2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım..inş..kolay bi gece olmuştur..işte ben bundan korktuğum için aşıdan hemen sonra bi çay kaşığı ateş düşürücü verdim ve hiç ateş olmadı

sağol canım, hiç uyumadım sürekli ateşini kontrol ettim aksi gibi termometremiz bozuldu ( bilseydim ben de aşıdan sonra veriridim şurubu, ateşi olursa ver dediler bana..

kandiliniz mübarek olsunn arkadaşlar.
ipeknil geçmiş olsun canım. ateş düşürücü işe yaramadımı sende?
bizimde haftaya aşımız..

sağol canım, calpol şurup verdim ama inip çıktı ateşi, sabah 9 dan sonra falan kendine geldi kuzucuk..

çok geçmiş olsun canım.bizimde cumartesi inşallah kolay atlatırız.

sağol canım, inşallah kolay atlatırsınız..
Nidah, Selin bence siz de Ant gibi aşıdan sonra verin ateş düşürücüyü, ben ebeleri dinledim ateşi çıkınca verdim çok fayda etmedi..

herkesin kandili mübarek olsun, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah... :Saruboceq:

Son düzenleme:
ıpek'cim çok geçmiş olsun tatlım, bizim kızın hiç sıkıntısı olmamıştı demekki bünyeden bünyeye değişiyor.

ya kızlar bu anne sütü obez yapmıyor değilmi,kime sorsam bişey olmaz diyor ama ben telaşlanıyorum bir yandan kilolu olması hoşuma da gidiyor ama dün çok korktum kilosunu görünce

ya kızlar bu anne sütü obez yapmıyor değilmi,kime sorsam bişey olmaz diyor ama ben telaşlanıyorum bir yandan kilolu olması hoşuma da gidiyor ama dün çok korktum kilosunu görünce

maşallah annesi bişey olmaz, benim oğlumda öyleydi sütüm çok yaramıştı hareketlenmeye başlayınca kiloyu atıyorlar. Aman ha anne babanın çok nazarı değer bol bol oku maşallah

maşallah annesi bişey olmaz, benim oğlumda öyleydi sütüm çok yaramıştı hareketlenmeye başlayınca kiloyu atıyorlar. Aman ha anne babanın çok nazarı değer bol bol oku maşallah
saol canım,dillendirmeyim diyorum ama içimde içimi yiyor,daha kontrole 2hafta var,o nedenle telaşlandım çok

aşıdan sonra şurubu içirdim ateşi olmadı şükür ama iğne yapılan yerlerine dokununca fena ağlıyo emziremiyorum bile yastığın üzerine yatırıp emzirdim artık.napıcaz bilmiyorum.bu gecede bana uyku yokk...mirmirmirmir

geçmiş olsun bizde ateş oldu ama aşı yerleri acımıyor sanırım... dün gece de ben hiç uyumadım annelik bu demekmiş demek ki

geçmiş olsun bizde ateş oldu ama aşı yerleri acımıyor sanırım... dün gece de ben hiç uyumadım annelik bu demekmiş demek ki

sağol cnm şurup işe yaradı ateşi çıkmadı şimdilik ama durup durup ağlıyo yan yatıramıyorum ağrıyo belli...evet annelik hiç kolay birşey değil...Ama sağlıklı osunlarda herşeye katlanırızz.

maşallah canım devrim e...birşey olmaz merak etme,zaten olsa doktorun söyler...
2ay sonra ordayız,bakalım kim kimi dövcek :)
maaşallah canım iyi beslemişsin bizimkide 6,300 olmuş merak etme birşey olmaz.ilerde boyları uzamaya başlayınca kalmaz okadar
maşallah seninkide güzel kilo almış

kızlar albümümüze resimler ekledik herkese açık
bakalım kızımıza

kızlar eşimin kararıyla ağustosta memleket ziyareti yapacağız,bebişim küçük olduğu için hiç istemiyordum,ayrıca zamanı değildi,birde ne zaman memlekete gitsek hep kavga edip dönüyoruz,sorunlar konuşuluyor ,esikisi, yenisi hepsi çorba oluyor,bende tekrarlardan sıkıldım,evde iyiyiz,orada ne oluyorsa,galiba sorun eşimin iki kişilik olamamasından, hep geniş aile şeklinde yaşamamızdan ,oraya gidince benim fikrim alınmıyor emrivakilerle karşılaşıyorum,sinirleniyorum bu sefer kötü ben oluyorum,her seferie gitmeden söz verir eşim,bir bakmışım,ya eşimden ya karşı taraftan yine aynı yere gelmişiz,neyse artık biletler alındı,hakkımızda hayırlısı olsun. kandiliniz mübarek olsun bu arada hepinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…