yanlış hatırlamıyorsam kipa da aktif bebek ve premium care aynı fiyattı, aktif bebeği kaça alıyorsunuz kızlar?
ayy bende farklı boylarda açılmamış 3 paket uyu ve oyna var üzüldüm kötü olmasına...
inşallah izin alabilirsin:Saruboceq::Saruboceq:Allah çocuğun rızkını verir hiç merak etme
peki bebişlere mama verenler herkes aptamil mi veriyor..bizim oğlan 900 gr.ı 1 haftada bitiriyo ee buda ayda 160 lira yapıyo..gerçi eczacı arkadaşından 33 liraya almış tanesini eşim ama aradada bebelac ucuzmuş diyip duruyo..
hemen aç kullan canım..sık sık değiştir valla hem çişi hem kakayı sızdırdı yetmedi bide jelleri oğluşumun pipisine çıkıyodu..primanın sarı paketlerinden çok memnundum ama onlarına sadece 2-5 3*6 kilosu var..bizim burdaki yerel bi markette 16-17 liraydı aktif bebek
sağol canım, inşallah...
evet bebelac aptamile göre baya bi uygunmuş.. bana dr aptamil kullan dedi o yüzden onu kullanıyorum ama cidden mama bez derken batacağız yakındasempatiksalakcinni
ben ikisini de kipada 20 lira civarı gibi hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim, 16-17yse uygunmuş tabi, ben de deneyeyim bari...
Valla kızlar benim de sağıp saklamak için çok fırsatım olmuyor. Henüz uyku saatleri de net olmadığı için ha uyandı, ha uyanacak diye riske atamıyorum( Kaç saatte bir sağıyorsunuz, eğer emzirmediyeniz?
bizim burada premium care 25 lira
slm kızlar akşamakadar çok acil bez tavsiyesi istiyorum prima uyu ve oynadan memnun kalmadım sızdırıyo..prieimum care pahalı geliyo çok bez harcıyoruz başka ne alabilirimki..
selam annişler nasılsınız. ben üşütmüşüm boğazıımda faranjit var doktor antibiyotik verdi hemen geçer umarım
dünde kızımın aşıları yapıldı çok zor atlatmadık çok şükür hafif ateşi oldu şurupla geçirdik onuda. korktuğum gibi olmadı.
kızım 1 kilo almış. belki daha fazla alırdı ama hastalnıp 4 gün hastanede yattığımızda zayılamıştı biraz ama yinede iyi toparlanmış.
bende sütümü sağıyorum ama onuda gece veriyorum saklayamıyorum henüz.
çok geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşirsin. Masal a da maşallah
özlemcim,2aylık olmuş artık masal,zorlama istersen,6aydan sonra vermeyin diyorlar zaten,gerçi sen bilirsin ama sonrada bıraktırmak için uğraşcaksınsağol canım inşallah.
senin bebişin resmini gördükçe özeniyorum valla maşallah emzik ağzında ahh bide benimki tutsa şu emziği
sağol canım inşallah.
senin bebişin resmini gördükçe özeniyorum valla maşallah emzik ağzında ahh bide benimki tutsa şu emziği
özlemcim,2aylık olmuş artık masal,zorlama istersen,6aydan sonra vermeyin diyorlar zaten,gerçi sen bilirsin ama sonrada bıraktırmak için uğraşcaksın
ben hiç denemedim vermeyi ama denemeyide düşünmüyorum,gerçekten çok faaydası oluyormu emziğin kızlar
ant bez yine çok farketmez ama bence mamada aptamil kullan,sonuçta yiyerek gelişiyor
carfourdaa prima aktif bebek 17lira kızlar haberiniz olsun
nilüfer primum care ile fiyat farkı olmasa bile,bez sayısı farklı,birinde 60 diğerinde 80 adet var,o nedenlede farkediyor
özlem ben sadece bir kez sağıyorum,gece sağ gögsümden hiç emzirmiyorum 12den sonra,5 6 saat sonra sağıyorum 150mle kadar çıktık en son,tek gögsünü sağ canım,bebeğin uyanınca diğerini verirsin,ayrıca yetmezse bile dert etme sağdığını verirsin :)
kızlar devrimi ayağımdan indirince uyanıyor,bel gelişimi için sürekli ayağımda uyumasın istiyorum ama bütün gündüz ayağımdaallahtan gece yatağında uyuyor,napcam ben ya
ant bez yine çok farketmez ama bence mamada aptamil kullan,sonuçta yiyerek gelişiyor
carfourdaa prima aktif bebek 17lira kızlar haberiniz olsun
nilüfer primum care ile fiyat farkı olmasa bile,bez sayısı farklı,birinde 60 diğerinde 80 adet var,o nedenlede farkediyor
özlem ben sadece bir kez sağıyorum,gece sağ gögsümden hiç emzirmiyorum 12den sonra,5 6 saat sonra sağıyorum 150mle kadar çıktık en son,tek gögsünü sağ canım,bebeğin uyanınca diğerini verirsin,ayrıca yetmezse bile dert etme sağdığını verirsin :)
kızlar devrimi ayağımdan indirince uyanıyor,bel gelişimi için sürekli ayağımda uyumasın istiyorum ama bütün gündüz ayağımdaallahtan gece yatağında uyuyor,napcam ben ya
slm kızlar akşamakadar çok acil bez tavsiyesi istiyorum prima uyu ve oynadan memnun kalmadım sızdırıyo..prieimum care pahalı geliyo çok bez harcıyoruz başka ne alabilirimki..
