2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar albümümüze resimler ekledik herkese açık
maşallah Eyşan a kocaman kız olmuş,sende çok tatlısın Allah hep mutlu etsin sizi...

inşallah sorunsuz atlatırsınız canım,

Aşı olan ve aşıdan ateşlenen kuzulara geçmiş olsun hepsi çabucak atlatır inşallah.
Devrimim maşallah oğluna anne sütü obez yapmaz herhalde. Sütün için ne yapıyorsun canım maşallah çok yarıyor demekki.
Zeyno maşallah eyşana ve size Allah mutluluğunuzu daim etsin.

aslında extra bişey yapmıyorum,rejim bile yapıyorum,belki rejim iyi geliyordur :)ama suyumu çook içiyorum ve hergün sıcak suyla duş alıyorum

1 hafta sonra kızımıza karadeniz ve iç anadolu turu yaptırcaz.çok tedirginim inş. hasta olmaz:sinifsinif:
uçakta kulaklarını tıkasammı acaba kulaklarına zarar verirmi?yolculuk yapanlar ne yaptınız?

1 hafta sonra kızımıza karadeniz ve iç anadolu turu yaptırcaz.çok tedirginim inş. hasta olmaz:sinifsinif:
uçakta kulaklarını tıkasammı acaba kulaklarına zarar verirmi?yolculuk yapanlar ne yaptınız?

canım uçak havalanmaya başlarken emzir kulakları tıkanmaz ozman ben öle yapıcam bayrama istanbuldayım bende inş bişe olmaz korkma canım...

canım uçak havalanmaya başlarken emzir kulakları tıkanmaz ozman ben öle yapıcam bayrama istanbuldayım bende inş bişe olmaz korkma canım...

öyle yapym bende.kulak tıkamak bana pek mantıklı gelmedi.teşekkür ederim.inş.hasta olmaz kızım :sinifsinif:

Bodrum a 20 km kala bir köyde yaşıyorum canım

ne güzel yaa,annemin amcaları ve onların çocuklarının hepsi bodrum da yaşıyor,evlenmeden önce gitmiştim en son...çok güzel yerler...evlendikten sonra iş-güç vs. fırsat bulamadık bir daha.inşallah yolum düşer bir daha,hem bakarsın tanışırız ne güzel olur...olumunekankayizsmile

birşey olmaz Allah ın izniyle,uçak tam havalanırken ve inerken emzirmeye çalış ama emzirmeye izin vermeyebilirler,eğer emziremezsen emzik ver ,faydasını görürsün..

ben de çok isterim tanışmayı gerçekten , inşallah bir gün nasip olur olumunekankayizsmile
albümüne baktım, kızına da sana da maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin.. hani kendisini görmediğimiz insanlar için aklımızda bir tip olur ya seni tam tutturdum :))
sizlerden özendim ben de yarın bir albüm yapayım oğluşuma :)

selamlar birkac gundur giremedim, gecmis okuyamadim. bu donemde suren calismalarim sonucunda, nuby dogal dokunus kiraz uc, nuby dogal dokunus damakli uc, chicco silikon , philips avent, wee, nuk silikon damakli, bebedor hava yuzeyli, chicco kaucuk denedim husran....

ve NUK KAUCUK!!! olay budur tavsiye ederim

Son düzenleme:

sağol canım;sende yap,biz bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…