2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım maşallah duruya 6 alık oldunuzmu yoksa erkenmi başlayacaksınız

Sarp ın baya ateşi çıktı aşılardan,, zor bir akşam geçiriyorum ( gece uyumamam lazım sürekli ateşini kontrol etmek için...

Selin sağol canım inşallah çıkmaz bir şey...

doktor bugün mama yediği için 15 gün sonra yoğurt vermeye başlamamı söyledi, bir de meyve püreleri... ilk altı ay anne sütüyle beslenen bebeklerde ek gıda olmaz dedi...

kızlar bebek mevlütlerinizi yaptınız mı ?

biz henüz yapmadık canım ama haftaya düşünüypruz...
kızlar benim kız 3.940 doğdu 52 cm boyu şimdi 43 gunluguz 5.350 grm boyuda 57 cm bana az buyumuş gıbı geldı her gorende fazla buyumemiş dıyo sizce nasıl

kızlar bebekleri nasıl giydiriyosunuz çok sıcak terliyor ben kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum üşümesindende korkuyorum

ipeknil cnm 2 ay ek gıdalar için erken değilmi:kedi:

bence gayet iyi hiç kulak asma etraftakilere sinir bozmaktan başka işe yaramıyorlarlmaz: boy olayı ise genetik cnm

maşallah bebeğine daha ne olacak ki gayet iyi bence

kızlar bebek mevlütlerinizi yaptınız mı ?
ben 45. gün yaptım;

maşallah canım daha ne olsun...
kızlar bebekleri nasıl giydiriyosunuz çok sıcak terliyor ben kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum üşümesindende korkuyorum

geceleri şort ve kısa kollu çıtçıtlı body giydiriyorum,gündüzleri kolsuz çıtçıt body giyiyor,bazende elbise giydiriyorum

günaydın kızlar
bebeğim hapşuruyo bugünlerde sık sık üşüttümmü acaba kısa kollu çıtçıtlı body giydiriyorum sadece..

geçmiş olsun canım,2ay çok erken değilmi,şaşırdm biraz

her çpcuk bir olmuyor,ama gece emzirmeye çalış bence,biz 3 4kez kalkıyoruz gece

ben rota yaptırmıycam,ablam gerek yok dedi,biz sırf anne sütü ile besliyoruz ama 4.ayda bende ek gıdaya başlıycam,çünkü tat almaları 4.ayda gelişiyor,6.ayı bekleyince yemiyorlar
günaydın kızlar
bebeğim hapşuruyo bugünlerde sık sık üşüttümmü acaba kısa kollu çıtçıtlı body giydiriyorum sadece..

olabilir bizdede var benzeri sorunlar

Devrimim, Gamze : valla ben de çok şaşırdım hani 6 ay ek gıda olmuyordu dedim doktora, o sırf anne sütü ile beslenen bebekler için dedi, ne kadar az mama yese o kadar iyi dedi, iki buçuk aylıkken başlayacağız, önce yoğurtla başlayacakmışız bir çorba kaşığı ile başlayıp bir haftada çoğaltacakmışız miktarı zaten günde bir öğün..

bu arada Sarp aşıdan fena etkilendi, 24 saattir hiç uyumadım desem yeridir, çok ateşlendi inledi resmen kuzum uyurken ( inşallah henüz aşı olmayan bebeklerin hiç biri ateşlenmez olduklarında...

geçmiş olsun canım..inş..kolay bi gece olmuştur..işte ben bundan korktuğum için aşıdan hemen sonra bi çay kaşığı ateş düşürücü verdim ve hiç ateş olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…