdüm.hiçbiri de tam olarak teshis koyamadı birisi mama takviyesi yapalım dedi diğeri antibiyotik başlayalım dedi

nette arastırma yaptıgımda bazı bebeklerde süt alerjisi yada laktoz intoleransı denen rahatsızlık olabildiğini okudum.belirtiler de bızımkılerle neredeyse aynı.ateşi hiç çıkmadıgı halde kakada lökosit çıkıyor ve bakteri parazit vesaire gözükmüyor.süt alerjisi anne inek sütü içeren gıdaları aldıgında bebekte alerji yapabilirmiş.bu sorun devam ederse bebek anne sütünü almayı da kesebilirmiş.ödüm koptu okuyunca

bu hafta sonu fakülte hast.den prof.e götürücem son olarak.bakalım onlar teshis koyabileceklermi bu duruma.

sütüm var halbuki ve bebek kilo almıyor bana habire mama takviyesi yapalım diyorlar teshis koyan yok.çok üzülüyorum bu durum devam ederse işte o zaman gercekten sütüm kesilecek :çok üzgünüm:

bebeklerde süt alerjisi diye bişi etrafında bilen duyan varmı kızlar yahuu?
doktorlarda iş yok kendı derdimizi kendımız çözelim bari akannehir

cnm kangurunun markası chicco ben çok rahat ettim ama şöyle bişey var. uzun süreli dolaşmalara gelmio bencesempatiksalakcinni alışveriş merkezine onla gideyim dedim gece sırt ağrısından uyuyamadım. ama kısa süreli yerler için idealkaydirigubbakcemile2

benimkide emziği almıyor zorla veriyorum oda uyuturken sadece gündüz hiç aramıyor emziği. yani parmak emmekte kötü. eşim emiyormuş nerdeyse ilkokula gidicek zamana kadar eldiven takmışlar eline öyle bırakmış. emzikte kötü ne yapsak bilemiyorum

herkese günaydın bugun benım dogum gunum ve oglum hedıye olarak gece agladı ve dogru durust uyumadı bende aglayıp duruyorum kac gundur bıtkınlıkten öldüm artık gücüm kalmadı hıc enerjım yok napıcam ben yaa 1 ay sonrada ıse baslıycam basıma agrılar gırıyor

doğum günün kutlu olsun canım

doğum günün kutlu olsun canım üzme kendini okadar yalnız değilsinki hepimizin durumu seninle aynı.

gunaydın kızlar.yarın bızım mevlutumuz var.onun hazırlıkları var bugun .ve gıyecek hıcbıseyım yok daha alısverıse gıdıcem tabı bedenler buyuyunce eskı kıyafetler olmuyo ınsallah yakın zamanda ıcıne gırebılırım.

merhaba kızlar bugün karma aşımızı olduk
yavrum benim nasıl ağladı şimdi mışıl mışıl uyuyo

merhaba kızlar, sarp da bugün 2 aylık oldu, hem kontrolümüz vardı hem aşılarımız.. doktor doğumsal olan kalp üfürümü 45 güne kadar geçer normalde henüz geçmemiş dedi. gelecek ay tekrar kontrol edecek, inşallah bir şey çıkmaz ( bir de testislerinden biri henüz inmemiş, 1 yaşa kadar sorun değil dedi.. ben de pazartesi iş başı yaptım ama dün gidip 15 gün rapor aldım, sonra da ücretsiz izin almayı düşünüyorum...

bebeğime ilk defa dün su verdim suluk aldım, izmir çok sıcak ama dünden beri kakasını yapamıyor en az 3kez yapardı beline çıkardı. bence su verdiğim için olduu. vermicem bidaha saat başı emzircem mecbur

Selam kızlar,
Kanguruyu ne zaman kullanmaya başladınız? kulllananlar? Benim dr. 3. aydan sonra dedi, ben de emin olamıyorum (

cnm, benim kızımda emmeye başladı ellerini.ben de kaç çeşit emzik denedim,şekerli suya batırıp verdim ama nafile.almıyor, itiyor ağzından hatta ısrar edersem öğürüyor.sadece bazen uykulu halindeyken biraz emiyor gene atıyor.nasıl alıştırıcaz bende bilemiyorum.başaran arkadaşlar nasıl alıştırdıklarını yazarlarsa çok iyi olur

selam kızlar,
bende bu haftayı uykusuz geçiriyorum kızım çok rahatsız sanırım sıcaklardan üzerinde badyle geziyor. birde sürekli elleri ağzında korkuyorum dişmi diye abiside erken çıkarmışdı dişlerini çok huzursuz birde evim sürekli kalabalık dinlenemiyorum öldüm walla

2 aylıkken diş çıkarırmı?
benimkininde salyaları akıyo değildir heralde

merhaba kızlar bugün karma aşımızı olduk
yavrum benim nasıl ağladı şimdi mışıl mışıl uyuyo

geçmiş olsun canım bizde yarın olucaz kaçtane yapıyolar ve nerelerinden?Ateş yaptımı ağrı kesici falan içirdin mi gitmeden bilgi verirsen sevinirim..

geçmiş olsun canım bizde yarın olucaz kaçtane yapıyolar ve nerelerinden?Ateş yaptımı ağrı kesici falan içirdin mi gitmeden bilgi verirsen sevinirim..

sağol teyzesi
3 aşı yapıolar 1 kol 2bacaktan 3 gün banyo yok
ateşi yok sabahtan beri huysuzluğuda yok bakalım akşam nolucak,akşamları huysuzlanıo normalde
calpol verdi dr yarım ölçek 6 saatte bir 2 gn kullanacaz onuda
bunu atlattık bakalım 30 unda rota aşısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…