geçmiş olsun canım..inş..kolay bi gece olmuştur..işte ben bundan korktuğum için aşıdan hemen sonra bi çay kaşığı ateş düşürücü verdim ve hiç ateş olmadı
tünaydınnnnnnnnnnn
doğum günün kutlu olsun canım üzme kendini okadar yalnız değilsinki hepimizin durumu seninle aynı.
selam kızlar,devrim her gün huy değiştiriyor,şimdide gaz sancısı bitti,beyfendi doymuyor,napcam ben ya,şimdide akşamları süt krizi yaşıyoruz
arcak nice mutlu yıllara
günaydınlarrr ..bugün güne süper başladım...sabah tartıldım 1 kilo daha gitmiş:lepi::sm_cool: kaldı 3 kilooooo..
Miraç kandiliniz mübarek olsun...Allah günahlarımızı bağışlasın dualarımızı kabul etsin..:Saruboceq:
bizde bugün aşımızı olduk çok ağladı kuzum hemen ardından ateş düşürücü verdim inşallah ateşlenmez bide ateşlenirse çok panik olurum ozaman...senağlama
günaydınlarrr ..bugün güne süper başladım...sabah tartıldım 1 kilo daha gitmiş:lepi::sm_cool: kaldı 3 kilooooo..
arkadaslar bende oglumun resmını koymak ıstıyorum nasıl eklıycem anlatır mısınız?
baloncuklar benim kızımda yapıyor eller sürekli ağzında özellikle uykusu geldiği zaman, dün dr. kontrolümüzde dr. artık kendini tanımaya başladığını o yüzden ellerinin sürekli ağzında olduğunu söyledi ben diştende şüpheleniyorum abisi üç aylıkken çıkarmıştı dişini
arkadaşlar birde aranızda pudra kullanan varmı ? ben bugün boyun bölgesinde çok terlediği için kullandım
konak dışındaki bütün gelişmeler benim kızımda da var özellikle uyukern baloncuklar oluyor bende 18inde kontrolümüz var o zaman sormayı düşünüyordum
selam kızlarrrr bugün verem aşısı için gittik ama malesef aşı kalmamış sinir oldum:umursamaz: sonrada bizim burdaki sağlık ocağına gittim verem aşısının günü var dedi hftaya perşembe olcak duru hanım şimdiilik yırttızemuszemus ağızdan rota virüsü oldu 145tl lik bir aşı. ama bugünün en sevdiğim yanı şu oldu duru öbür ay ek gıdalara başlıcak yavaştan. Allahım çok sevinçliyim yoğurt çorba elma püresi vs gibi yicekmiş. süper bir duygu kızlar anlatamam yaa.
kızlar bebek mevlütlerinizi yaptınız mı ?
biz henüz yapmadık canım ama haftaya düşünüypruz...
kızlar benim kız 3.940 doğdu 52 cm boyu şimdi 43 gunluguz 5.350 grm boyuda 57 cm bana az buyumuş gıbı geldı her gorende fazla buyumemiş dıyo sizce nasıl
selam kızlar...öyle özledim ki sizi...sohbet etmeyi..
başımı kaşıyacak vaktim yok...üç çocuk..haftaya kardeşimin düğünü var..onun koşturması...çok yoruluyorum walla....hiç fırsatım olmuyor pc başına oturmaya..
yaa teyzeleri benim kızım çok yavaş büyüyor...minicik bi kız görseniz...her gören gelişmemiş bu deyip duruyor..doktora götürdüm ek bişey verme kilosu normal dedi...ne yapıcam ben ya..bi doktora daha mı göstersem..
2 ayı geçtik bugün karma aşısı yapıldı...ölçtüler orda..boyu 57 cm kilosu 4800gr.
geceleri hiç uyanmıyor emmek için...bu yüzden kilo almıyor olabilirmi sizce...saati kurup kalkıp emzireyim diyorum..öyle yorgun yatıyorum ki mümkün olmuyor malesef...
Miraç Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar,
Kızlar bizimde dr. kontrolümüz vardı kilomuz 5,650 gr. geldi boyumuzda 58 cm. doğumuna göre iyi olduğunu söyledi dr. ek gıdaya başlamaktan korkuyorum inşallah 6. aya kadar sütlerimiz yeterli gelir kuzucuklarımıza boshayallersmile
maşallah kuzucuğa ama ek gıdadan neden korkuyorsun,ben 4.ay gelsinde başlıyalım istiyorum biran evvel
çok geçmiş olsun canım.bizimde cumartesi inşallah kolay atlatırız.Devrimim, Gamze : valla ben de çok şaşırdım hani 6 ay ek gıda olmuyordu dedim doktora, o sırf anne sütü ile beslenen bebekler için dedi, ne kadar az mama yese o kadar iyi dedi, iki buçuk aylıkken başlayacağız, önce yoğurtla başlayacakmışız bir çorba kaşığı ile başlayıp bir haftada çoğaltacakmışız miktarı zaten günde bir öğün..
bu arada Sarp aşıdan fena etkilendi, 24 saattir hiç uyumadım desem yeridir, çok ateşlendi inledi resmen kuzum uyurken( inşallah henüz aşı olmayan bebeklerin hiç biri ateşlenmez olduklarında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?