2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkürler canım inşallah ateşi falan olmaz bende korktum biraz dur bakalım n'olcak...

selam kızlar,devrim her gün huy değiştiriyor,şimdide gaz sancısı bitti,beyfendi doymuyor,napcam ben ya,şimdide akşamları süt krizi yaşıyoruz
arcak nice mutlu yıllara

selam kızlar,devrim her gün huy değiştiriyor,şimdide gaz sancısı bitti,beyfendi doymuyor,napcam ben ya,şimdide akşamları süt krizi yaşıyoruz
arcak nice mutlu yıllara

benimkide akşamları emerken huysuzlanıyo
memeyi ağzına alıyo alyo geri çıkarıyo
sıkıyorum ucunu süt geliyo halbuki
emzik istiyomuş meğersem emecek ama süt gelmeyecek :) sonradan farkettim
eğer benimkş gibiyse bence emzirecem diye zorlama tartı alıyomu onu takip et derim

tartı alıyormu derken kiloyu mu kasttetin canım,eğer öyleyse evet bugun tarttım yine biraz fazla almış

sadece benim kızımda var sanıyordum yanılmışım , benim kızımda tükürük balonları yapıyor salya akıtıyor 1 haftadır , doktor diş kökleri gelişiyor dedi , normalde 3. ayda başlarmış ama bizde durum erken başladı hayırlısı bakalım , ellerini istediği yöne hareket ettirebildiğinin farkına vardığından beri de yumruk yapıp ağzına sokuyo elini , birde saçları çok dökülüyo yaa , elleri boynu hep saç oldu yavrumun..
başında konak oluşmuştu onun içinde doktorun verdiği şampuanl yıkamaya başladık cidden etki etti.

konak dışındaki bütün gelişmeler benim kızımda da var özellikle uyukern baloncuklar oluyor bende 18inde kontrolümüz var o zaman sormayı düşünüyordum

baloncuklar benim kızımda yapıyor eller sürekli ağzında özellikle uykusu geldiği zaman, dün dr. kontrolümüzde dr. artık kendini tanımaya başladığını o yüzden ellerinin sürekli ağzında olduğunu söyledi ben diştende şüpheleniyorum abisi üç aylıkken çıkarmıştı dişini

arkadaşlar birde aranızda pudra kullanan varmı ? ben bugün boyun bölgesinde çok terlediği için kullandım

canım rota aşşısını bana doktor 3 aylı olunca yapıcam dedi sizinkide öylemi...

ben pudra kullanmıyorum hatta gözenekleri tıkıyormuş diye okudum bir internet sitesinde sıvı pişik kremleri varmış ondan kullanın diye okumuştum eklem yerlerine ben boynunu sık sık nemli tülbentle siliyorum ama yinede kızarıklık var bilmiyorumkismile

selam kızlar...öyle özledim ki sizi...sohbet etmeyi..
başımı kaşıyacak vaktim yok...üç çocuk..haftaya kardeşimin düğünü var..onun koşturması...çok yoruluyorum walla....hiç fırsatım olmuyor pc başına oturmaya..
yaa teyzeleri benim kızım çok yavaş büyüyor...minicik bi kız görseniz...her gören gelişmemiş bu deyip duruyor..doktora götürdüm ek bişey verme kilosu normal dedi...ne yapıcam ben ya..bi doktora daha mı göstersem..
2 ayı geçtik bugün karma aşısı yapıldı...ölçtüler orda..boyu 57 cm kilosu 4800gr.
geceleri hiç uyanmıyor emmek için...bu yüzden kilo almıyor olabilirmi sizce...saati kurup kalkıp emzireyim diyorum..öyle yorgun yatıyorum ki mümkün olmuyor malesef...

benimde kafama takıldı acaba cildine zararı olurmu diye annemde biz sizleri pudrayla büyüttük dedi hem şimdiki pudralar kaliteli ben chicco kullanıyorum ama yinede işte soru işareti
ama yinede bugün çok kızardığı için kullandım nasıl olsa akşamları uyumadan banyo yaptırıyorum

selam kızlarrrr bugün verem aşısı için gittik ama malesef aşı kalmamış sinir oldum:umursamaz: sonrada bizim burdaki sağlık ocağına gittim verem aşısının günü var dedi hftaya perşembe olcak duru hanım şimdiilik yırttızemuszemus ağızdan rota virüsü oldu 145tl lik bir aşı. ama bugünün en sevdiğim yanı şu oldu duru öbür ay ek gıdalara başlıcak yavaştan. Allahım çok sevinçliyim yoğurt çorba elma püresi vs gibi yicekmiş. süper bir duygu kızlar anlatamam yaa.

canım ben duymuştum,eşimin yengesinin çocuğunda olmuş ve maalesef emmemiş bir aydan sonra...

maşallah Sarp a canım,Allah ın izniyle birşey çıkmaz inşallah canım...

doktorun normal diyorsa üzülme bence ,gece uykusundayken emzir,ben hiç uyandırmadan gece emziriyorum,doktorumuz öyle söylemişti.

bana kalırsada kilosu normal her bebek bir olmuyo..insanlar bi tuaf zaten illa bebek şişko olsun istiyolar öyle olmayınca büyümedi diyolar..takma sen başkasını..ve gece mutlaka uyandırıp emziir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…