2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım..inş..kolay bi gece olmuştur..işte ben bundan korktuğum için aşıdan hemen sonra bi çay kaşığı ateş düşürücü verdim ve hiç ateş olmadı

bizde bugün aşımızı olduk çok ağladı kuzum hemen ardından ateş düşürücü verdim inşallah ateşlenmez bide ateşlenirse çok panik olurum ozaman...senağlama

tünaydınnnnnnnnnnn

doğum günün kutlu olsun canım üzme kendini okadar yalnız değilsinki hepimizin durumu seninle aynı.

selam kızlar,devrim her gün huy değiştiriyor,şimdide gaz sancısı bitti,beyfendi doymuyor,napcam ben ya,şimdide akşamları süt krizi yaşıyoruz
arcak nice mutlu yıllara

arkadaslar hepınıze tsk ederım dün cok zor gectıgı ıcın bır daha nete gıremedım bugun Allah tan daha uslu oglum ama genzınde tıkanıklık var burnuna bakıyorum bısey yok cunku arada sankı agzına bısey gelıyo yutkunuyo ıshalı vardı enfewksıyon cıkmıs tahlılımızde bugun antıbıyotıge basladık genzınde akıntı varsa ılac ona da etkı eder mı sızce?

günaydınlarrr ..bugün güne süper başladım...sabah tartıldım 1 kilo daha gitmiş:lepi::sm_cool: kaldı 3 kilooooo..

ohh canım ne guzel gözünaydın darsı benım gıbı kılosu kalanlara olsun.aslında ben evde kosu bandıyla yurumek ıstıyorum ama bel fıtıgı cıktıgı ıcın doktor ızın vermedı .dıyette olmuyo emzırınce bakalım nasıl vercez

Miraç kandiliniz mübarek olsun...Allah günahlarımızı bağışlasın dualarımızı kabul etsin..:Saruboceq:

arkadaslar bende oglumun resmını koymak ıstıyorum nasıl eklıycem anlatır mısınız?

bizde bugün aşımızı olduk çok ağladı kuzum hemen ardından ateş düşürücü verdim inşallah ateşlenmez bide ateşlenirse çok panik olurum ozaman...senağlama

geçmiş olsun canım inş. ateşlenmez merak etme bende ateş düşürücü vermiştim ateşi çıkmadı.

günaydınlarrr ..bugün güne süper başladım...sabah tartıldım 1 kilo daha gitmiş:lepi::sm_cool: kaldı 3 kilooooo..

oh ne güzel kilo vermek için bişey yapıyomusun yoksa kendiliğinden mi gidiyor benimde 3 kilo kaldı ama gitmiyor artık hatta birazda aldım sanırım:))

benimde oğlum emzik tutmuyordu denemediğim emzik kalmadı babam bakkal emziği aldı oğlan cobur cobur emiyor hayret ettim:))) inş.dişleri kötü çıkmaz

boynuna döküyorum bende.

konak dışındaki bütün gelişmeler benim kızımda da var özellikle uyukern baloncuklar oluyor bende 18inde kontrolümüz var o zaman sormayı düşünüyordum

2aylık civarı baloncuk yapmayı öğrenirlermiş

ooo maşallah tariflerini bizimle paylaşırsın artık

kızlar bebek mevlütlerinizi yaptınız mı ?

15 günlükken yaptık

1ayda 1kilo alabiliyosa yeterliymiş gayet iyi yani

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..

kandiliniz mübarek olsunn arkadaşlar.
ipeknil geçmiş olsun canım. ateş düşürücü işe yaramadımı sende?
bizimde haftaya aşımız..

Allah kolaylık versin canım benim tek çocukla pestilim çıkıyo 3 tane büyütüyosun helal sanavereliniortak
2.çocuktan bile öyle gözüm korkuyo kii hayırlısı tabi de..

bu arada gece biz bazen saat başı bazen 2 saatte bir ayaktayız valla hem emiyo hem gazı var diye de uyanıyo.. aralıksız uyuduğum hiç vaki değilboshayallersmile

Son düzenleme:
Miraç Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar,
Kızlar bizimde dr. kontrolümüz vardı kilomuz 5,650 gr. geldi boyumuzda 58 cm. doğumuna göre iyi olduğunu söyledi dr. ek gıdaya başlamaktan korkuyorum inşallah 6. aya kadar sütlerimiz yeterli gelir kuzucuklarımıza boshayallersmile

maşallah kuzucuğa ama ek gıdadan neden korkuyorsun,ben 4.ay gelsinde başlıyalım istiyorum biran evvel

maşallah kuzucuğa ama ek gıdadan neden korkuyorsun,ben 4.ay gelsinde başlıyalım istiyorum biran evvel

canım ben ilk oğlumu yaşına kadar sadece anne sütüyle beslemişti ve gerçekten çok sağlıklı bi bebekti yaşından sonra hiç bişey yemediği için anne sütünü kestik ve normal beslenmeye geçtik çocuğumun kilo kaybı ve dirençsizlik oldu ben o yüzden sadece anne sütüyle beslenmesini istiyorum.

Selam hanımlar;
kandiliniz mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin...

çok geçmiş olsun canım.bizimde cumartesi inşallah kolay atlatırız.

maşallah ne güzel benim 6 kilo fazlam var,gr.eksilmedi gerçi iyi yiyorum bu aralar ne yapalım artık bekleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…