2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam güzel annişler... opuyorumnanaktan
bugün yine çok sıcak bayılıyouz kızımla. nerdeyse bende kızım gibi bitek badiyle dolaşcam :)))
artık evimize geldik yalnızım kayınvaldemlede çok kalmışız yaa. sağolsunlar yardımcı oluyolar ama sıkmış beni fazlasıyla. sadece masalla ilgileniyolar biraz gece yüküm hafifliyo ama kalabalığa yemek yap bulaşık vs derken daha fazla yoruldum. yalnızlık gibisi yokmuş. bide bana sedece süt veren inek gözüyle bakılıyo hiç bişey yapamayan tek görevi emzimek olan biri gibi görülüyoum kayınvalidem masalın annesi sanmaya başladı kendini. kayınpederim ayrı bi alem zaten herşeye karışırmı bir erkek ya nerdeyse şöyle emzir diye göstericek. azıcık ağlasa altı pis bunun diyo yeni değişirdim baba olsun sen aç der. yada sürekli aç bu kızım doymamış der. allahım fenalık geldi görümcem ayrı bi alem benden başka hekes masalı düşünüyo ama ben düşünmüyorum sanki. ay çok detlenmişim yaa :)) kusua bakmayın kızlar.

buarada kızlar ben bebeğimi bugün aşaıya götürce 2.ayında ateş yapıyomu neler yaptınız aşıyı yaptıran arkadaşlar...

canım biz geçen perşembe yaptırdım. ateş olmaması için o gün içinde 6 saatte bir 2 cc (bir çay kaşığı)kalpol verin dedi hemşire. gece hiç ateş olmadı. kaydirigubbakcemile2

zinco işe yaramadı bende.bugün aşı olmaya gittik doktor babuline verdi gaz için bir de onu deneyeceğim inş.1ay kullanılıyomuş..
hastanede 2 tane aşı yaptılar prevenar ve 5li karma.verem aşısını da sağlık ocağı yapacakmış çarş. günü inş.
ben aşıdan sonra eve gelir gelmez bir çay kaşığı calpol verdim oğluma nolur nolmaz diye:)
birde geceleri oğlumdan hırıltılar geliyo ve arada bir ağzına sanki bişey geliyo yutkunmaya çalışıyo gibi oluyodu doktor muayene etti ve balgam için şurup verdi bitane. inş iyi olur.

kilosu vs iyi Allah a şükür şimdilik biz de sadece anne sütüne devam,artık mama vermicem inş bir daha gerek kalmaz.

bizden haberler böyle teyzeleri. bu arada gece uykularımız hala yok gibi. ööle uykum varki şimdi gidip yatsam ben dalana kadar uyanırr.. poffsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
kızlar doktor bişey söylemedi bende sormayı unuttum bu 5li karma aşıdan sonra banyo yaptırılabilirmi bekliyomuyduk 2-3 gün yoksa?

kızlar bebeklerinizin kulağına isimlerini okuttunuz mu ??
bizim yeni aklımıza geldi okutturmadığımız telaştan kaldı(((

3 gün içinde diyorlar ya gerçekten öylemi
okutturmasak ne olur?

canım bizim dogdugu gun hastanede dedesi okumustu bence okutun sızde gec olsada

ben metsil kullanıyorum sonucta bıseye guvenıp uygulamak lazım bence 3 asagı 5 yukarı hepsı aynı

canım bende zinco rezene vs. denedım ama en ıyı metsıl sonuc verdı tabıarada sıkıntı oluyo ama mutlaka hergun ver az da olsa kullanacaksan

bu arada kadın doğuma kontrole gittim smear testi yaptılar 1 hafta sonra öğrencem neticeyi inş bişe çıkmaz. 40ın çıkınca gel demişti ben daha yeni gittim kaydirigubbakcemilee

canım merak etme yalnız degılsın butun kayınvalde vb kısıler aynı benımkılerde oyle sen ıyı kaldın bence ben 1 gun kaldım pes dedım yanı

canım merak etme yalnız degılsın butun kayınvalde vb kısıler aynı benımkılerde oyle sen ıyı kaldın bence ben 1 gun kaldım pes dedım yanı

sorma ya valla iyi kalmışım. eşim halinden çok memnun ona şaşıyoum bende. daha dün geldik bugün aramış akşam annemlere gidelimmi diyo delikafadulden ama fazla uzun sürmez kayınvaldem bi hafta siz bize gelin bir hafta biz gelelim diyor niye hep içiçemi olcaz dedim evet tabi artık bebek var diyo. nasıl başedicem bilmiyoum offf kafamçokkarıştı

Allah sana kolaylık versin canım valla işin zor:bbo::bbo::bbo:
ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ve hep bende olacak diye çok korkuyordum ama ne zaman iş yapmaya kalksa ben yaparım dedim 1 haftalıkken ayağa kalkıp işlerimi yapmaya başladım sırf mesafe koyabilmek için şükür istediğim gibi de oldu yoksa düzen falan kalmayacaktı 1 haftada bile çekmecelerim falan değişmişti sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sağol canım valla zor işim. sen ne güzel halletmişsin demekki karşıdaki anlayabiliyomuş. bizimkinin hiç bişey anlamaya niyeti yok daha doğrusu anlamamazlıktan geliyo bazı şeyleride inadına yapıyo söyledikçe. benimde kırkım çıkana kadar hep bizdeydi ne kadar ayağa kalkıp ben yapsamda burayı kendi evi gibi görüp beni misafir sandığı için evlendiğimizden beri bir türlü mesafe koyamıyorum evimin düzeni kalmadı hiç valla. sorgusuz sualsiz her dolabım açılır heryer birbirine girer napıcam bilmiyorum. bizimde ayrı bir aile olduğumuzun buranın benim evim olduğunun ve yalnız kalmaya ihtiyacımız olduğunu nasıl anlatıcam bilmiyorum. kafamçokkarıştı

valla burda esinin tavri cok onemli bence..

valla burda esinin tavri cok onemli bence..

eşim bebeğimiz doğmadan önce annesinin hareketlerine tepkiliydi oda rahatsız olurdu ve herşeyi söylerdi. ama masal doğduktan sonra tamamen değişti hep onlarla beraber olmak istiyo ve beni anlamıyo. neden bu kadar değişti anlıyamıyorum.

kızlar bebeğime bi haller oldu öyle çok ağlıyoki durup dururken. aşıdan dolayı mı oluyo bu huzursuzluk. sallıyorum sürekli saknleşiyo biraz sonra yine başlıyo.. daha verem aşısını vurdurmadım karmada böyle oluyosa.. mafoldumben

biraz daha zaman ver, onun icin de yeni bir deneyim, ama guzellikle anlat dusuncelerini..
benim esim de ailelerden kacar genelde sIkIlir zorla tutarim

haftaya bizde vurdurcaz korktum şimdiohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…