peki bebişlere mama verenler herkes aptamil mi veriyor..bizim oğlan 900 gr.ı 1 haftada bitiriyo ee buda ayda 160 lira yapıyo..gerçi eczacı arkadaşından 33 liraya almış tanesini eşim ama aradada bebelac ucuzmuş diyip duruyo..
Arkadaşlar tamamen katılıyorum size en iyisini yapıyorsunuz. Benim kızım da son 1,5 -2 haftatır kusuyor. Gazını çıkarmama rağmen ve yedirdikten sonra hemen yatırmadığım halde gene de kusuyor. Nette araştırdım; dediğiniz gibi kilo alımında azalma olmuyorsa endişelenecek bir sorun yokmuş. 8. aya kadar normal karşılanıyormuş. Şayet 8. aydan sonra görülürse o zaman bebek reflüsü tanısı konulabilirmiş. Ama şimdi değil yani. Küçücük bebelere ilaç veren doktorlara anlam veremiyorum.
Selamlar,
Aşıları yaptıranlara çok geçmiş olsun. Gözüm korktu valla biraz, umarım kolay atlatırız, bizimki 17'sinde... Emzik konusunda ben nuk' un silikon ve kauçuk denedim. istemiyor, zorlamayacağım...
Kızlar siz süt biriktirmeye başladınız mı? ne zaman? nasıl? Kısa kısa yazıyorum, Ege kucağımda :)
özlemcim,2aylık olmuş artık masal,zorlama istersen,6aydan sonra vermeyin diyorlar zaten,gerçi sen bilirsin ama sonrada bıraktırmak için uğraşcaksın
ben hiç denemedim vermeyi ama denemeyide düşünmüyorum,gerçekten çok faaydası oluyormu emziğin kızlar
benim oğlan almadı emziği ama ablamdan biliyorum yeğenlerimin hepside emdi ve karnı tok altı temizse ve mızırdanıyosa takardı emziği susardılar..ben sussun die kucakta gezdiriyorum oda biyere kadar belim ağrıyo sonrada avutmak için türlü maymunluklar yapıyorum
bende primadan pek memnun kalmadım,sızdırıyor.Yine sarı serisi nispeten iyi ancako son çıkan prieimum care hem bez ıslandıktan sonra çok kötü kokuyor, hem de çok sızdırıyordu. Ben molfixten memnun kaldım.3 numaraya onunla devam edeceğim.
Mama konusuna gelince, doktor bize de Aptamil dedi. Biz de araştırdık ve öğrendik ki aptamilde kabızlık sorunu daha fazla görülüyormuş ve bebekleri kısa zamnda şişiriyormuş. Şişman çocuk olsun istemiyorum. Çünkü yağ hücreleri 3 yaşına kadar sayıca artıp gelişiyor,yani 3 yaşına kadar ne kadar kilolu olursa(gereksiz yere) yetişkinliğinde o kadar obez olma riski olurmuş. Bende şu anda Ülker hero baby ve similac var.İkisinide ayırt etmeden alıyor.Similac kabızlık yapmayan içeriğe saipmiş. Hero babyden de memnunum.Hatta diyebilirimki Heronun kokusu ve tadı daha güzel. İçeriklerini karşılaştırdım, çok az bir fark vardı.Ben Aptamilin bukadar pahalı oluşunun para tuzağı ve reklam giderleriyle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.Bu arada Hero İsviçre markası.Eğer mama konusunda farklı bir bilgiye saipseniz lütfen düzeltin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?