2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elvosnan hg canım bebeğinin kusmaları nasıl azaldımı bızım kız ıkı gundur emdiği sütü kusuyor
hep ekşitip kusardı dr refku vardır deyıp ilaç verdı ama ben ilaç kullanmak istemıyorum el kadar çocuga

1 hafta sonra kızımıza karadeniz ve iç anadolu turu yaptırcaz.çok tedirginim inş. hasta olmaz:sinifsinif:
uçakta kulaklarını tıkasammı acaba kulaklarına zarar verirmi?yolculuk yapanlar ne yaptınız?

canım sakın kulaklarını tıkama o yanlış durum kulağından yutağına açılan bir kanal var östaki borusu adı istersen araştırabilirsin bu kanal iç basınçla dış basıncı dengeler dengelemen için bebişin ağzını açık tutman yeterli uçaklar ani basınç değerlerine karşı düzenlenmiş durumde zaten parmağınla bebişin ağzında hafifce hava girmesini sağla yeterli tatlım.ben biyoloji öğretmeniyim güvenebilirsin pamukla tıkamak olmaz ha kulak zarını patlatırmı hayır ama koruyum derken bebişini zora sokarsın canım...

hala kusuyor canım. yeterli kilo alıyorsa sorun yapmamalıymışız. katı gıdaya geçince düzelecekmiş. emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum. ilaç konusunda haklısın, konak için ilaç verdi doktor bana ben de kullanmadım zeytinyağı sürüp döktüm.
kusmuklu kusmuklu oturcaz artık

:)) evet canım çamaşır asmaktan gına geldi...
kaç kilo bebeğin nekadar oldu şimdi?

Arkadaşlar tamamen katılıyorum size en iyisini yapıyorsunuz. Benim kızım da son 1,5 -2 haftatır kusuyor. Gazını çıkarmama rağmen ve yedirdikten sonra hemen yatırmadığım halde gene de kusuyor. Nette araştırdım; dediğiniz gibi kilo alımında azalma olmuyorsa endişelenecek bir sorun yokmuş. 8. aya kadar normal karşılanıyormuş. Şayet 8. aydan sonra görülürse o zaman bebek reflüsü tanısı konulabilirmiş. Ama şimdi değil yani. Küçücük bebelere ilaç veren doktorlara anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
Selamlar,
Aşıları yaptıranlara çok geçmiş olsun. Gözüm korktu valla biraz, umarım kolay atlatırız, bizimki 17'sinde... Emzik konusunda ben nuk' un silikon ve kauçuk denedim. istemiyor, zorlamayacağım...
Kızlar siz süt biriktirmeye başladınız mı? ne zaman? nasıl? Kısa kısa yazıyorum, Ege kucağımda :)

Ben ilk günler sütümü makineyle sağıp buzluğa attım birkaç süt poşetiyle canım. Ama artık koymuyorum, genelde sağdığım sütü de veriyorum bir öğün. Buzdolbında 1 gün, dipfrizde 6 ay saklayabilirsin sütünü.

ben de sağıp gün içinde veriyorum, pek öyle saklayacak kadar sütüm de yok zaten... bakalım işe başlayınca ne olacak. doktor işyerinde mutlaka 3 saatte bir sağ , sütün iyice azalır yoksa dedi. maddi açıdan baya zorlanacağız ama ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum. pazartesi iş başı yaptım, 15 gün rapor aldım, 1 ay da yıllık iznim var, ücretsiz almazsam gelecek ay 20 si gibi başlamam gerek ((

gece devim az emdiği için sabaha karşı bende sağıyorum ama biriktirmiyorum,gün içinde devrim onuda içiyor zaten,bende biriktirmek istiyordum ilerisi için ancaak sütüm zor yetiyor

slm kızlar akşamakadar çok acil bez tavsiyesi istiyorum prima uyu ve oynadan memnun kalmadım sızdırıyo..prieimum care pahalı geliyo çok bez harcıyoruz başka ne alabilirimki..

selam annişler nasılsınız. ben üşütmüşüm boğazıımda faranjit var doktor antibiyotik verdi hemen geçer umarım
dünde kızımın aşıları yapıldı çok zor atlatmadık çok şükür hafif ateşi oldu şurupla geçirdik onuda. korktuğum gibi olmadı.
kızım 1 kilo almış. belki daha fazla alırdı ama hastalnıp 4 gün hastanede yattığımızda zayılamıştı biraz ama yinede iyi toparlanmış.
bende sütümü sağıyorum ama onuda gece veriyorum saklayamıyorum henüz.

slm kızlar akşamakadar çok acil bez tavsiyesi istiyorum prima uyu ve oynadan memnun kalmadım sızdırıyo..prieimum care pahalı geliyo çok bez harcıyoruz başka ne alabilirimki..

valla bence en iyi bez aktif bebek geçenlerde biz de uyu ve oyna aldık hemde 2 paketkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı hiç beğnmedim açılmamış aktif bebek vardı ve kullandığım hemen uyu ve oynaya geçtim bitsin bir daha hayatta almam eşimde sık sık değiştir de bitsin dedi pişik yapmadan

arkadaşım da huggies kulllanıyor ve memnunmuş onu da deneyebilirsin

inşallah izin alabilirsin:Saruboceq::Saruboceq:Allah çocuğun rızkını verir hiç merak etme

slm canım biz bi ara primanın aktif bebek olanını kullandık iyiydi hemde biraz daha uygun tavsıye edebılırım bende ona başlıcam primium care bitince...

aktif bebek canım ,ben kullanıyorum gayetde memnun kaldım,dene istersen

yanlış hatırlamıyorsam kipa da aktif bebek ve premium care aynı fiyattı, aktif bebeği kaça alıyorsunuz kızlar?
ayy bende farklı boylarda açılmamış 3 paket uyu ve oyna var üzüldüm kötü olmasına...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…