bi de size bi sorum var. araba için anakucağı almıştık (jenny). evde de kullanırım diye düşünmüştüm ama çok ergonomik değil. çocuk çok içine gömülüyo. evde ne kullanıyosunuz bebeği yatırmak için? ne tavsiye edersiniz?
bizde de park yatak var ama oğluş sıkılıyo yatmaktan dik durup etrafı izlemek istiyo. anadizi tavsiyesi olan?
ya birşey sormak istiyorum,sağlık ocaklarında tüm aşılar ücretsiz mi vuruluyor?
ya birşey sormak istiyorum,sağlık ocaklarında tüm aşılar ücretsiz mi vuruluyor?
canım rotavirüsü devlet karşılamıyor. 145 tl verdik biz. hepsini (bcg(verem), karma, pnömokok, rotavirüs) aynı gün 2.ayında yaptırdık. doktor aynı gün olması gerekiyor dedi hepsinin
kızlar bişey soracağım eşime rezene aldırdım nasıl demlendiğini bilmiyorum nette baktım ama farklı farklı tarifler var siz içiyosanız nasıl demlediğinizi yazarmısınız
selamlar herkese,
kaka konusunda, gunde 6 kaka da, 6 gunde 1 kaka da normal arkadaslar, telaslanmayin :)
sut konusuna gelince, bazi gun benim de gogusler bos gibi hissediyorum, bazi gun dopdolu oluyor, dengesiz yani sanirim kendime bakamiyorum fazla anneler gittiginden beri bilemedim...
oglan hala kendini tirmikliyor tirnak kesmeyi ogrenemedim...
evde uyumuyor, disari ciktigimda melake, millet ne uslu bebek bir de uyumuyor diyorsun diyor imdat
canım rotavirüsü devlet karşılamıyor. 145 tl verdik biz. hepsini (bcg(verem), karma, pnömokok, rotavirüs) aynı gün 2.ayında yaptırdık. doktor aynı gün olması gerekiyor dedi hepsinin
kızlar son dönemdeki favori şarkım
UYKUSUZ HER GECE
bi de size bi sorum var. araba için anakucağı almıştık (jenny). evde de kullanırım diye düşünmüştüm ama çok ergonomik değil. çocuk çok içine gömülüyo. evde ne kullanıyosunuz bebeği yatırmak için? ne tavsiye edersiniz?
yazdıklarını okuyunca derin bi ohh çektim..oğlum bugün hiç kaka yapmadı neyseki normalmiş!dediğin gibi zeytinyağını denedim yine iki gün önce kaka yapamadığı için sıkıntılıydı poposuna sürdüm,karnına masaj yaptım ve bi çay kaşığı içirdim 15 dk içinde oğlum acayip rahatladı ve kakasını yaptı opuyorumnanaktan
canım benım oglanada hıcbırı yaramadı o yazdıklarının gecen gun doktor gaz ılcaı kullanıyomusun dedı duzensız sıkısınca dedım.1 ay bı duzenlı kullan dedı sütünüz cok gazlı dedı.bende sımdı metsıl kullanıyorum oglum gazı olmasada verıyorum sankı ıyı geldı gıbı dene ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?