1 hafta sonra kızımıza karadeniz ve iç anadolu turu yaptırcaz.çok tedirginim inş. hasta olmaz:sinifsinif:
uçakta kulaklarını tıkasammı acaba kulaklarına zarar verirmi?yolculuk yapanlar ne yaptınız?
elvosnan hg canım bebeğinin kusmaları nasıl azaldımı bızım kız ıkı gundur emdiği sütü kusuyor
hep ekşitip kusardı dr refku vardır deyıp ilaç verdı ama ben ilaç kullanmak istemıyorum el kadar çocuga
hala kusuyor canım. yeterli kilo alıyorsa sorun yapmamalıymışız. katı gıdaya geçince düzelecekmiş. emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum. ilaç konusunda haklısın, konak için ilaç verdi doktor bana ben de kullanmadım zeytinyağı sürüp döktüm.
kusmuklu kusmuklu oturcaz artık
sevda__ kullanıcısından alıntı
elvosnan hg canım bebeğinin kusmaları nasıl azaldımı bızım kız ıkı gundur emdiği sütü kusuyor
hep ekşitip kusardı dr refku vardır deyıp ilaç verdı ama ben ilaç kullanmak istemıyorum el kadar çocuga
hala kusuyor canım. yeterli kilo alıyorsa sorun yapmamalıymışız. katı gıdaya geçince düzelecekmiş. emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum. ilaç konusunda haklısın, konak için ilaç verdi doktor bana ben de kullanmadım zeytinyağı sürüp döktüm.
kusmuklu kusmuklu oturcaz artık
slm kızlar akşamakadar çok acil bez tavsiyesi istiyorum prima uyu ve oynadan memnun kalmadım sızdırıyo..prieimum care pahalı geliyo çok bez harcıyoruz başka ne alabilirimki..
ben de sağıp gün içinde veriyorum, pek öyle saklayacak kadar sütüm de yok zaten... bakalım işe başlayınca ne olacak. doktor işyerinde mutlaka 3 saatte bir sağ , sütün iyice azalır yoksa dedi. maddi açıdan baya zorlanacağız ama ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum. pazartesi iş başı yaptım, 15 gün rapor aldım, 1 ay da yıllık iznim var, ücretsiz almazsam gelecek ay 20 si gibi başlamam gerek((
slm kızlar akşamakadar çok acil bez tavsiyesi istiyorum prima uyu ve oynadan memnun kalmadım sızdırıyo..prieimum care pahalı geliyo çok bez harcıyoruz başka ne alabilirimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?