canım kangurunun markası ne bizde alıcaz karar veremedik henüz.ant cnm öncelikle geçmiş olsu. kanguruyu ben kullanıyorum şuanda rahatlıkla kullanabilirsin sende. özellikle markete giderken falan çok iyi oluyorkaydirigubbakcemile2
ben silikon kaşık kullanıyorum damlayı falan onunlşa veriyorum rahat oluyo.bebişlere kaşıkla su verenler nasıl kaşık kullanıyosunuz..ben çay kaşığıyla vermeye .çalışıyorum ama asla içmiyo püskürtüyo acaba silikon kaşık alsam içermiki
benim kızda elini emiyo emziğe birtürlü alıtıramadım yaselamlarr selnacım benim kızda emiyor eğer ailede varsa bbekken emen almıştır huyu mesela bizde babası emiyormuş maleseffsempatiksalakcinni ben uyuturken emzik veriyorum zorla yoksa parmak gidicekkaydirigubbakcemile
selam kızlar nasılsınız. ben kayınvaldemlerde kalıyorum rahat ettim biraz kıza nöbetleşe bakıyoruz biraz daha uyuyabiliyorum iyi oldu valla.
dün havuza gittik çok güzel oldu uzun zamandır evde olduğum için çok iyi geldi açık hava ve yüzmek. kızımda sevdi açık havayı iyi oldu.
canım kangurunun markası ne bizde alıcaz karar veremedik henüz.
ben silikon kaşık kullanıyorum damlayı falan onunlşa veriyorum rahat oluyo.
benim kızda elini emiyo emziğe birtürlü alıtıramadım ya(
herkese günaydın bugun benım dogum gunum ve oglum hedıye olarak gece agladı ve dogru durust uyumadı bende aglayıp duruyorum kac gundur bıtkınlıkten öldüm artık gücüm kalmadı hıc enerjım yok napıcam ben yaa 1 ay sonrada ıse baslıycam basıma agrılar gırıyor
herkese günaydın bugun benım dogum gunum ve oglum hedıye olarak gece agladı ve dogru durust uyumadı bende aglayıp duruyorum kac gundur bıtkınlıkten öldüm artık gücüm kalmadı hıc enerjım yok napıcam ben yaa 1 ay sonrada ıse baslıycam basıma agrılar gırıyor
cnm kangurunun markası chicco ben çok rahat ettim ama şöyle bişey var. uzun süreli dolaşmalara gelmio bencesempatiksalakcinni alışveriş merkezine onla gideyim dedim gece sırt ağrısından uyuyamadım. ama kısa süreli yerler için idealkaydirigubbakcemile2
benimkide emziği almıyor zorla veriyorum oda uyuturken sadece gündüz hiç aramıyor emziği. yani parmak emmekte kötü. eşim emiyormuş nerdeyse ilkokula gidicek zamana kadar eldiven takmışlar eline öyle bırakmış. emzikte kötü ne yapsak bilemiyorum
selam kızlar,
bende bu haftayı uykusuz geçiriyorum kızım çok rahatsız sanırım sıcaklardan üzerinde badyle geziyor. birde sürekli elleri ağzında korkuyorum dişmi diye abiside erken çıkarmışdı dişlerini çok huzursuz birde evim sürekli kalabalık dinlenemiyorum öldüm walla
2 aylıkken diş çıkarırmı?
benimkininde salyaları akıyo değildir heralde
merhaba kızlar bugün karma aşımızı olduk
yavrum benim nasıl ağladı şimdi mışıl mışıl uyuyo
geçmiş olsun canım bizde yarın olucaz kaçtane yapıyolar ve nerelerinden?Ateş yaptımı ağrı kesici falan içirdin mi gitmeden bilgi verirsen sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?